香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-28 12:56 發表

菲菲:
甘個日即係你會照去,但全程行路???

應該只join你哋lunch啦, 可能我晨早游下水先.....11am前到公園見你哋囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-28 12:17 發表
報左名9/5單車團既朋友仔,想問下大家會唔會有興趣果晚搞埋BBQ呀?

bbq, 我怕熱氣呀~~~同埋有冇素菜提供? 如果係我食素

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-28 12:42 發表

單車團早上10開始,大約幾點完先...??
想預計一下如果BBQ幾點開始,及在邊度B呀...???

如果BBQ最好去大尾篤果d任食燒烤場啦,夠方便麻~
又如果真係BBQ,租車還車最好都係大尾篤啦,時間易d安排,鐘意踩去邊踩到幾點都得。
大家點睇呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-4-28 11:33 發表
joeJOE

甘邊樹有得學, 幾時開班AR

工聯會報名: 5/10(會員), 5/11(公開)
呢個都唔錯, 一次玩晒1,2級(雖然一級攀石已經係第三次玩~~)
$980, 平過分幾次報~~
課程會加插初級石攀証書訓練和多次安全攀澗實習

1級、2級山藝和1級攀石証書課程(攀澗課)
http://www.hkftustsc.org/stsc12.htm

課程編號:KK13194
  理 論 課:土瓜灣(KK)中心上課
            2009年 6月24日(星期三)
                   7月 8日(星期三)
                   7月22日(星期三)
                   7月29日(星期三)
                   8月26日(星期三)
            晚上7:00-10:00
  實 習 課:1. 西貢赤徑白普理青年旅舍及外赤崖
            2. 阿公角攀山總會訓練中心
            3. 西貢南蛇尖和雙鹿石澗(考核試場地)
                6月28日或 7月19日(星期日)(任擇一日)
                7月11日及 7月12日(星期六及日)
                8月 1日及 8月 2日(星期六及日)
                8月22日及 8月23日(星期六及日)
            星期六晚上7:00抵達營地
            星期日下午5:00離營
  導    師:由相關專業人士任教
  費    用:全課程980元
           (包括:1. 理論及實習課費用
                   2. 旅舍住宿費及出席證)
註:1. 考試及證書費須另付。
    2. 交通及膳食費須自備。
    3. 參加者於上實習課時須自行準時抵達營地。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-28 13:20 發表

呢個都唔錯, 一次玩晒1,2級(雖然一級攀石已經係第三次玩~~)

http://www.hkftustsc.org/stsc12.htm

課 ...

逢星期三的話冇我份啦, 而家已經有堂上緊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-28 13:20 發表

課 ...

都幾好woh

有無隊員參加

升級   0%

該用戶從未簽到

課 ...

我ok wor~有無人參加ar?
不過~~~~~~~攀石!!!!唔得wor~~~可唔可以齋山藝ka?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-28 13:25 發表

都幾好woh

有無隊員參加

咁我去攀石果日走堂law~~hohoho~我怕跌死ar~

我去ar..法法你係唔係ka?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-28 13:28 發表

係呀...一齊啦...
問埋佢地去唔去

不過土瓜灣好似遠左0的...
我唔識路去架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-28 13:28 發表

揾啲人等埋我學呀~~~話時話仲有冇其他日子架??

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat, 圍圍 同活活..我59 唔去 單車la...果個星期3要 exam la~你等我好好過埋果2日~之後玩天光都奉陪~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-28 13:30 發表

係wor..仲有菲菲wor..
不如我地找找仲有無其實地方搞la
一切去...好開心ka~
joejoe...仲有無其他choice ar?
菲菲..你係唔係只是wed 唔得ar?
我有次去朗豪方...上面有間行山用品店...佢門口放左一d 山藝course既info ar~
不如又去睇下先la~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 vhtober 於 2009-4-28 13:26 發表

不過~~~~~~~攀石!!!!唔得wor~~~可唔可以齋山藝ka?

VV, 今朝我打過去UM(攀山總會問過, 有山藝班7-9月開費用等詳情上去look吓la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-4-28 13:32 發表

VV, 今朝我打過去UM(攀山總會問過, 有山藝班7-9月開費用等詳情上去look吓la

如果個度有..未一齊去law

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-28 13:33 發表

如果個度有..未一齊去law

好呀~~~邊度look~~~
    我個course22/7先上完呀......

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 快活人 於 2009-4-28 12:49 發表

係呀.  基本所有賽事如資源及時間ok都會參加
    上年都參加左成11,2個賽事...

活活, 咁多比賽服咗妳la, 保重呀, 千祈唔好勞損呀, 加油, 加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-28 13:34 發表

好呀~~~邊度look~~~
    我個course22/7先上完呀......

Tartar..
    請提供資料

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-28 13:26 發表

X2

升級   0%

該用戶從未簽到

我地個summer~~~真係多野搞~
    6月...同catcat 去學下dance (有無人有interest ar?)
    我又約左人學射擊
    再學埋山藝~~~~~~
    人生真係好充實ar~~~hohoho