香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-11 19:12 發表
今日"下水禮"

小弟今日寶林跑咗去清水灣二灘,游三轉(浮台至沙灘來回),最後跑番去寶林.....是日風景優美,陽光普照....." />" />

runner ching..........強呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-5-11 21:04 發表

贊成。

x2

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-5-11 19:47 發表

runner ching 好犀利,

第一次下水就可以由寶林跑去清水灣二灘來回,
仲係上落斜... 齋跑+齋游用咗幾多時間呢?

游嗰三轉同埋回程有無索氣?

ching 係咪操緊二項? 定係三項?

rockiec ching,犀利?唔敢當.....

去清水灣,42'XX....回程,45'XX....水,游咗30分鐘....
回程無索氣.....因為跑慢咗....

我無玩開鐵人.....純粹自己玩吓

係為咗減肥 ......你有興趣嗎?

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-5-11 21:08 發表

runner ching..........強呀

下次同你一齊強呀吓.....我等你
我仲未見到你真身......你幾時出現.....期待中

升級   68.33%

該用戶從未簽到

x3

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

人工智能投票 - 大家先投票時間
    tko 逍遙團夏日時間表:

(A) 提早起步 - (星期六)早上七時於寶翠公園等.. 七點三起步..
    1. gary提督字
    2. WinggniW
    3. 活活
    4. 火仔
    5. emma
    6. 駿駿駿
    7. angkso+ auntie
    8. chairman
    9. JC
    10. Harry
    11. 山比(難度十粒星,但希望憑意志起到身)
    12. 肥哥哥
    13. runner_256
    14. Terence
    15. rockiec
    16. 駛乜理

(B) 延遲起步 - 晚上六時於寶翠公園等.. 六點三起步
    1. ee
    2. 火仔
    3. angkso + auntie
    4. chairman
    5. 迪迪仔
    6. 肥哥哥
    7. runner_256
    8. rockiec

(C) 延遲起步 - 晚上七時於寶翠公園等.. 七點三起步
    1. WinggniW
    2. 火仔
    3. emma
    4. 迪迪仔
    5. 肥哥哥
    6. runner_256

(D) 晚上9點半於寶翠公園等 (但 locker 只開到10:00pm)
    1. 活活
    2. 火仔
    3. WinggniW
    4. emma
    5. 駿駿駿
    6. chairman
    7. JC
    8. 山比(到時可能要借大家屋企放一下行裝...)
    9. runner_256

(E) 其他 (請註明)...................................

活動內容未需投票, 到時自行決定:
    1) 長腳 - 10k
    2) 短腳 - 6k
    3) 水陸兩項 - 6k + tko泳池游泳
    4) 游泳

升級   77.37%

該用戶從未簽到

X4

升級   77.37%

該用戶從未簽到

tko 逍遙團夏日時間表:

(A) 提早起步 - (星期六)早上七時於寶翠公園等.. 七點三起步..
    1. gary提督字
    2. WinggniW
    3. 活活
    4. 火仔
    5. emma
    6. 駿駿駿
    8. chairman
    9. JC
    10. Harry
    12. 肥哥哥
    14. Terence
    15. rockiec
    16. 駛乜理
    17. Jon

1. ee
    2. 火仔
    4. chairman
    5. 迪迪仔
    6. 肥哥哥
    8. rockiec
    9. Jon

1. WinggniW
    2. 火仔
    3. emma
    4. 迪迪仔
    5. 肥哥哥
    7. Jon

(D) 晚上9點半於寶翠公園等 (但 locker 只開到10:00pm)
    1. 活活
    2. 火仔
    3. WinggniW
    4. emma
    5. 駿駿駿
    6. chairman
    7. JC
    10. Jon

(E) 其他 (請註明)...................................

1) 長腳 - 10k
    2) 短腳 - 6k
    4) 游泳

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-11 21:24 發表

下次同你一齊強呀吓.....我等你j" />" />jk
    我仲未見到你真身......你幾時出現.....期待中" />" />

你同我同隊,知我要返工ga

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-5-11 17:21 發表

問題係,
    就算我早睡,都唔擔保可以早起嘛
    我當然會努力啦.

睇怕都係維持番週六一早同將軍團團轉, 之後去搶包山
    我愛人係周公子, 佢唔放我走我真係走唔甩, 唯有蛋下次啦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-5-11 22:41 發表

赤子....周公子係壞人黎嘎~~撇左佢啦~~" />" />

仲要快手添啊.

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO 逍遙團夏日時間表:

1. gary提督字
    2. WinggniW
    3. 活活
    4. 火仔
    5. emma
    6. 駿駿駿
    8. chairman
    9. JC
    10. Harry
    12. 肥哥哥
    14. Terence
    15. rockiec
    16. 駛乜理
    17. Jon

1. ee
    2. 火仔
    4. chairman
    5. 迪迪仔
    6. 肥哥哥
    8. rockiec
    9. Jon

1. WinggniW
    2. 火仔
    3. emma
    4. 迪迪仔
    5. 肥哥哥
    7. Jon

1. 活活
    2. 火仔
    3. WinggniW
    4. emma
    5. 駿駿駿
    6. chairman
    7. JC
    10. Jon

1) 長腳 - 10k
    2) 短腳 - 6k
    4) 游泳

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-5-11 22:19 發表

睇怕都係維持番週六一早同將軍團團轉, 之後去搶包山
    我愛人係周公子, 佢唔放我走我真係走唔甩, 唯有蛋下次啦

可能一個月有一次晚上跑 ^^
    到時來玩啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

頭先10:00pm落街跑左7k, 真係7k咋..........
    因為老婆大人話一齊跑, 所以只係跑運動場外圍,
    佢跑左4k, 產後超慢jog~

升級   0%

該用戶從未簽到

emma....... 你頭先有冇跑呀,
    見有位女跑友, 深色背心揹條毛巾,
    不過唔係好認得, 唔敢打招呼~

升級   0%

該用戶從未簽到

jc大叫ma

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-5-12 00:20 發表
    jc大叫ma

嚇親人咩......
    而且迎面見左3次, 不過我認人真係好鬼差,
    所以咁多位ching/ctse如果見到我, 而我又冇叫你既話, 千其唔好介意喔~
    最好你地叫吓我啦, 等我認到你地ma~

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-5-12 00:11 發表
    emma....... 你頭先有冇跑呀,
    見有位女跑友, 深色背心揹條毛巾,
    不過唔係好認得, 唔敢打招呼~

hehe... 唔係我啦. 好彩你無打招呼.

我玩左兩日滑浪風帆都仲未回氣,今日全日都超累遊魂緊. 仲回味緊...(個阿sir)XDD
    本來打算跑都掛住睇四奶奶........