香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

禽晚同某人傾開..咁佢想報大板馬拉松ma…我好正路咁叫佢唱定日元la..點知佢話呢~要唱人仔wor…..仲話..日元少用….
咁即係…………人仔多用la…………

我無爆你個名出來ka Rico!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-16 11:46 發表

禽晚同某人傾開..咁佢想報大板馬拉松ma…我好正路咁叫佢唱定日元la..點知佢話呢~要唱人仔wor…..仲話..日元少用….

拿…我無爆你個名出來ka Rico!" />" />

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-16 11:46 發表

拿…我無爆你個名出來ka Rico!" />" />

你呢D咩羅輯
唱人仔唔代表人仔多用

升級   17.15%

該用戶從未簽到

BILLY你係咪驚VV又老屈你上次係荃灣XXX所以震呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-2-16 11:51 發表

billy震.............咩野?講中左你?定係你有好多秘密講左比vv知" />" />

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-16 11:54 發表

BILLY你係咪驚VV又老屈你上次係荃灣XXX所以震呢" />" />

我只係好震驚有人不打自招啫.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-16 11:52 發表

你呢D咩羅輯
唱人仔唔代表人仔多用

好正路KA MA...你話~~日元少用..就唔唱..
咁即係...多用果D 就唱定LAW...

哎呀..你又太敏感LA..我又無話你北上做MUD!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-16 11:54 發表

BILLY你係咪驚VV又老屈你上次係荃灣XXX所以震呢" />" />

有野爆~~

RICO..你盡爆心中情LA….我地1定信你KA~~~

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-16 11:56 發表

好正路KA MA...你話~~日元少用..就唔唱..
咁即係...多用果D 就唱定LAW..." />" />

哎呀..你又太敏感LA..我又無話你北上做MUD!

咁我又唔會否認我成日唱人仔
只係唔係多用JE

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-16 11:57 發表

有野爆~~

RICO..你盡爆心中情LA….我地1定信你KA~~~" />" />  

乜我有响荃灣 xxx 過咩? rico 我都好想知呀

升級   0%

該用戶從未簽到

唉.............唔埋你地D XXX 同 YYY LA..
死LA...天文台話成2X 度AR??
咁咁咁~~~~我仲著唔著TIGHT AR?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-16 12:06 發表
唉.............唔埋你地D XXX 同 YYY LA..
咁咁咁~~~~我仲著唔著TIGHT AR?" />" />

1. 我睇到話果日初時會有陣雨喎

2. 梗係唔著啦, 簡直係好錯既配搭...............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-16 12:06 發表
咁咁咁~~~~我仲著唔著TIGHT AR?

你講渣馬果日? 岩岩望左係13c-17c.....都好涼下呢
我著mid-tight+網背心加對手袖

升級   0%

該用戶從未簽到

日期17/2
(星期四)
18/2
(星期五)
19/2
(星期六)
20/2
(星期日)
21/2
(星期一)
22/2
(星期二)
23/2
(星期三)
天氣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
大 致 多 雲 , 沿 岸 有 霧 。 大 致 多 雲 , 有 薄 霧 及 幾 陣 微 雨 。 大 致 多 雲 , 有 薄 霧 。 短 暫 時 間 有 陽 光 。 初 時 有 幾 陣 雨 。 部 分 時 間 有 陽 光 。 大 致 天 晴 。 早 上 有 薄 霧 。 大 致 天 晴 。 早 上 有 薄 霧 。
東 風 3 至 4 級東 風 4 至 5 級 , 離 岸 6 級東 風 4 級東 北 風 4 至 5 級東 至 東 北 風 4 級東 風 3 至 4 級東 風 3 至 4 級
溫度(oC)1518151815181317141915201520
相對濕度(%)75 至 9575 至 9575 至 9560 至 8565 至 8570 至 9070 至 90

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-2-16 12:13 發表

菲菲...........我地好襯呀~~我著long-tight+背心加對手袖

到時記住一齊影張相

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-2-16 12:11 發表

天文台話初時有幾陣雨同13-19度喎...........唔會好熱吖" />" />

我知唔熱...我只係話唔襯啫...超級似露宿者囉

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-2-16 12:26 發表

唔襯" />" /> 日本戈d美女jogger都係長tight+超短裙.................

你睇唔睇到個重點呀