香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

菲菲話時話, (你唔好介意)你新年係咪好開心呢! 我見D相.....真係影得你肥左少少喎!  
    不過遲D跑番多D就令令啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 vhtober 於 2011-2-24 11:37 發表

唔係ar...補捉到一個好燦爛既笑容好難得ar!!!我好鐘意ar!
    thx mill mill ar!

咁快D轉來做圖像啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-2-24 11:38 發表

菲菲話時話, (你唔好介意)你新年係咪好開心呢! 我見D相.....真係影得你肥左少少喎!  
    不過遲D跑番多D就令令啦!   

自己知自已事, 我比較返12月比賽d相, 同一件衫, 自己肥左兩個碼咁~~~
    新年真係大鑊, 食左個tea buffet, 仲有成日食完飯都食糖水, 呢個先係原兇
    我以前唔食甜野架, 而家俾人帶壞左

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-24 10:59 發表

星期日我教會有個會友大會唔知几點完呢, 時間ok都meet一meet啦, 橫掂我都

又食字.....
    我想話~~~你件3 問題姐....好蝦人著ar..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-24 11:42 發表

" />" /> 自己知自已事, 我比較返12月比賽d相, 同一件衫, 自己肥左兩個碼咁~~~
    新年真係大鑊, 食左個tea buffet, 仲有成日食完飯都食糖水, 呢個先係原兇" />" />
    我以前唔食甜野架, 而家俾人帶壞左" />" />

認同呀...d人同果d買k仔既人一樣架...你上左癮佢就賴底你架啦...加糖都唔會講你聽架.....

升級   100%

慵懶

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-24 11:42 發表

" />" /> 自己知自已事, 我比較返12月比賽d相, 同一件衫, 自己肥左兩個碼咁~~~
    新年真係大鑊, 食左個tea buffet, 仲有成日食完飯都食糖水, 呢個先係原兇" />" />
    我以前唔食甜野架, 而家俾人帶壞左" />" />

這証明了你今年好開心囉..跑番好快瘦的, 放心~~~
    邊隻魔鬼成日帶你去食甜品呀 ?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-2-24 11:53 發表

這証明了你今年好開心囉..跑番好快瘦的, 放心~~~
    邊隻魔鬼成日帶你去食甜品呀 ?  

d魔鬼無處不在架
    最幣果陣成日跑長課都肥得咁快, 而家都唔會跑長課, 一定要節制飲食.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   17.15%

該用戶從未簽到

岩岩睇完BILLY果包膠
    大西北出產左好多高質素領跑員

升級   17.15%

該用戶從未簽到

我想問渣打個進步獎點拎GA

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-2-24 11:47 發表

認同呀...d人同果d買k仔既人一樣架...你上左癮佢就賴底你架啦...加糖都唔會講你聽架.....

係la...d 人真係衰...本來我都唔好食甜野既....
    係要成日提松記....... ....年30 講到初15 都話要食...

有d 仲過份...未跑都已經問人去唔去食糖水...正魔鬼~~~~
    鬼唔望佢~~~快d有魔鬼身材ar!!!! 你話係唔係丫???!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-24 12:03 發表

聽講係會連埋証書寄埋黎囉.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-24 12:04 發表

係la...d 人真係衰...本來我都唔好食甜野既....
    係要成日提松記....... ....年30 講到初15 都話要食...

有d 仲過份...未跑都已經問人去唔去食糖水...正魔鬼~~~~
    鬼唔望佢~~~快d有魔鬼身材ar!!!! ...

點解你今日講野咁深咁難明既....

你今日有無再試下用官網搵相呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-2-24 12:13 發表

點解你今日講野咁深咁難明既....

你今日有無再試下用官網搵相呀

HOHO..我個人一向有深度ka la......

無搵la...次次一search 出到個男人....把幾火!

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-24 12:03 發表

me2 ar

升級   0%

該用戶從未簽到

即是你上年有參加馬拉松,而時間好過上年的(己大會時間計).即有進步獎" />" />
    但如果你上年參加半馬 ,今年係全馬 就無架LA,

升級   7.05%

該用戶從未簽到

食飯有時間,睇完比利報告~
    哈~定我地ssp係吃喝玩樂~~~~~~~呢個就緊架啦~

不過都吾好當我地流喎~個個都下左好多苦工~

我好同意~幾個月既過程係重要過當曰既成績~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2011-2-24 13:19 發表
    食飯有時間,睇完比利報告~
    哈~定我地ssp係吃喝玩樂~~~~~~~呢個就緊架啦~

不過都吾好當我地流喎~個個都下左好多苦工~

我好同意~幾個月既過程係重要過當曰既成績~

初頭幾次都係話跑唔跑架....之后熟左當然知啦...睇你同rico就知啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-2-24 13:22 發表

初頭幾次都係話跑唔跑架....之后熟左當然知啦...睇你同rico就知啦....

wowohahahha..又係wor..我地成日都係咁ka wor!
    好似x'mas party...又話jog 下~最後又係食食食!
    kekekke