香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-9-22 12:26 發表
no . 晚上有幻彩x 咩 香港 煙花 ma.  每晚晚上8點就有架 la....

活活ctse, 聽聞果D閃吓閃吓既好似係叫做激光, 唔係煙花黎架 ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-9-22 13:51 發表

活活ctse, 聽聞果D閃吓閃吓既好似係叫做激光, 唔係煙花黎架 ^^

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 快活人 於 2009-9-22 14:17 發表

" />" /> " />" /> " />" /> " />" /> " />" /> " />" />

應該係: 幻彩薈香江!!

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-22 11:09 發表

寶翠-泳池 X 2圈共8.4K, 天氣唔錯,有涼風太陽又未出曬,非常舒服!

登錄/註冊後可看大圖

wingwing 你跑埋上翠林?
    另外, 寶康路同天橋交界係咪要過馬路?

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-9-22 12:26 發表

no . 晚上有幻彩x 咩 香港 煙花 ma.  每晚晚上8點就有架 la....

我都好想試下跑果度, 但... 點樣上去? 係咪一定要跑馬地上? 灣仔上得唔得架活活?

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

唔知係咪上灣仔峽再上呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 2009-9-22 12:02 發表

上星期四冇跟跑, 唔識路, 要睇地圖了, 哈~

大坑過去我未試過呀...以下係跑馬地黃泥涌體育館上bowen road 地圖!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-9-22 13:51 發表

活活咁夜上去bowen road跑...個處夜左好少街燈o架喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-9-22 14:45 發表

wingwing 你跑埋上翠林?
    另外, 寶康路同天橋交界係咪要過馬路?

e.c.   好耐唔見你上o黎啦!

係呀~今朝跑埋條斜路(來回1K多少少)

寶康路同天橋交界 ,...我醒唔起有邊條天橋呀, 行人還是車o既天橋呀? 馬路的話...只係村入面停車場閘口要過一過馬路, 其餘我都係落隧道o架! 地面經過(1) 寶林村劉德小學閘口 (2) 景林停車場閘口 (3) 將軍澳體育館過PCCW機樓馬路....應該得3個馬路要過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-9-22 14:47 發表

我都好想試下跑果度, 但... 點樣上去? 係咪一定要跑馬地上? 灣仔上得唔得架活活?

我自己跑就黃泥涌體育館寄存之後經藍塘道大斜路上去BOWEN ROAD , 唔知活活行邊邊上去呢? 灣仔都可以上去嗎? 我都想知呀!

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-22 15:18 發表

我自己跑就黃泥涌體育館寄存之後經藍塘道大斜路上去BOWEN ROAD , 唔知活活行邊邊上去呢? 灣仔都可以上去嗎? 我都想知呀!

唔知呀, 我幻想灣仔可以上ja

我估我頂多可以搭車上去跑. 成日聽講話好好跑, 但始終都未去過呀~

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-22 15:17 發表

e.c.   好耐唔見你上o黎啦!

係呀~今朝跑埋條斜路(來回1K多少少)

寶康路同天橋交界 ,...我醒唔起有邊條天橋呀, 行人還是車o既天橋呀? 馬路的話...只係村入面停車場閘口要過一 ...

咁我知啦~ 你條路線同我果條一樣
    好想可以好似你咁早起, 但我成日都起唔到身...

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-22 15:17 發表
    係呀~今朝跑埋條斜路(來回1K多少少) ....

呢條斜路咁短, 好快滿足唔到你
    遲d跑埋康盛→靈實→澳景

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-22 15:13 發表

活活咁夜上去bowen road跑...個處夜左好少街燈o架喎!

我又不是太驚WOR ~~~因果時上 去都有3-5個人一齊上

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-9-21 14:01 發表
    日後可以考慮一下, 較難的路線會另日約跑 (例如尋日既 [大清晨光團] ), 又或者放在加碼時段, 而原有約跑則盡量以逍遙為主, 唔知大家有咩意見?

我逢星期六都會走長課, 志在儲里數
    長唔緊要, 但係唔想太辛苦,
    上星期六真係跑到想嘔

所以我贊成星期六約跑以逍遙為主

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-22 15:18 發表

wingwing 我 都多數係 藍塘道上.或係近聖保綠醫院 果條 吾知咩 道上 的
    灣仔果邊好似有得上 . 但我未 試過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-9-22 15:55 發表

我逢星期六都會走長課, 志在儲里數
    長唔緊要, 但係唔想太辛苦,
    上星期六真係跑到想嘔

所以我贊成星期六約跑以逍遙為主

你跑慢D 未吾會嘔 LAW ~~~KAKKAAKAK
    甘今 WEEK 跑邊 AR ??

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-9-22 00:52 發表

rockiec兄真係十分標準
    我今晚功課唔可以按workout安排唯有又自行調整....
    太夜又唔想slow run就改左係土瓜灣跑街練下上上落落,順逆各一轉
    每轉約4k, 最高同最底約150級樓梯左右, 30%上30%平40%落
    18'39 / slow run 2mins. / 19'17
    搵晚先補返第2週既interval

狗哥加油呀
    keep住有跑得啦

原帖由 快活人 於 2009-9-22 11:59 發表

我琴日都 慢jog 幾k 去 鬆下 對腿 . 今日對腿又鬆番d 喇  
    但 琴日去 到斧山見到 呀 kan 跟 煇仔去 衝圈 .佢真係勁. 連跑兩日 長課 仲有power 去衝圈   

梗係有power啦, 我星期日都冇跑無過, 抖左成日啦

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-9-22 15:59 發表

你跑慢D 未吾會嘔 LAW ~~~KAKKAAKAK" />" />
    甘今 WEEK 跑邊 AR ??

下次識做ga啦
    我仲未完, 都係唔好向難度挑戰住