香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

結果係... 落雨冇跑.   
    成日喺屋企執嘢, 夜晚都冇跑.

邪神會 ~ 好似好勁架喎 !     

Thanks... 你都係 ssp 架咩 ?
    我以為 ching 你係大圍村嘅添 ?!   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-25 12:17 發表
    13.6 悟恫山尋歡梳乎團,joe13/6暫時要返工,而家佢建議改14/6(星期日),其餘details不變...

請問以下隊員如改14/6你地o唔ok?
    請回覆.

joe-----ok
    cat ----ok
    田田(田中雅茂) ----ok

vv -------not ok
    sa ...

oh....仲諗緊14/6有比賽13/6跟唔跟妳地去梳乎....而家唔使諗仲好~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-5-25 12:31 發表

結果係... 落雨冇跑.   
    成日喺屋企執嘢, 夜晚都冇跑.

邪神會 ~ 好似好勁架喎 !     

Thanks... 你都係 ssp 架咩 ?
    我以為 ching 你係大圍村嘅添 ?!   

得得地ching:
    跑步呢定野點會有地區之分呢...
    邪神分享會適合任何level既跑手參與架,我覺得成班人一齊操大家交流下會進步快d,下次得閒你都來join啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

TARRY~你禽晚打比我果時...我已經zzzzz左la.我好似9:00上床la..sorry 無聽到你電話~
    我地一行人, 活動如常, 一切順利~係有雨law..不過又幾涼快wor~
    好在d food 同後備衫無濕到~
    我, batbat 同法法仲試帶左一段tim...
    唔知其他同學有咩感受, 不過我自己覺得好好反..由其完成果時..真係好鬼開心~我即時食左2支soyjoy 之後仲有 pizza食~~~正~~~hohohoho
    菲菲...我下次上堂會留心..一定會做好功課ka la~~ btw,
    thx 活活同豹豹借用既指南針及其他用品..

升級   0%

該用戶從未簽到

sorry 如果星期2仲係咁凍~我唔swim la...
    可能有少少凍親~費時一陣流感la~
    大家反得開心d la~

升級   52%

該用戶從未簽到

禽日都幾好玩~~不過有dd吾明~~
    thanks 隊友們你地答左我甘多問題~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-5-25 13:32 發表
    thanks 隊友們你地答左我甘多問題~~" />" />" />" />

BONBON..唔怕..一齊努力ma...
    有時間就試玩下..仲有tarry 同波波教路~~你一定惦既~
    我覺得用個compass唔難...係成日都唔知自己行到去邊~~~仲有成日度forward bearing 都唔知自己身處果點~~~要莊隔離~~hahaha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-25 13:27 發表
    TARRY~你禽晚打比我果時...我已經zzzzz左la.我好似9:00上床la..sorry 無聽到你電話~
    我地一行人, 活動如常, 一切順利~係有雨law..不過又幾涼快wor~
    我, batbat 同法法仲試帶左一段tim ...

琴日有雷暴無腰斬咩
    我地龍船比賽到一半都要腰斬 ~~~
    忡要凍到死 ar~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-25 13:27 發表

VV咁早瞓咗~~~
    我禽日都覺得几好玩呀, 而家仲學識咗點識圖同睇地形~~~但真係要practice多几次呀, 成日都唔係好記得點度嘢
    條路都好簡單, 大雨行都ok~~~
    好踩大家都有後備衣物同拖鞋, 濕咗都可以即時換, 唔使凍親

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-5-25 13:32 發表
    thanks 隊友們你地答左我甘多問題~~" />" />

下次約埋一齊practice下啦, 我估都要再玩多几次先識

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-5-25 13:39 發表

琴日有雷暴無腰斬咩 " />" />nm
    我地龍船比賽到一半都要腰斬 ~~~" />" />
    忡要凍到死 ar~~~~" />" />jhk

無ar...無cancel ar..不過miss say 隨時要睇天氣ar.. 如果太壞就回程ka~ 禽日有1個導師1個助教一切行la
    好玩ar..活活.....不過個包包我都係要搞搞佢~我覺得帶少左野..又帶多左食物, 食唔晒~
    個背嚢又比我整鬼爛左..~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-25 13:31 發表
    sorry 如果星期2仲係咁凍~我唔swim la...
    可能有少少凍親~費時一陣流感la~
    大家反得開心d la~hgjD121" />" />hj

我都怕會好凍呀 ,
    明日我都會帶住衫再睇情況, 如果明日都落住雨咁的話我會返屋企啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

oh, 我哋可以繼續呀,
    但後尾行完都覺得好鬼凍呀

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-25 13:42 發表

我覺得對拖鞋最值得帶.....舒服到死~~~~
    我都想多practice ar..不過我地無map wor...
    洗唔洗buy 一張呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-25 13:44 發表

無ar...無cancel ar..不過miss say 隨時要睇天氣ar.. 如果太壞就回程ka~ 禽日有1個導師1個助教一切行la
    好玩ar..活活.....不過個包包我都係要搞搞佢~我覺得帶少左野..又帶多左食物, 食唔晒~
    個背嚢又比我 ...

係呀, vv下次可以將個包變件風褸

升級   20.75%

該用戶從未簽到

活活:

昨日要出到紅雨先取消ka,所以就算有雷暴都照出發~~
    成班人著到好似衛生防護中心(白色及膝長雨衣)同醫管局(藍色)職員咁,行到出汗ka~~但只要企一陣又會凍返,所以miss 都趕我地好快咁行。

第一次落大雨去行山,好好玩呀,如果上周日出trip,怕且會熱 / 晒到痴線~~下次實習時,要快d舉手帶路,無咁大心理壓力先~~

我件醫管局制服甩色呀,唔敢再用,未知batbat 套制服有無中招...同埋發覺自己d裝備唔夠用,hehe,去放下血先~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-25 13:44 發表

個背嚢又比我 ...

背嚢都可以整爛~~~~
    係未去章上果邊 ???

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-25 13:46 發表

不如以物易物,用個包同d唔夠食物的朋友換風褸~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-25 13:46 發表

owowohahah係wor..我個包有件風褸咁大wor~~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

唔洗sorry wor, 無野, 擔心你哋被水沖咗去 , 咁大雨, 琴晚俾電話bonbon, 我諗佢已經瞓度隻豬咁啦, 今朝搵咗佢啦, 你咁惡劣既天氣都可以順利完成, 繼續努力, 搵日一齊去搵座標, yeah, 幾時考試呀?