香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   20.75%

該用戶從未簽到

各位氣槍手

關於五月十日會員報名日的進一步資料如下
1. 非會員可否當日入會 + 報名?
可以。(但要按返本身個行來入唔同的分會)

2. 可否代朋友報名交錢?
可以

3. 係咪一定要去土瓜灣報名?
唔一定,可以去返就近的報名中心,但最好打電話:2712 9165 問左先

提提你:報名當日要交多一張證件相俾中心,開課前要去南華會入會先ka~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

菲菲係咪有興趣jei~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-5 13:57 發表

其實冇乜.....只係覺得几型咁~~~
我都係有啲怕佢好嘈好大聲

會有個headphone 俾你ka ma~~~

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-5 13:39 發表
kk..你好鬼神出鬼沒ar...
咁你學唔學ar?
學完可以一齊去反ar~~~
1堂之嘛..好易就~

等我了解下D詳細資料先作決定

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-5 13:57 發表

其實冇乜.....只係覺得几型咁~~~
我都係有啲怕佢好嘈好大聲

氣槍都會大聲???

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-5 13:56 發表
各位氣槍手

關於五月十日會員報名日的進一步資料如下
1. 非會員可否當日入會 + 報名?
可以。(但要按返本身個行來入唔同的分會)

2. 可否代朋友報名交錢?
可以

3. 係咪一定要去土瓜灣報名?
唔一定, ...

請問CHING~你講的活動是否工聯會舉辦的??
係咪IPSC個個課程??

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-5 12:19 發表

亮亮到唔到...?
悟恫山好易行架,bonbon你一家應該有餘啦~~~

佢要反工ar,

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-5 13:17 發表
1. 可否介紹下個大約環境, 難度, 位置, 人流 之類?
2. catcat 話得好似係咁直行梯級上山...係唔係真ka? (有d 擔心...catcat會唔會記錯...hohoh)
3. 全程係咩路來ka??是石c or 沙石?
4. 你話...回程不是行馬路~即係回程係行咩路? 是否都係梯級?
5. 4-5 pm...咁係由幾點起程呢?

本來打左一大段回應........唔小心delete左..無陰公...嗚嗚....
唔打啦~~
你睇相算啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

vv:
你信我啦~悟桐山真係直上樓梯架咋....
好多大陸人一家大細去玩,就連幾歲既小妹妹都行到,你唔使怕喎....

joejoe講既野,你都或者會懷疑佢有無"++--"到d難度,但我不嬲個人甘老實,無扼你架~~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2009-5-5 14:02 發表

請問CHING~你講的活動是否工聯會舉辦的??

係呀
小妹尚未check 南華會自家開辦的氣槍班...因為我好懶呢~~

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-5 14:23 發表

係呀
小妹尚未check 南華會自家開辦的氣槍班...因為我好懶呢~~

剛上咗工聯會個網CHECK過
我估你係講IPSC實戰課程吧~
其他是一些講解氣槍結構同維修~
仲有個電氣槍的~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-5 09:24 發表

歡迎~~~
    已代圍圍加埋你名啦...

" />" />

多謝ctse, 我會踏好這架車

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-5 10:11 發表

laputa ching:
    歡迎之至啦,果朝會唔會一齊食早餐呢?

好呀大圍ching, 一齊食早餐。

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2009-5-5 14:43 發表

剛上咗工聯會個網CHECK過
    我估你係講IPSC實戰課程吧~
    其他是一些講解氣槍結構同維修~
    仲有個電氣槍的~hgj088" />" />hj

yiyi
    唔通我睇錯,我打算報南華會合辦個氣槍course 呀

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT~明晒...好靚d 風景...我可能帶多件去...hohohoh~
    山山...kk~~唔係ar..真係有個course 係氣手槍ka, 是山山所講的那個~e + 工作不方便, kk 我晚上pm d info 比你la~
    山山..我都睇左南華的info...不過不多...只係有price ($300)及星期幾上堂, 我見都係果d野..點解要人比多100wor~
    菲菲....無錯..是很型的~咁你型唔型得起丫~~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

咁梗係報平個個啦~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-5 13:17 發表
    joejoe...想問多d info...
    之前個post 出唔到字.....
    1. 可否介紹下個大約環境, 難度, 位置, 人流 之類?
    2. catcat 話得好似係咁直行梯級上山...係唔係真ka? (有d 擔心...catcat會唔會記錯...hohoh)
    3. 全程係咩路來ka??是石c or 沙石?
    4. 你話...回程不是行馬路~即係回程係行咩路? 是否都係梯級?
    5. 4-5 pm...咁係由幾點起程呢?

希望有多d info..大家了解多d, 自己可以衡量下能力同喜好la~

btw...bonbon..你sat 唔係要反工咩?

vv, 你都問得好詳細喎, 果然俾我嚇咗一嚇~~
    環境: 已開發山區, 設有四通八達嘅完善扶手石級山徑
    難度: Level 1
    位置: 深圳正中偏右, 東接鹽田, 南達沙頭角, 西迎仙湖植物園, 北至梧桐山村
    人流: 周末及假日遊人摩肩接踵, 上下好漢坡設有分流措施
    路況: 大部分山徑係直行梯級上落山, 而豆腐頭部分則是普通山徑(佔全程1/5-1/6路段)
    需時: 10:30am到西山腳, 5pm落到東山腳, 跟著搭巴士出深圳食晚餐
    其實catcat嘅料係無錯嘅, 只不過我驚形容得太容易又唔係太好, 加上6月天好有機會又晒又熱 , 所以請各位有番D心理準備啫~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

vv 菲菲
    咁係咪一齊去氣槍手呀
    咁係分開報定一齊報?

我周日大約七時才出返太子報名~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-5 14:21 發表
    vv:
    你信我啦~悟桐山真係直上樓梯架咋....
    好多大陸人一家大細去玩,就連幾歲既小妹妹都行到,你唔使怕喎....

joejoe講既野,你都或者會懷疑佢有無"++--"到d難度,但我不嬲個人甘老實,無扼你架~~~

" />" />

Catcat, 枉我咁盡心盡力答你地D問題, 啱啱先話你講得無錯, 跟住就俾你鏟我一鑊, 唉, 心都淡埋~~
    你似乎唔記得咗中途我地有行到嘅一段冇石級山徑~~
    算啦算啦, 心淡如水~~   
    今次都係由隻老實貓帶隊行山~~