香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-25 13:46 發表
[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-25 13:42 發表

登錄/註冊後可看大圖

我覺得對拖鞋最值得帶.....舒服到死~~~~
我都想多practice ar..不過我地無map wor...
洗唔洗buy 一張呢 ...

我估我會買呀, 得閒自己行下山都可以睇~~~
要買的話買佢哋話膠果張啦~~~唔使濕

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-25 13:46 發表
[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-25 13:42 發表

登錄/註冊後可看大圖

我都想多practice ar..不過我地無map wor...

vv . 吾c 甘快buy 住 ~~~
每區no 不同 你地上完604後再諗la.
而且自己玩無CHECK POINT 吾好玩架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-25 13:46 發表

活活:

昨日要出到紅雨先取消ka,所以就算有雷暴都照出發~~
成班人著到好似衛生防護中心(白色及膝長雨衣)同醫管局(藍色)職員咁,行到出汗ka~~但只要企一陣又會凍返,所以miss 都趕我地好快咁行。

第一次落 ...

山比放血咁勁? 諗住放咩嘢先??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-5-25 13:48 發表

背嚢都可以整爛~~~~" />" />
係未去章上果邊 ???

丫....我只係知~行一段係家樂徑..一段係麥xx徑咋wor~~~係唔係章上....這個~~~???!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

我又去放血...山比..預埋我~~~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

登錄/註冊後可看大圖

vv, 交換玩吓呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-5-25 13:48 發表

背嚢都可以整爛~~~~" />" />
    係未去章上果邊 ???

活活, 我哋由北潭涌出發, 向上窰行, 經過白普理營, 之後經過一個營地 (唔記名), 再轉返去創興行大路返北潭涌

升級   0%

該用戶從未簽到

活活:

成班人著到好似衛生防護中心(白色及膝長雨衣)同醫管局(藍色)職員咁,行到出汗ka~~但只要企一陣又會凍返,所以miss 都趕我地好快咁行。

第一次落 ...

NO LA. 雷暴行山一樣好危險. 快D DELET 你依果諗法
    你地同我玩一級好相似 . 我兩次出都是黃雨, 行行下再加雷暴,不過我地有腰斬~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-5-25 13:48 發表

唔洗sorry wor, 無野, 擔心你哋被水沖咗去hgjD103" />" />hj , 咁大雨, 琴晚俾電話bonbon, 我諗佢已經瞓度隻豬咁啦, 今朝搵咗佢啦, 你咁惡劣既天氣都可以順利完成, 繼續努力, 搵日一 ...

tartar, 我哋大家都安全呀, 冇俾水沖走到∼∼∼
    下次一於一齊行山practice下∼∼∼

升級   56.2%

該用戶從未簽到

活活:

第一次落 ...

我件防護衣冇事喎~~~  下次仲可以再用添~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 Tarry 於 2009-5-25 13:55 發表

tarry 我都無map ar..交換唔到∼

不如..我地搵一個weekend 又 practice 下ar..下次7/6已經係exam ka la wor~~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-25 13:52 發表

山比放血咁勁? 諗住放咩嘢先??

我而家唸緊行山鞋同快乾褲呀~~
    呢d野好難問人借ma

如果日後多d機會行山,咪買來都可以用,唔駛成日著住到跑鞋同行街短褲行山ma
    同埋昨日同你傾完,我想入副太陽眼鏡ka,但最近配左全視線...買多副就係為型仔多d...唔買又身痕...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-5-25 13:56 發表

NO LA. 雷暴行山一樣好危險. 快D DELET 你依果諗法 " />" />
    你地同我玩一級好相似 . 我兩次出都是黃雨, 行行下再加雷暴,不過我地有腰斬~~~~~" />" />

係呀, 我哋行行下到1pm真係係咁打雷,加埋黃雨呀∼∼∼
    好采冇事, 亦應該無你上次咁驚險

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-25 13:55 發表

活活, 我哋由北潭涌出發, 向上窰行, 經過白普理營, 之後經過一個營地 (唔記名), 再轉返去創興行大路返北潭涌

甘睇 可能你MISS 修改左行GE 路線
    你地快D 學完大家可以 一齊出來玩 ~~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-5-25 13:57 發表

我件防護衣冇事喎~~~  下次仲可以再用添~~~" />" />" />" />

我轉工啦,去做衛生防護中心職員啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-25 13:58 發表

呢d野好難問人借ma

如果日後多d機會行山,咪買來都可以用,唔駛成日著住到跑鞋同行街短褲行山ma
    同埋昨日同你傾完,我想入副太陽眼鏡ka,但最近配左全視線...買多副就係為型仔 ...

褲可以買vv條$99呀
    鞋就要諗下先啦∼∼∼我覺得行山鞋要試清楚, 同埋even Goretex的鞋, 禽日都係濕到浸晒水咁∼∼∼
    我都其實想睇下啲越野行山鞋, 一於約埋一齊放血

超的話真係唔買唔得∼∼∼出黎行點可以冇幅呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-25 13:58 發表

呢d野好難問人借ma

同埋昨日同你傾完,我想入副太陽眼鏡ka,但最近配左全視線...買多副就係為型仔 ...

剛過左的星期六 BATBAT 同DIDI 先去出完血........
    快D 買LA......

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-25 13:57 發表

tartar, 我哋大家都安全呀, 冇俾水沖走到∼∼∼
    下次一於一齊行山practice下∼∼∼

你哋考試 pre trip一齊去玩呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-25 13:59 發表

我轉工啦,去做衛生護中心職員啦

咁.......................我係唔係要轉去捉雞ar?????

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-5-25 13:32 發表
    禽日都幾好玩~~不過有dd吾明~~
    thanks 隊友們你地答左我甘多問題~~" />" />

bonbon,練習多d 就得架啦~~~  唔好緊張,緊張就咩都做唔到~~