香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-5-8 22:50 發表
我地既finewong師兄係今晚既邪神分享會之上路中,
代表TKO消逍派,以極速完成1.4公里,勇奪全場冠軍!

[所以,finewong,聽日特訓既一切開支,係你既,哈哈哈!]

犀利呀~finewong師兄!為TKO增光!

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 jc8866 於 2009-5-8 22:45 發表

Welcome back~  " />" />" />" />

請問Jc 有無welcome drink 飲呀?.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駛乜理 於 2009-5-8 23:15 發表

請問Jc 有無welcome drink 飲呀?.......

特訓場一定有充足既welcome drink, heheeee~ " />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

為免各ching/ctse聽日跑錯跑, 補番張新既路線圖先......
    請留意: 7.8k 至 9.7k 係跑對面行人路, 到9.7k位置有行人隧道過番寶翠公園.

登錄/註冊後可看大圖

如果唔上後山:

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

[所以,finewong,聽日特訓既一切開支,係你既,哈哈哈!]

好YEAH 。明天由輝仔做主人家

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-5-8 23:28 發表
    好YEAH 。明天由輝仔做主人家

輝仔萬歲............

(會唔會佢聽日唔敢黎架???)

升級   0%

該用戶從未簽到

聽日有冇人跑短腳既呢?!

~ 09/05逍遙名單 ~
    1) ee
    2) jc (confirm有3位朋友黎, 下面13,14,15)
    3) Terence
    4) finewong(今次 跑+特訓)
    5) uncle (有事,唔特訓得,陰公)
    6) auntie (有事,唔特訓得,陰公)
    7) 駿駿駿
    8) 山比
    9) runner_256(唔特訓)
    10) 車亞文 ( 聽日番下晏,所以可以逍遙跑 + 特訓 )
    11) Harry
    12) 活活
    13) Aprilia
    14) Nelson
    15) Tinson
    16) jogging_cat
    17) boloup
    18) 駛乜理 (我返來啦)
    19) 迪迪仔 (去完邪神分享會之上路,應該仲得)

升級   100%

該用戶從未簽到

1) ee
    2) jc (confirm有3位朋友黎, 下面13,14,15)
    3) Terence
    7) 駿駿駿
    8) 山比
    10) 車亞文 ( 聽日番下晏,所以可以逍遙跑 + 特訓 )
    11) Harry
    12) 活活
    13) Aprilia
    14) Nelson
    15) Tinson
    17) boloup
    20) 昌

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-5-8 23:13 發表

你入過去新場館 ,設備如何? o岩啦~遲D你又可以帶TKO隊入去練跑,係時間摸熟一下入面環境+設施 ,麻煩車師兄影D相同大家分享!!!

盡量啦

升級   0%

該用戶從未簽到

mill 姐、lulu 姐同埋田中會長未用人工智能既

升級   0%

該用戶從未簽到

1) ee
    3) Terence
    7) 駿駿駿
    8) 山比
    11) Harry
    12) 活活
    13) Aprilia
    14) Nelson
    15) Tinson
    17) boloup
    20) 昌
    21) kcchu (去完邪神分享會之上路,應該仲得, 最怕係周公唔放人je)

升級   77.37%

該用戶從未簽到

sigh~
    見你地咁開心, 我都好想去,
    但係宜家番工要番5日半, 星期六都要9-1
    都無得黎tim

升級   0%

該用戶從未簽到

jonathan 知唔知幾時可以黎得番逍遙呀

升級   77.37%

該用戶從未簽到

份工我三月開始番, 之前在旺角就番10-2,
    所以都重黎到, 4月中搬左去灣仔之後宜家番9-1,
    睇下遲o的settle down 之後可唔可以番10-2先得lu

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jonathanmok 於 2009-5-9 00:16 發表
    份工我三月開始番, 之前在旺角就番10-2,
    所以都重黎到, 4月中搬左去灣仔之後宜家番9-1,
    睇下遲o的settle down 之後可唔可以番10-2先得lu

我地好掛住你喔......

升級   56%

該用戶從未簽到

只係平時星期六跑開呢條路 熟地形 知邊個位要發力姐
    所以比其他唔熟條路既ching跑快d

小弟仲讀緊書 無咩$
    如果要請既話 大家就留待出年渣打個$1000獎金
    [不過我咁hea,(要代表消逍派ma) 都無咩可能拎到啦]

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝輝仔~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-5-8 22:50 發表 我地既finewong師兄係今晚既邪神分享會之上路中, 代表TKO消逍派,以極速完成1.4公里,勇奪全場冠軍! [所以,finewong,聽日特訓既一切開支,係你既,哈哈哈!]

finewong ching,

果然英雄出少年, 近來啲特訓好有效!

希望你 ge final, 就好似極速完成1.4公里,勇奪全場冠軍一樣!

今朝有事, 唔嚟得逍遙跑, 不過我會依家去跑補數!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

各位....又係我...唔知醒...起唔到身....
    仲要catcat 打電話來搵我,我都收唔到,唔好意思呀

我會自隊補數ka la....

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 2179# 的帖子

山比,
    你個唔知醒file,已經成本電話簿咁厚,已經唔可以輕判自隊~

小弟提議成立"甩底包山讚助基金"~