香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   70.53%

該用戶從未簽到

26.5 SSP游泳班
唔該加埋我名~

升級   32.33%

該用戶從未簽到

28.5 Canoe,  one of my friend will join too.

Where is the gathering place exactly ? And how can I recognise you guys ?  Thanks.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-22 09:40 發表

但係個miss話要用呀~~~佢要check哋啲嘢齊唔齊喎~~~
唔通真係要帶兩個垃圾袋頂住先

係要check~~
但我上次亞sir係kayak會偷左幾個俾我地過骨~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2009-5-22 09:53 發表
28.5 Canoe,  one of my friend will join too.

Where is the gathering place exactly ? And how can I recognise you guys ?  Thanks.

已加名...
到時電聯lo....
另請check pm

升級   0%

該用戶從未簽到

各位山藝班同學仔:
我諗過啦其實我淨係諗住跟人行山,d證書對我來講都冇咩用,如果要使錢買咁多野又咁麻煩既我決定唔玩啦。
星期日我會跟返其他ching們行八仙嶺,你理比心機d學野同埋玩開心d,如果因為我搞到大家有咩麻煩真係唔好意思。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-22 10:22 發表
各位山藝班同學仔:
我諗過啦其實我淨係諗住跟人行山,d證書對我來講都冇咩用,如果要使錢買咁多野又咁麻煩既我決定唔玩啦。
星期日我會跟返其他ching們行八仙嶺,你理比心機d學野同埋玩開心d,如果因為我搞到大家有 ...

圍圍....好清高呀你~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-22 10:22 發表
各位山藝班同學仔:
星期日我會跟返其他ching們行八仙嶺,你理比心機d學野同埋玩開心d,如果因為我搞到大家有 ...

攪咩呀~~~突然俾晒$上咗堂又唔上???
要買果啲嘢都係因為安全及有實際用途先要買......
學山藝都係想多啲安全知識及可以自己睇圖行山喎~~~唔係為張cert

升級   52%

該用戶從未簽到

暴寒xx ~~~~~我用大黑色垃圾袋 算lu~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-22 10:31 發表

學山藝都係想多啲安全知識及可以自己睇圖行山喎~~~唔係為張cert

唔似大圍兄喎...

絕對同意菲菲. 上了山藝一生受用呢, 不自自己, 身邊的朋友也受用呀.

要買什麼?? 你們上2級山藝?? 唔想買試吓借唔借到吧!!! 開個list來看看吧

升級   0%

該用戶從未簽到

calling 圍圍~~~
係咪有乜嘢心樹......講來聽聽~~~
唔好唔上啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-22 10:44 發表
calling 圍圍~~~
係咪有乜嘢心樹......講來聽聽~~~
唔好唔上啦

照我推算...
圍圍9成有心樹啦.....
有咩唔怕講,一家人嘛~~.......
臨門一腳縮沙,少左一個戰友,其他隊友會唔開心架

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

偶像圍,

再考慮下啦
    你目標是毅行者
    會山藝一定有幫助

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

其實你地響度開張 list.. 呢度應該都可以借到野

不過..你地響邊度學山藝 ? 小妹當時只係買0左個指南針....

升級   100%

該用戶從未簽到

有關今晚個荔枝跑步~~~

我要7:30pm左右才到集合點,如大家到齊後就跟然然跑住先,(不過最好等埋我啦~~~ ),邊跑邊等啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-5-22 12:06 發表

不過..你地響邊度學山藝 ? 小妹當時只係買0左個指南針....

X2, 其實有得借就盡量借啦, 唔駛買的. 想當年我都係問各方好友街坊借的

我有指南針, bb (不過唔知搵唔搵得番), 暴寒xx, 用大垃圾膠袋都ok啦. 大圍唔嫌棄的話, 都可以借個背囊給你的, 幾多lit??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-22 10:31 發表

菲菲:
    就係上完一堂先知學山藝好麻煩呀,要搞咁鬼多野,跟人行咩都唔使理咪幾好....heehee~
    安全知識同埋圖針既野,唔使一定要上堂既,有機會我會自己practice下~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-5-22 12:32 發表

X2, 其實有得借就盡量借啦, 唔駛買的. 想當年我都係問各方好友街坊借的

我有指南針, bb (不過唔知搵唔搵得番), 暴寒xx, 用大垃圾膠袋都ok啦. 大圍唔嫌棄的話, 都可以借個背囊給你的, 幾多lit??

nc小兄弟:
    多謝先,不過真係唔使借比我啦,睇下其他人有冇需要可以借比佢地啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-5-22 11:59 發表
    偶像圍,

再考慮下啦
    你目標是毅行者
    會山藝一定有幫助

Kin in Running

堅堅:
    玩毅行者講體能之麻,山藝應該冇咩用wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-5-22 12:06 發表

ee:
    咁妳學到咩級呀? 覺得學完之後有咩用呢?