香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   29%

開心
  • 簽到天數: 3 天

19/8 參加名單:

1. -R-
    2. Ah Li
    3. 活活 ( 極可能運動場跑圈 + 特訓)
    4. Jonathan(我又去跑圈, 睇下對腳重有冇痛)
    5. 壞人
    6. Harry (應該可以around 20:45-21:45 跑運動場,不過唔特訓啦。 )

7.auntie (uncle 倍跑,不過唔特訓啦,會帶Ah Li, Jonathan 的會員証來)
    8. tomde (around 7:45-9:45  慢跑運動場, 不過join唔到特訓...要交人)

飛機王:
    1. JC (星期三或四要OT, 未知會否撞期, 星期二晚先再confirm啦 ^^)
    2. Wing (夜歸人士,無緣出席)
    3. paulsiu
    4. 山比

升級   22.45%

該用戶從未簽到

19/8 參加名單:

1. -R-
    2. Ah Li
    3. 活活 ( 極可能運動場跑圈 + 特訓)
    4. Jonathan(我又去跑圈, 睇下對腳重有冇痛)
    5. 壞人
    6. Harry (應該可以around 20:45-21:45 跑運動場,不過唔特訓啦。 )

7.auntie (uncle 倍跑,不過唔特訓啦,會帶Ah Li, Jonathan 的會員証來)
    8.
    9. bolo

飛機王:
    1. JC (星期三或四要OT, 未知會否撞期, 星期二晚先再confirm啦 ^^)
    2. Wing (夜歸人士,無緣出席)
    3. paulsiu
    4. 山比

升級   0%

該用戶從未簽到

bolo兄, 好耐無見lu喎  ^^

升級   78.3%

該用戶從未簽到

尋日有部份出席的朋友們都有腳痛或只打算跑運動場, 所以大家都決定不去澳景路, 集體曠課一次, 沒有功課交
    今次沒有做好暫代校長一職, 有遺車校長厚愛, 請先見諒   

昨日活動如下:

照舊運動場集合,
    20 分鐘慢 jog 熱身,
    吹水,
    踢腿(唔記得做左幾多式) x 3 次
    又吹水,
    1600 米快跑,
    大約 15 分鐘慢 jog,
    拉筋,
    主要活動 - 紅蜻蜓特訓

部份 ching 要索 k 繼續留守運動場

下星期三預告, 會做踢腿 + 體能 / 澳景路 (右邊唔過馬路) 5 次  rtr16rytr

升級   22.45%

該用戶從未簽到

為咗興祝迎接農歷七月
    就係農歷六月廿九日晚戌時,决定唔上斜路.
    在東亞大場開枱打四圈,
    六嬸 三太公
    大眾開檯喇面似蓮蓉
    又放工 打餐懵
    圍埋砌幾圈 論呀論英雄
    誰是大英雄 大英雄
    首先麻雀王大賽有來至TKO -R-
                                    Ah Li
                                    活活
                                    Jonathan  
                                 明謝 遠道而來  壞人
                                    bolo
    未落整兩圈前先嚟個熱身 ,個個D腳起到天咁高,膝頭哥頂到心口到,交义步好似跳探戈全場飛 ,附近人兄都想玩吓.
    戲肉到-R-先打骰走四圈,手上大把
    先上後界,再界再上有活活
    壞人叫完卡窿就食胡
    Ah Li做上家過唔到佢個關
    Jonathan 渣晒南北西東點算
    bolo移燈換凳洗手食煙熨櫃桶,都唔惦

四圈後各人互有斬獲,連除喫幾鋪,我露呀露歡容,
    决定下星三再片
    各仁兄對四圈有興趣又揾腳,唔駛諗即做

升級   78.3%

該用戶從未簽到

bolo 兄, 我笑到肚痛

升級   0%

該用戶從未簽到

bolo ... 勁呀 ~~~
    描述得 好攪笑 ~~~~
    下星期坐你下家 . 鬆d 牌比你吓 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

估唔到bolo兄除左跑得同寫得之外, 仲好"打"得喎

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 boloup 於 2009-8-20 13:06 發表
    為咗興祝迎接農歷七月" />" />jhk
    就係農歷六月廿九日晚戌時,决定唔上斜路." />" />
    在東亞大場開枱打四圈,
    六嬸 三太公
    大眾開檯喇面似蓮蓉" />" />
    又放工  ...

真喺勁攪笑!

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

為咗興祝迎接農歷七月
    就係農歷六月廿九日晚戌時,决定唔上斜路.
    在東亞大場開枱打四圈,
    六嬸 三太公
    大眾開檯喇面似蓮蓉
    又放工 打餐懵
    圍埋砌幾圈 論呀論英雄
    誰是大英雄 大英雄
    首先麻雀王大賽有來至TKO -R-
                                    Ah Li
                                    活活
                                    Jonathan  
                                 明謝 遠道而來  壞人
                                    bolo
    未落整兩圈前先嚟個熱身 ,個個D腳起到天咁高,膝頭哥頂到心口到,交义步好似跳探戈全場飛 ,附近人兄都想玩吓.
    戲肉到-R-先打骰走四圈,手上大把
    先上後界,再界再上有活活
    壞人叫完卡窿就食胡
    Ah Li做上家過唔到佢個關
    Jonathan 渣晒南北西東點算
    bolo移燈換凳洗手食煙熨櫃桶,都唔惦

四圈後各人互有斬獲,連除喫幾鋪,我露呀露歡容,
    决定下星三再片
    各仁兄對四圈有興趣又揾腳,唔駛諗即做

bolo 兄,
    昨晚auntie唔舒服無黎。點解我現場觀察無你形容得咁犀利嘅。

升級   100%

該用戶從未簽到

auntie (uncle 倍跑,不過唔特訓啦,會帶Ah Li, Jonathan 的會員証來)

唔該收到 .

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

Auntie 好番d 未阿 Uncle.

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

原帖由 jogging_cat 於 2009-8-21 08:16 發表
    Auntie 好番d 未阿 Uncle.

要休息多幾日,多謝關心,下次見面會帶來你的會員証

升級   29%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 -R- 於 2009-8-20 13:00 發表
    尋日有部份出席的朋友們都有腳痛或只打算跑運動場, 所以大家都決定不去澳景路, 集體曠課一次, 沒有功課交
    今次沒有做好暫代校長一職, 有遺車校長厚愛, 請先見諒   

昨日活動如下:

照舊運動場集合,
    20 ...

我當晚索k索到腳痛......high晒!!
    Join唔到你地特訓!唔好意思呀!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 angkso 於 2009-8-21 08:58 發表

Auntie多多保重, 快D好返啦  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

Aunti ~~~保重身體 AR ~~~
    UNCLE 甘你腳傷 又好 番D 未呀 ~~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 angkso 於 21-8-2009 08:58 發表

唔該晒。

升級   22.45%

該用戶從未簽到

如有類同,實屬巧合
    auntie早日康復

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

auntie唔舒服咩!
    uncle請代問候auntie,
    祝早日康復~

升級   0%

該用戶從未簽到

雖然我而家番左黎,但都請麻煩R繼續主持星期三晚約跑 ~~