香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

應該仲可以再多d石像過喎,大雄師兄你幾時去跑番轉,帶埋靜宜去跑又可以多兩專石像 law,如果你唔嫌我跑得慢,等到你洽眼瞓既話,至多等我充當攝影師 la。

升級   94.3%

該用戶從未簽到

話晒都係跑道,唔係緩跑徑,唔會唔比衝,不過要小心撞到其他人囉。

我嗰啲 1:4x 一圈算唔算係衝?

原帖由 阿賢 於 2010-5-9 16:14 發表
    請問有冇師兄試過響將軍澳運動場衝圈?會唔會有人阻止架?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-5-9 17:05 發表
    應該仲可以再多d石像過喎,大雄師兄你幾時去跑番轉,帶埋靜宜去跑又可以多兩專石像 law,如果你唔嫌我跑得慢,等到你洽眼瞓既話,至多等我充當攝影師 la。

一於係咁話喇cat ctse, 等我諗定擺乜嘢pose先。

升級   100%

該用戶從未簽到

今日下晝單人再戰pto,3點幾起麗港城出發,跑到入pto用咗1小時55分(好晒、勁慢),回程上到清水灣道迴旋處士多時,突然收到靜儀急call話約咗friend出街食飯,限我半個鐘頭內返到屋企,當時心諗半個鐘,點跑返去,除非借到保特對腳! 最後唯有上咗架103綠van返觀塘。終於領略到跑渣馬比人捉上巴士的感受,亦是小弟跑步咁耐第一次要撘車返終點,都真係幾失落同難受架 ,仲有成身臭汗上車攪到d乘客個個都怕咗我,有個仲掩住個鼻掘住我,真係想搵個大膠袋笠住自己。好彩返到屋企時間啱啱好,唔係就比人罰冇飯食。

升級   0%

開心

原帖由 大雄2009 於 9-5-2010 23:41 發表
    今日下晝單人再戰pto,3點幾起麗港城出發,跑到入pto用咗1小時55分(好晒、勁慢),回程上到清水灣道迴旋處士多時,突然收到靜儀急call話約咗friend出街食飯,限我半個鐘頭內返到屋企,當時心諗半個鐘,點 ...
    大雄師兄,我好明白你既心情,靜宜對你既做法好架,E家咁比人CALL上車,預先感受吓果種難受法,好過喺比賽既時候先比人捉上車,到時就有動力幾歹都唔好再比人捉上車LAW。我都係有個上次上車既經驗,E瘃都更加努力練習呀。加油啦。

升級   11.35%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 jogging_cat 於 2010-5-10 08:05 發表
    大雄師兄,我好明白你既心情,靜宜對你既做法好架,E家咁比人CALL上車,預先感受

升級   0%

該用戶從未簽到

大雄ching, 你既超馬幾時跑jei, 咁鬼搏, 加油呀

見個個都話再跑PTO, 都應該唔使問大家今個sat跑邊啦

反而我唸緊使唔使改吓個團名, 似乎已經變左 [PTO戎毒所逍遙團] 咯

升級   11.35%

該用戶從未簽到

引用: 原帖由 大雄2009 於 9-5-2010 23:41 發表 今日下晝單人再戰pto,3點幾起麗港城出發,跑到入pto用

升級   11.35%

該用戶從未簽到

PTO戎毒所逍遙團 - 呢個名我鍾意wow.....

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-5-9 23:41 發表
    今日下晝單人再戰pto,3點幾起麗港城出發,跑到入pto用咗1小時55分(好晒、勁慢),回程上到清水灣道迴旋處士多時,突然收到靜儀急call話約咗friend出街食飯,限我半個鐘頭內返到屋企,當時心諗半個鐘,點 ...

大雄哥, 應該係一種福氣來架!!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

要多多向靜儀學習.

升級   100%

該用戶從未簽到

tko cat cat :430 個晚遅左起步.才唔夠時間返球場,以師姐當晚步速2個半小時必可完成.當晚上車,不用介懷.

