香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

車主席~~~原身目標時間是11:15 ( 因好累) . 但估吾到時間比預期好 ~
跑兩次的速度都算平均 ~~hehe
第一次 : 10: 35
第二次 : 10 :40

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-6-18 01:00 發表
今次大躍進,第2轉快過上次成分鐘。 可能係因為今日放假休息夠,同埋熱身多左,今日o係運動場跑左2圈先出發。
第一次衝:10'03
第二次衝:9'41

哈利~~你真是進步得至勁果位. 由最初第一次 11分幾 . 到依架跑到9分幾 . 勁呀 ~~~
我都吾知要苦錬幾耐先可以衝破10依個關口ar ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

唉~ 我忡係零紀錄, 次次都黎唔到!

升級   0%

該用戶從未簽到

JC DADDY  甘你下星期三黍吾黍AR ~~~
零的突破~~~~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

今日放假,可以早 d 交功課

今次目標係 sub 13 同衝多一次,上次只衝得一次 13'15" 都幾乎死咁滯!

第一次衝:12'51"51 (成功pb)

第二次衝:12'51"58 (成功衝多一次)

第一次衝都係好辛苦,臨尾果段無晒力,都係捱上去

第二次衝開頭果三份一跑得幾輕鬆,以為跑順咗可以跑得快 d 同輕鬆 d,誰不知跑到臨尾果段都係要捱上去,重幾乎想放棄 tim。慘!

不過成個訓練過程都係好開心好滿足,雖然唔可以好似 chairman 咁一路跑一路觀星咁他條!

升級   0%

開心

原帖由 哈利330 於 18-6-2009 01:00 發表
    今次大躍進,第2轉快過上次成分鐘。 可能係因為今日放假休息夠,同埋熱身多左,今日o係運動場跑左2圈先出發。
    第一次衝:10'03
    第二次衝:9'41
    恭喜哈利成績大躍進,加油。

升級   0%

開心

原帖由 快活人 於 18-6-2009 11:13 發表
    車主席~~~原身目標時間是11:15 ( 因好累) . 但估吾到時間比預期好 ~
    跑兩次的速度都算平均 ~~hehe
    第一次 : 10: 35
    第二次 : 10 :40
    恭喜活活咁累都 pb,好野!相信好快就可以 sub 10 lu,師姐界以你為榮,加油!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-18 00:15 發表
    好 ~ 等我又交功課先!
    我今晚目標是唔俾車仔追住 ~~

第一次衝:8'47
    第二次衝:8'50

嘩~快成咁!勁!勁!勁!

升級   0%

開心

原帖由 runner_256 於 18-6-2009 12:37 發表

師兄你個頭像個 BB 喺媽咪個肚裏面己經跑步,勁!係咪你太太既超聲波掃描黎架。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-6-18 12:15 發表
    恭喜活活咁累都 pb,好野!相信好快就可以 sub 10 lu,師姐界以你為榮,加油!

CATCAT ~~~上次pb 左架la  .今次比上次慢左幾秒.但連跑兩次速度時間就好左~~
    你太言重la . 我 跑上斜目的只係想錬下心肺及體能者. 因對我扖船好有幫助
    ctse 畀果邊 亞sue  及 曲奇 佢地勁好多 快到連尾燈都望吾到佢地la .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-6-18 12:08 發表
    今日放假,可以早 d 交功課

今次目標係 sub 13 同衝多一次,上次只衝得一次 13'15" 都幾乎死咁滯!

第一次衝:12'51"51 (成功pb)

第二次衝:12'51"58 (成功衝多一次)

第一次衝都係好辛苦,臨尾果段無晒力 ...

你進步左好多ar ~~~
    係la 我只望快d 到山頂.都無心情睇星星..車仔真係跑得輕鬆 . 一路跑一路觀星

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-6-18 12:47 發表
    師兄你個頭像個 BB 喺媽咪個肚裏面己經跑步,勁!係咪你太太既超聲波掃描黎架。

我太太未有BB~
    如果真係有BB,我都唔想照到佢跑緊~
    好大鍋o架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-6-18 12:37 發表

係呀 . 佢比 車仔同batbat 夾攻. 所以開行馬力跑ar ~~

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-18 12:54 發表

係呀 . 佢比 車仔同batbat 夾攻. 所以開行馬力跑ar ~~

好似,好好玩~
    下過禮拜,我又玩下先....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-6-18 12:58 發表

好似,好好玩~
    下過禮拜,我又玩下先....

256 . 以佢地3 人聯手.都未必夾攻都你wor~~~.

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-18 13:05 發表

256 . 以佢地3 人聯手.都未必夾攻都你wor~~~.

活活師姐~
    我得個樣,死得咋.... 跑唔快~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

tko 昨日真係好熱鬧

昨日跑去運動場時,見到rockie ching 同佢位公子一齊跑,跑完澳景路後又好似見到王炳全ching

入到運動場仲唔得掂,成個場都係人,一家大細拖男帶女咁來,成個場熱鬧到好似中秋咁。

升級   0%

開心

原帖由 快活人 於 18-6-2009 12:49 發表

CATCAT ~~~上次pb 左架la  .今次比上次慢左幾秒.但連跑兩次速度時間就好左~~
    你太言重la . 我 跑上斜目的只係想錬下心肺及體能者. 因對我扖船好有幫助
    ctse 畀果邊 亞sue  及 曲奇 佢地勁好多 快到 ...
    但喺tko你同wing ctse 都可算係代表喇,唔好咁謙啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-6-18 14:00 發表
    活活師姐~
    我得個樣,死得咋.... 跑唔快~

嘩 ~ 衝鋒車都話唔快, 咁我地哩D老爺車咪要收埋車房...........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-6-18 15:16 發表
    但喺tko你同wing ctse 都可算係代表喇,唔好咁謙啦!

快活龍 + 601 = TKO暴風雙嬌 ,  yeah~