香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT & VV .我問下有無朋友想養喇 !!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

迪迪, 去啦去啦, 3星難唔到你喎~~

仲有, 唔去嘅話, 之後睇到我哋D相會後悔架~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-3-17 15:37 發表

x2 . 星期日無去己後悔莫及了 ~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-3-17 14:34 發表

仲有迪迪呀, 菲菲呀, cfchan呀, 哇唔數啦, 呢度咁多強人~~有興趣就認頭啦~~

圍圍都報咗名咯, 一於組隊玩鳳冠北巖咯~~

...

呀仲有ee可能可以去到喎,Wooo~~~

Catcat有冇信心行呀, 你以前都爬過3星以上嘅澗喎~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-17 14:58 發表

???咩樹呀???
幾時呀?

波波今朝提過話攪次去玩鳳凰山北腰嘅峽谷同石景, 不過未定詳情, 要等波波隻手好番先, 同活活(12/4同19/4ok)及圍圍(12/4training,26/4比賽)嘅時間, 我就諗緊係咪定19/4呢?(但係返教會嘅又嚟唔到~~)再唔係就復活節其中一日?

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-3-17 15:37 發表

上次行澗想黎架~~不過要做野~~~~

快d定日子,4月之後可能好少機會見喇~~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

各位:
明晚我有事......黎唔到ssp跑...
已與圍圍跟進,他明天會帶大家由ssp跑到tst....
時間照舊:7:45-8pm ssp泳池門口等

跑完後,我同vv會join大家dinner,
我地會係熱情如火開定位等大家~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-17 17:17 發表
各位:
明晚我有事......黎唔到ssp跑...
已與圍圍跟進,他明天會帶大家由ssp跑到tst....
時間照舊:7:45-8pm ssp泳池門口等

跑完後,我同vv會join大家dinner,
我地會係熱情如火開定位等大家~~

" />" />" />" />

隊長呀...你又黎唔到跑...得返我呢個 孤兒仔" />" />hj" />" />
還有我隻腳真係好唔聽話...都唔知聽日點...
唔通要我行出tst...行得快都有d 痛...
我個生日要係痛苦中度過~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 takeaway 於 2009-3-17 13:02 發表

dragon ching/ctse 生日ma?

預祝 dragon ching/ctse 生日快樂;跑得健康

多謝波波兄~~~我係龍龍呀...有時間我都想跟大隊行行山...一定有機會...要等我呀...

多謝芬芬~~~我都祝你爸爸生日快樂...身體健康...

更加要多謝活活, 菲菲...咁遠都黎...我真係好想你地黎呀...你地黎我會好感動嫁
仲有batbat, 迪迪又黎唔到, 我會好掛住佢地...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我仲要多謝聽晚會黎既咁多位ching/ctse 呀...
希望聽晚大家都跑得開心, 聽晚tst 應該會好靚...
因為有大家跑出tst~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-17 18:05 發表

隊長呀...你又黎唔到跑...得返我呢個 孤兒仔" />" />" />" />hj" />" />" />" />
我個生日要係痛苦中度過~~~" />" />

火柴人~
你隻腳痛左好耐啦,去睇睇醫生好喎~
我今日都忍唔住搵個醫師睇睇~
希望大家都快d好啦~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

兩位火ching,睇住隻腳喎,早d 好番,早d 跑番呀!好似我甘,快快搵醫師睇,我估下星期就可完全康復啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-17 18:05 發表

隊長呀...你又黎唔到跑...得返我呢個 孤兒仔" />" />" />" />hj" />" />" />" />
我個生日要係痛苦中度過~~~" />" />

乖la 龍龍~~~明天又大一歲la..想快d有得跑又得反..就好似火火咁 c 下 ec la~~~
你明天唔好跑la...行都痛跑mud 鬼ar~~
在家休息下, 扮下靚靚la壽星公~~~
我要落街為你個 爬地準備下野ar~~~
明天見la~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

睇咩醫生呀...西醫無用喎...之前試過...都係叫人休息...食下藥咁
睇中醫~~~我咁大個仔都未睇過呀~~~

都好返7成...不過我諗我聽日都係跑唔到了...但係我又想早出黎...
不如自己走去ssp 泳池游水咪得囉...慢慢游, 有一個鐘時間...
你地又剛剛跑完返黎...
如果唔出黎, 我屋企7點9右左開飯...一定問我做咩唔食飯...
咁夜又走出街...

升級   41.95%

該用戶從未簽到

謝joejoe及catcat的行山相分享!
原帖由 joelkk88 於 2009-3-17 08:40 發表
15/3嘅行澗相已經upload咗啦, 得閒入去望吓啦~~
http://outdoors.webshots.com/album/570553396MZMqIF

升級   41.95%

該用戶從未簽到

請問各位主持人,聽日如要放下行裝跑街,可以放邊庶呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-17 18:14 發表

多謝波波兄~~~我係龍龍呀...有時間我都想跟大隊行行山...一定有機會...要等我呀...

多謝芬芬~~~我都祝你爸爸生日快樂...身體健康...

更加要多謝活活, 菲菲...咁遠都黎...我真係好想你地黎呀...你地黎我會好 ...

龍小大壽一定要來撐場喇~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-17 17:16 發表

唔好12號就得嘎啦~~12號星期日要返教會丫~

嗱CC, 預咗你去架啦~~
咁10/4(復活節頭一日)去行鳳冠探秘之羅漢捉鼠, 各位猛人係咪ok? 波波夠唔夠時間好番架?