升級   0%

開心

[quote]原帖由 街坊鄭 於 10-5-2010 12:38 發表
    tko cat cat :430 個晚遅左起步.才唔夠時間返球場,以師姐當晚步速2個半小時必可完成.當晚上車,不用介懷. [/quote鄭師兄,我都知今次安排要我地上車係迫於無耐GA,不過上車始終就係上車,就算有好多能力未用,都無法完成路程,心裏好像有一個解唔開既結,所以我己經約定Tarry Ctse 同叮叮噹師姐再入去報仇。,師兄有興趣一齊黎丫。

升級   100%

該用戶從未簽到

我依加約跑,要睇大大晚上去左返工,又唔洗煮飯比兩個債主食,先出得黎約跑.星期六我要返全日.星期日重早過返工時間去跑友情去馬.所以約跑對我來講,已是可遇不可求.

升級   0%

開心

原帖由 烏拉 於 10-5-2010 14:04 發表

幾時啊?

btw. 問左你個fd個張爛紙既問題未呀?
    未有日期喎,有日期一定通知你,預咗你gala

升級   0%

開心

我依加約跑,要睇大大晚上去左返工,又唔洗煮飯比兩個債主食,先出得黎約跑.星期六我要返全日.星期日重早過返工時間去跑友情去馬.所以約跑對我來講,已是可遇不可求.

Oh, I see.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-5-10 10:19 發表
    大雄ching, 你既超馬幾時跑jei, 咁鬼搏, 加油呀

JC團長, 其實我想練毅行, 因已報名抽籤. 我聽R佢哋講玩毅行除咗上斜, 其他所有落斜同平路都要跑晒, 如果唔早D勤力練習到時會拖慢隊友, 同時亦驚唔夠FIT冇人肯侵我! 如果TKO有ching/ctse想組毅行隊請考慮吓我呢個初哥.

升級   0%

開心

原帖由 大雄2009 於 10-5-2010 20:39 發表

JC團長, 其實我想練毅行, 因已報名抽籤. 我聽R佢哋講玩毅行除咗上斜, 其他所有落斜同平路都要跑晒, 如果唔早D勤力練習到時會拖慢隊友, 同時亦驚唔夠FIT冇人肯侵我! 如果TKO有ching/ctse想組毅行隊請 ...
    大雄師兄勁呀,加油。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-5-10 10:21 發表
    PTO戎毒所逍遙團 - 呢個名我鍾意wow.....

我完全明白果句金句"不可一, 不可再"既意思, 但現在已經太遲. 自從wongc ctse(現在叫痛腳ctse)去年帶我上Oh! King!吸第一次毒之後, 我就從此泥足深陷, 無法自拔, 仲衰到帶埋大佬吸, 又猛咁引誘天真無"斜"既靜儀上斜吸, 最後竟冇人性到鼓勵TKO十大傑青烏拉(現在做咗TKO十大毒青)一次過吸到上頂, 聽講佢宜家大癮到一次過吸兩轉, 仲做埋拆家, 成日引誘新仔呀聰, 舊女呀mill, 中佬呀公牛, 靚妹呀cat........等盡情去吸, 呃佢哋話吸幾多次都唔會上癮. 睇嚟JC團長同R校長攪果D戒毒團實生意興隆, 長攪長有客到!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 大雄2009 於 2010-5-10 21:39 發表

我完全明白果句金句"不可一, 不可再"既意思, 但現在已經太遲. 自從wongc ctse(現在叫痛腳ctse)去年帶我上Oh! King!吸第一次毒之後, 我就從此泥足深陷, 無法自拔, 仲衰到帶埋大佬吸, 又猛咁引誘天真無"斜"既靜儀上 ...

不過當我仲未克服到"澳景路"時
    PTO 呢D 路程對我黎講更加係遙不可及

所以....都係"仍需努力"吧