香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-3-18 11:43 發表

~~菲菲~~返大陸廣西你都係敢行山,你一定行到la, ha ha ha

駿駿, 我行果條路冇乜嘢喎, 又唔使爬 (起碼唔使用手), 你果條就甘啲~~~
咁你easter一齊行嗎? 難得有人帶隊喎

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-18 11:50 發表

駿駿, 我行果條路冇乜嘢喎, 又唔使爬 (起碼唔使用手), 你果條就甘啲~~~
咁你easter一齊行嗎? 難得有人帶隊喎

interest to go, think think sin

升級   56.95%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

龍龍生日快樂! 我今晚黎唔到, 你玩得開心d 喇!

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-3-18 00:45 發表
    龍龍...check 下你個e-mail~~" />" />

收左晒了~~~我感激大家的心意...我係唔會忘記的...

我返來啦...下...改左跑大埔道咩...我仲諗住hea 出老尖...
    睇下夜景~~~浪漫下~~~
    大埔道...又上又落...咁點好呢

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-3-18 17:46 發表
    " />" /> 龍龍生日快樂! 我今晚黎唔到, 你玩得開心d 喇!

X 2

升級   97%

該用戶從未簽到

龍龍,祝生日快樂,相信今晚大家都玩得好開心罷....

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 peter6565652003 於 2009-3-18 22:36 發表
    龍龍,祝生日快樂,相信今晚大家都玩得好開心罷....

多謝peter....等我做份報告出黎多謝大家今晚為我慶祝先....要比小小時間我...

今晚我沒有同大家跑, 真係好對唔住大家, 不過我知大家係唔會介意的...所以我只能出席晚飯...有好多人呀...
    我真係好感動, 雖是短短的1小時半, 但我真係好開心, 開心係因為你地, 排名不分先後... 應該無留...留左就只有隊長無出現...
    圍圍. kinkin. 豐豐. 拿拿. boloup. chchan. 法法. vv. cc. ee. 華華. 山山. 火火. 活活. 菲菲. batbat. 迪迪.

由11月尾開始才跟大家跑步的我, 還記得第一次只是6丁人跑, 第二次已經有10多人, 我好記得有邊幾個人同我跑過嫁, 呢幾個月真係好開心有大家一齊跑, 一齊辛苦,  一齊食飯, 一齊笑, 一齊玩, 一齊叫, 一齊打氣, 仲有一齊訓(只係圍圍試過hehe), 我個願望就係大家都可以一直跑落去, 一齊支持對方, 因為我一定會好好珍惜我地大家既情...係一定呀...特別係醬油團的每人個...我已認定你地係我一家人啦, 希望你地唔會唔理我啦...

還有今晚一黎到見到大家, 我已經開心都不得了, 你地每一個我都會記住, 真係好多謝你地, 咁夜都出黎...大家都要繼續努力呀...
    多謝恆恆, 豐豐的生日禮物~~~
    我差少少就鍚到活活啦...下次你一定走唔到" />" />" />" />" />" />

送上一張靚靚相...cut了小小...

升級   20.35%

該用戶從未簽到

隊長今晚又不能看到你了><"
    都譲人挂心了呢……
    小心點哦^^要自已照顧好自已啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

各位隊友:
    昨晚既跑步安排唔好,我無黎跑,又大頭蝦誤以之為圍圍識路跑TST…還沒有到SSP dinner,錯過左龍龍既生日宴~

我請大家原諒,因為星期頭突發性要暫托一隻可憐既流浪長毛貓,這是我之前所料不及的,現在貓貓暫住我家,估計是因為牠年齡大有病而被人遺棄,首先要謝謝vv在我抽身不下時,臨夜帶牠睇醫生,我這幾天要照顧牠,餵藥跟進牠的病及找收養人,忙得很~~對著又病又可憐的牠,自己都好難過~~所以昨晚都是來不到dinner~

請大家….多多包涵,我有做的不對及跟進不好的地方,請大家多多原諒~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-17 23:36 發表

你點可以唔負責任呀?

BATBAT:
    唔關圍圍事,唔負責任果個係我~~
    sorry~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-19 09:24 發表

BATBAT:
    唔關圍圍事,唔負責任果個係我~~
    sorry~~

唔緊要啦!呢隻鑊佢要mei 架啦!哈~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-19 00:18 發表

多謝peter....等我做份報告出黎多謝大家今晚為我慶祝先....要比小小時間我...

今晚我沒有同大家跑, 真係好對唔住大家, 不過我知大家係唔會介意的...所以我只能出席晚飯...有好多人呀...
    我真係好感動, 雖是短 ...

wow.....可以同龍龍大少有一夕之緣,好多你既fans恨都恨唔到呀,我真係幸運一定呢世都唔會忘記。
    你竟然差少少咀唔到活活咩? 咁可能佢會失望過你wor.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-19 09:30 發表

唔緊要啦!呢隻鑊佢要mei 架啦!哈~~~~

係啦.....冇問題呀,反正琴晚都跑得好輕鬆好舒服呀!

恆恆 :
    你真係唔話得,琴晚囡囡病左都抽時間出來陪我地跑步,希望佢會快d好返啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-19 09:20 發表
    各位隊友:
    昨晚既跑步安排唔好,我無黎跑,又大頭蝦誤以之為圍圍識路跑TST…還沒有到SSP dinner,錯過左龍龍既生日宴~

我請大家原諒,因為星期頭突發性要暫托一隻可憐既流浪長毛貓,這是我之前所料不及的,現在貓貓暫住 ...

catcat:
    隻貓貓係咪已經有人肯收養呀? 係咁就好啦,希望佢可以快d好返等新主人接佢返屋企啦,其間真係辛苦使妳,妳都要保重呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

已幫貓貓影相及有新update,有興趣可以入去p.2睇下:

https://www.longrun.hk/forum/red ... o=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sportfighter 於 2009-3-17 14:18 發表

都好..今個星期日 我全日都 free

芬芬:
    呢個星期日去pre-trip,你係咪來呀?
    有個問題係.....你有冇行開山呀? 我都係行山初哥來咋,我預左果日要行10個鐘,同埋預左一定會搵路可能唔夠時間行使全程,不過呢幾日我會study下地圖同埋搵多d資料,如果你真係想陪我一齊冒下險既就pm你個mobile比我先啦。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

跑步報告
    感謝拿拿 bolo 醒目借KEY
    感謝豐豐,恒恒對SSP100%支持
    感謝圍圍 Cfchan帶頭殿后

886 4763 : -$54

Kin in Running

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

To 圍圍 及龍龍

圍圍兄,

多謝關心, 我個女好番好多, 星期五可以返學. 仲有, 有你帶隊, 我一定來, 而且我認承你地我來跑, 我要守承諾. 而且跑步係我至愛.

龍龍兄.

對不起, 去不到你的生日聚會,  再次祝你身體健康, 長跑長快.

Chengtszhang