香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

WOWO...THX 各位既推介~~hoho~等我逐間試試~再交個report比大家下~~~

nc ctse...根據我經驗~車仔noodle 檔既魚旦同燒賣都好鬼"林"唔好食..um...唔知佢d 豬腸好唔好味~~~要去研究下先~

catcat...係緊要la~~~我驚唔食野...無力ar..我今早開始食banana 做breakfast ar~~~所以上course 之前..食多少少少少..應該無事ka..我諗

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-22 14:35 發表

運動場出口的另一邊,好似有健x工房

mtr 入面仲有美心同pie&tart gar...好耐無食過雞批啦...慘在我食完之後一定跑唔到...所以無得食

山山batbat~..你地來唔來開餐ar??

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-22 15:02 發表

STOP!!!
    今晚所有join減肥course既隊友,唔可以食野~~
    否則,減唔到預期既效果,大會係唔會原銀奉還既!!!

越減越肥
    D減肥course
    越來越發

***今晚晚D趕來,自己跑跑***

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-22 15:18 發表

山山batbat~..你地來唔來開餐ar??" />" />

你個大閃呀...................
    抖膽公然撩我地d減肥course既參加者食大餐....!!!!!!!!!!!!!

batbat,睇黎我地要飛左lee個不合格既纖體代言人..

升級   20.75%

該用戶從未簽到

我估我最快都係七點鐘到斧山...出門口前食隻蕉或齋腸粉啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-22 15:24 發表

抖膽公然撩我地d減肥course既參加者食大餐...." />" />" />" />!!!!!!!!!!!!!

batbat,睇黎我地要飛左lee個不合格既纖體代言人.." />" />" />" />nbkmnb

HOHO~E位大姑, 你有所不知la
    我地個course..唔係sell唔食野咁減ka ma
    我地係~好健康~而且有飽飯食ka wor~~~咁食都唔番肥~証明work la~~" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-22 16:11 發表

HOHO~E位大姑, 你有所不知la
    我地個course..唔係sell唔食野咁減ka ma
    我地係~好健康~而且有飽飯食ka wor~~~咁食都唔番肥~証明work la~~

vv同catcat真係好攪鬼!!!!

車仔noodle 檔既魚旦同燒賣都好鬼"林"唔好食 ~~~ 同意, 所以魚蛋都沒有再幫襯了..

腸粉比魚蛋及燒賣好, 不過, 跑之前吃好似多了少少

升級   44.74%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-4-22 13:55 發表

Catcat 隊長, 妳有所不知 e個已經係我最溫柔既方式ga la, haha" />" />

我起身la, 是否有魚蛋同燒賣督ar

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-4-22 16:35 發表

ric ric 起左身啦?咁你黎唔黎呀?

呢個course 好抵呀!而家仲係試玩期,完全免費~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-22 15:24 發表

抖膽公然撩我地d減肥course既參加者食大餐...." />" />!!!!!!!!!!!!!

batbat,睇黎我地要飛左lee個不合格既纖體代言人.." />" />nbkmnb

咁今日要比佢做多少少,呵~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-4-22 17:04 發表

ric ric 起左身啦?咁你黎唔黎呀?

呢個course 好抵呀!而家仲係試玩期,完全免費~~~" />" />

係呀!
    間間纖體公司都係咁講架 ! 跟住就....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-4-22 16:35 發表

HAHA...RICRIC~係ar..有好靚既魚旦燒賣ar~快d來la~~~e + 變身仲趕得切ar

升級   0%

該用戶從未簽到

去啦~~~你之前先話要byebye鬼鼠肉

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我返黎啦...大家講食講到好開心咁...
    仲話纖體

升級   0%

該用戶從未簽到

抖膽公然撩我地d減肥course既參加者食大餐...." />" />!!!!!!!!!!!!!

batbat,睇黎我地要飛左lee個不合格既纖體代言人.." />" />nbkmnb

搞到我都好想吉番串燒賣 tim~

p.s. 恭喜 catcat 成為元老...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-22 17:17 發表
    我返黎啦...大家講食講到好開心咁...
    仲話纖體" />" />

你做乜頭dupdup呀??

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-22 17:28 發表

你做乜頭dupdup呀??

我想講大家要纖體~~~
    仲掛住食野~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

好野,我就閃人啦。
    今次又可以準時到啦~~一間見~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-22 17:32 發表

我想講大家要纖體~~~
    仲掛住食野~~" />" />" />

咁你呢個頭就啱feel啲啦~~~

升級   44.74%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-22 17:15 發表

去啦~~~你之前先話要byebye鬼鼠肉

剛剛我又訓返, 鬼鼠肉我成身都係喎