香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

這幾個月星期三要聽野
    約9:45回到彩虹
    可能來探班 OR 找你們食飯

Kin in Running

升級   93.33%

該用戶從未簽到

上星期第一次嚟學野,好好玩之餘又得益不少,謝謝...
    今次有新野玩同纖腰,真係好吸引,好想嚟呀! 可惜返緊工

升級   100%

該用戶從未簽到

廣告加左少少新野:

益街坊,而家免費試玩幾堂,玩完包你修身纖體,纖腰出番黎~
    大會會在試玩期間,積極物識纖體代言人(男女不拘),出任代言人可以免費跑足一世,靚足一世~

---> 纖腰
    --- > 美麗既身段

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1484# 的帖子

唔係~
    我喺西貢操~

升級   100%

該用戶從未簽到

豐豐報名斧山keep fat哈哈!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97%

該用戶從未簽到

batbat,今個星期三唔嚟啦,星期日踢完波發覺左邊patpat條筋好痛,而家行路都就住就住,查實我最啱做跑型22男嘅代言人,環顧云云男跑手中,邊個夠我肥?

升級   0%

該用戶從未簽到

wowo...有跑型22~仲會有肥ching 肥ctse ka ma??~~~ 大家幻想下~~~我地以後次次出遊都係一班型男索女咁~~~一定引來艷羨既目光law~ hohoh
    為慶祝我地跑型22開張~~~我一定要撐下場la~catcat 加名ar 唔該~
    到時見la~各位

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-20 20:53 發表
    wowo...有跑型22~仲會有肥ching 肥ctse ka ma??~~~" />" />" />" />" />jhk 大家幻想下~~~我地以後次次出遊都係一班型男索女咁~~~一定引來艷羨既目光law~" />" /> hohoh
    為慶祝我地跑型22開張~~~我一定要撐下場la~catcat 加 ...

我都黎~~~hea 下先~~~ ssp twin出動啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-20 21:03 發表

我都黎~~~hea 下先~~~ ssp twin出動啦..." />" />" />

wow~龍龍久休復出wor~~星期3見la~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 vhtober 於 2009-4-20 21:09 發表

wow~龍龍久休復出wor~~星期3見la~" />" /> [/quote

我唔跑嫁...我hea 幾個圈就算呀...hehe...
    我黎係參加纖型22呀...收腰...

升級   100%

該用戶從未簽到

豐豐會7點到達斧山 龍龍師兄歡迎回歸ssp!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-20 21:16 發表
    [quote]原帖由 vhtober 於 2009-4-20 21:09 發表

登錄/註冊後可看大圖

wow~龍龍久休復出wor~~星期3見la~" />" />" />" /> [/quote

我唔跑嫁...我hea 幾個圈就算呀...hehe...
    ...

龍龍,我又唔可以黎見你啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-20 20:53 發表
    wowo...有跑型22~仲會有肥ching 肥ctse ka ma??~~~" />" />" />" />" />jhk 大家幻想下~~~我地以後次次出遊都係一班型男索女咁~~~一定引來艷羨既目光law~" />" /> hohoh
    為慶祝我地跑型22開張~~~我一定要撐下場la~catcat 加 ...

我而家仲係公司未收得工呀,星期三晚分分鐘要通頂tim呀,想來撐下場都唔得~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-20 21:59 發表

龍龍,我又唔可以黎見你啦" />" />" />" />

火火你又黎唔到~~~真係好耐無見你啦....
    你d朱古力要走返出黎喎....就係夏天先唔可以"容"...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-20 23:11 發表

我而家仲係公司未收得工呀,星期三晚分分鐘要通頂tim呀,想來撐下場都唔得~

你做咩鬼咁多野做~~~
    老闆真係老闆...要睇住公司...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-20 23:30 發表

你做咩鬼咁多野做~~~
    老闆真係老闆...要睇住公司..." />" />

龍龍:
    唔係多野做呀,係老細唔叫走唔敢走~
    而家我都係度等之麻...見得閒仲可以睇返星期日我地長跑網場波tim呀~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-20 23:37 發表

龍龍:
    唔係多野做呀,係老細唔叫走唔敢走~
    而家我都係度等之麻...見得閒仲可以睇返星期日我地長跑網場波tim呀~

唔係花...仲未走...你同佢做人世呀....

星期日我訓過"龍"呀,,,同左馬王兄講左...同我隻腳都係發唔到力住...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-20 23:40 發表

唔係花...仲未走...你同佢做人世呀...." />" />" />

星期日我訓過"龍"呀,,,同左馬王兄講左...同我隻腳都係發唔到力住...

龍龍:
    搵食冇辦法啦, 好彩都係一年一度~
    你3/5來唔來到呀?