香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

我一月先開始去架... 以前唔知運動場係可以入去玩......     
    冇辦法啦... 跑街係夜跑先去...
    自己又唔跑得遠, 一個人跑出街又會怪怪咁... 咁咪喺運動場跑, 易啲計時間路程.

係呀... 哩一兩個月, 越嚟越多租場, 今個月仲有埋田徑訓練添.     

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-18 00:07 發表

NO~~~~~" />" />唔要腐乳上身AR~~~~~~~

請問邊位係腐乳呀? vv咁大反應既??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-18 00:21 發表

請問邊位係腐乳呀? vv咁大反應既??

~菲菲...你睇番法法個POST 就明.....要日日跳果個AR~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-18 00:19 發表

我一月先開始去架... 以前唔知運動場係可以入去玩......     
    冇辦法啦... 跑街係夜跑先去...
    自己又唔跑得遠, 一個人跑出街又會怪怪咁... 咁咪喺運動場跑, 易啲計時間路程.

係呀... 哩一 ...

得得~有好介紹~~~E個係菲菲既專業推介~~~~由荃灣西---->深井...路程唔太遠, 風景又靚..而且好多1個人跑KA..唔會怪怪~仲有..一條直路咁~真係VERY GOOD KA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-18 00:36 發表

" />" /> ~菲菲...你睇番法法個POST 就明.....要日日跳果個AR~~~

你變成咁都唔錯喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-18 00:39 發表

得得~有好介紹~~~E個係菲菲既專業推介~~~~由荃灣西---->深井...路程唔太遠, 風景又靚..而且好多1個人跑KA..唔會怪怪~仲有..一條直路咁~真係VERY GOOD KA~" />" />" />" />" />jhk

第一次跑呢段路都係跟catcat同ming sir跑咋~~~
    但都係我强烈推介既

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-18 00:46 發表

第一次跑呢段路都係跟catcat同ming sir跑咋~~~
    但都係我强烈推介既

話時話大家最近有無見過阿ming sir呀~
    之前同佢跑過一次天水圍
    後來都唔多見佢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2009-4-18 01:02 發表

話時話大家最近有無見過阿ming sir呀~
    之前同佢跑過一次天水圍
    後來都唔多見佢

ming sir上星期三有出現喎~~~
    反而你又真係好耐冇見啦, 只係响邪神班見到你

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-18 01:06 發表

ming sir上星期三有出現喎~~~
    反而你又真係好耐冇見啦, 只係响邪神班見到你

時間成日撞咗~
    真係比較忙
    邪神個次都係咁啱係沙田攪
    我個日又番晏先去到咋~~
    通常夜晚攪個d我通常都去唔到~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 vhtober 於 2009-4-18 00:39 發表
    得得~有好介紹~~~E個係菲菲既專業推介~~~~由荃灣西---->深井...路程唔太遠, 風景又靚..而且好多1個人跑KA..唔會怪怪~仲有..一條直路咁~真係VERY GOOD KA~" />" />" />" />" />jhk

多謝... 仲有菲菲...

我平時係繞圈跑街咋...... 我估約500-600m一圈.
    咁樣一區區跑, 我諗第時真係要跟各位 ching / ctse 嘞 !
    其實我都想呀... 如果跑得幾年, 可以香港主要大部分地區都跑過吓, 咁就真係 cool 呀 !

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-18 01:40 發表

多謝... 仲有菲菲...

我平時係繞圈跑街咋...... 我估約500-600m一圈.
    咁樣一區區跑, 我諗第時真係要跟各位 ching / ctse 嘞 !
    其實我都想呀... 如果跑得幾年, 可以香港主要大部分地區都跑過吓 ...

加油哦!
    慢慢的堅持吧!後來你會感受到大家一起的快樂了呢^^

升級   20.35%

該用戶從未簽到

最近都在看(在世界中心呼喚愛)
    所以小了上黎吹水了呢!
    有甚麽譲大家擔心的,都不好意思了哦!^^
    ( 可能根本没人想起我了)
    今天學到了:有失去就會有得到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-4-15 21:09 發表

你又來呀

琴晚見到ric ric 啦~~~因大圍臨時要ot 黎唔到,小弟暫做代表....

琴晚沖完身唔見你,最後冇同你一齊食飯,下次一齊啦~~~

唔知琴晚ric ric 玩得開唔開心呢... 我就好"支力"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-4-18 09:44 發表

琴晚見到ric ric 啦~~~因大圍臨時要ot 黎唔到,小弟暫做代表....

唔知琴晚ric ric 玩得開唔開心呢... 我就好"支力"

batbat:
    其實都唔係臨時,不過估唔到你地操完我都仲未放工之麻~

升級   44.74%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-4-18 09:44 發表

都幾好玩, 希望我跟得上啦, 開頭以為會跑圏JIM

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-4-18 19:50 發表

都幾好玩, 希望我跟得上啦, 開頭以為會跑圏JIMhgj091" />" />hj

ric ric:
    聽日如果唔使上堂,過來青衣一齊跑圈啦。

升級   44.74%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-18 20:26 發表

ric ric:
    聽日如果唔使上堂,過來青衣一齊跑圈啦。" />" />

請問幾點呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-4-18 20:34 發表

請問幾點呀hgjD088" />" />hj

ric ric:
    11:30am青衣運動場呀,詳情睇返下面條link啦,我pm我手提比你,來到call我啦~
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4522&extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

5.3 初夏八仙行山團

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4724&extra=&page=1

大家有無興趣一齊去啦!
    我報左名啦!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

約了第D人行山了……><