香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

9.02(農曆七月十四)衝斜

今期由將軍澳之花---活活師姐暫代女校長一職,請大家多多支持

我都想支持呀   不過跑跛了(養傷).

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 2009-9-1 18:20 發表

今期由將軍澳之花---活活師姐暫代女校長一職,請大家多多支持

ching, 你冇事嘛?
希望你快D好番再同我地跑過啦  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-9-1 16:33 發表
哈利 ~~~甘你即是吾比面 喇

我都想黎架, 不過要捱騾仔......
宜家都未收工啊~

升級   0%

該用戶從未簽到

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

約跑詳情請留意page 1 #1 , #2

2/9 (農曆七月十四)參加名單:

1.
Kin (活活做校長.我第一個支持)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

飛機王:
1. Wing (夜間身份: 學生 )
2. Jonathan(今次真係黎唔到啦)
3. JC (夜間身份: 一隻要開OT既騾仔)
4. Ah Li (我都想支持呀   不過跑跛了(養傷).

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-9-1 16:19 發表
得活活同堅堅兩個... 我唔做電燈膽啦

你咁大膽唔支持活活做女校長, 下次逍遙團加碼活活會唔小心地唔知醒o架~到時無人陪你加碼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 2009-9-1 18:20 發表

Ah Li師兄~長跑長友,養好傷再參加

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-9-1 22:10 發表

我都想黎架, 不過要捱騾仔......
宜家都未收工啊~

團長~~~~~~快D收工番屋企休息啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-27 11:00 發表 活活:我平均跑到1:30咋....同兩位隊友差好遠,TKO對我來講都ok就腳,呢區咁多勁人....以後一於多d過來跟操都好。

嚟緊有泰基盃比賽, 所以今日特登去練速度:

12x400, 抖分半鐘...
結果都做唔到 1:30, 只可以做到 1:32, 同大圍兄差好遠 !

今日個場明顯少咗街坊步行, 反而多咗跑手練跑,
在場啲工作人員都有作出呼籲, "快線2-4, 慢線5-8,
步行者請離開跑道...", 管理好咗好多!
其實大家有無諗過响運動場練跑, 順便做下踢腳、拉筋...

跑完都有同其他跑友吹水, 我都乘機介紹下長跑網同練跑日子...
李察兄, 有興趣的話可以上嚟交流下!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-1 22:58 發表 Ah Li師兄~長跑長友,養好傷再參加

x2, Ah Li ching會唔會跑泰基盃呢?

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-9-1 11:51 發表
車仔 OK 呀 . 但 我 號紹力吾多夠WOR ~~

十卜 十卜 十卜

升級   20.75%

該用戶從未簽到

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

1. Kin (活活做校長.我第一個支持)
2. 山比(前日做完跨步同鴨仔行,對腳修係好酸,但我會盡力的)
3.
4.
5.
6.
7.
8.

飛機王:

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/p ... d=0&output=html

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

各位, 早晨呀

10.11網友約跑之半馬放火: 半馬鹿頸行 + 入秋野火會
    約跑日期: 10月11日 (星期日)
    起跑時間:下午3:00
    集合時間:下午2:00
    集合地點:大尾督汀角路大草原燒烤場
    路線﹕除頭1K外,其他路線同11月8日半馬比賽一樣。
    半馬拉松組﹕山寮路起點>烏蛟騰折返>鹿頸折返>烏蛟騰折返>山寮路終點。
    另設10公里組﹕山寮路地點>新娘潭折返>山寮路終點。
    行李處理﹕存放於會友私家車內。
    沿途補給﹕每5公里左右-貼上里程牌及埋下蒸餾水及健康飲料或補充食品!
    補給收費﹕$25蚊(登記會員及其親友免收) 歡迎即場登成為社團會員, 可免收此費用。
    跑後在附近大草原燒烤場開餐! ,有冰凍山水沖
    身,
    燒烤費用(每位).$80-90!(待定)
    歡迎唔跑只過黎BBQ!約下午5:30至6:00開始
    請在此時間回覆 :

2009年10月10日 23:00或以前, 如有興趣參加,請用人工智能方法報名。

升級   0%

該用戶從未簽到

1.
    2. 山比(前日做完跨步同鴨仔行,對腳修係好酸,但我會盡力的)
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

飛機王:

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

升級   0%

該用戶從未簽到

1. Kin (活活做校長.我第一個支持)
    3. 菲菲(活活做校長, 老遠來撐下場, 會在場內跑圈)
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

飛機王:

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/p ... d=0&output=html

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

好野好野
    有得來將軍澳跑了
    其實我今晚都不想跑街
    想在球場拉多d根

Kin in Running

升級   94.3%

該用戶從未簽到

小弟原本只係想比多o的時間活活去見o的fans.,冇諗過後果會咁嚴重...

原帖由 WinggniW 於 2009-9-1 22:57 發表

你咁大膽唔支持活活做女校長, 下次逍遙團加碼活活會唔小心地唔知醒o架~到時無人陪你加碼

升級   0%

該用戶從未簽到

1.
    3. 菲菲(活活做校長, 老遠來撐下場, 會在場內跑圈)
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

飛機王:

菲菲師姐都黎TKO....我好想逃學呀!!!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

1.
    3. 菲菲
    4. 哈利 (我未必可以準時,如果冇乜特別安排,我多數會跑場外5個圈,之後中間cut 入運動場再跑450米 o岩o岩夠10K,唔駛特登等我啦。)
    5.
    6.
    7.
    8.

飛機王:

升級   94.3%

該用戶從未簽到

菲菲師姐要七月十四先出現...

原帖由 WinggniW 於 2009-9-2 12:06 發表
    菲菲師姐都黎TKO....我好想逃學呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-9-2 11:59 發表
    小弟原本只係想比多o的時間活活去見o的fans.,冇諗過後果會咁嚴重...

唔係你估~見你咁快手報名,C罪應該可免

原帖由 哈利330 於 2009-9-2 12:13 發表
    菲菲師姐要七月十四先出現...

你咁講又....幾嚇人喎