香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-5-19 10:02 發表
1. 大雄 (已報名,暫時只有能力跑到四分一個毅行)
2. iceberg99 (已報名,舊年用30個鐘完成吸食100K既壯舉,之後就無法自拔,  
                變賣晒D財產,偷埋媽、呀爺、D錢去買跑衫、跑褲、跑鞋去上山吸毒)
...

對不起,我將「哈利」寫錯咗「通利」. 不過歡迎一齊捱.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大雄2009 於 2010-5-19 11:40 發表

對不起,我將「哈利」寫錯

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-5-19 11:40 AM 發表

對不起,我將「哈利」寫錯咗「通利」. 不過歡迎一齊捱.

星期6跑完,,, 有D"牛"底添.. 以我E+個狀態100K.."焦"硬...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-5-18 09:07 PM 發表

噢! 咁真係要好好休息下啦.
祝你早日康復啦
祈待你復出的一天
" />" />" />" />

X2

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2010-5-18 03:54 PM 發表

不如今個星期日下晝,1O - 4O 好唔好?
原帖由 syhyau 於 2010-5-18 04:22 PM 發表

1O 對我來講....極限....... 得既話加多1O!!!

請代叫定AMMMMBUUUULAAANNNCE!!!

星期日下晝 no problem yar~~
請代叫定AMMMMBUUUULAAANNNCE!!! x2

原帖由 烏拉 於 2010-5-18 03:59 PM 發表

" />" />活活ctse
呢期每個星期都跑到我" />" />
大家唔知係咪食錯咩藥. 搞錯左咁. 黎緊又唔係渣馬. 駛唔駛練咁甘呀?
不過又可能係得我覺得好甘. 其他人只係逍遙hea跑" />" />

越甘越多人來呀嗎

升級   0%

該用戶從未簽到

各位毒友......... 呀, 講錯...... 各位隊友,
今個星期係咪照舊兩個窿呢? (加窿自負)

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2010-5-19 11:58 發表

星期日下晝 no problem yar~~
請代叫定AMMMMBUUUULAAANNNCE!!! x2

越甘越多人來呀嗎

今晚傾o下....

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

乜無上黎一日多咗成幾個pages,追到我氣都咳埋。
    招仔,咁你一定要聽醫生既話,休息到好番晒先好跑喇,祝你早日康復,到時再一齊跑過。

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-5-19 12:42 發表
    各位毒友......... 呀, 講錯...... 各位隊友,
    今個星期係咪照舊兩個窿呢? (加窿自負)

係跑星期六定係星期日嫁.. 我星期日應該唔得啦.. 要揍仔呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-5-19 13:38 發表

係跑星期六定係星期日嫁.. 我星期日應該唔得啦.. 要揍仔呀...

唔好意思, 寫得唔清楚, 我係講緊星期六逍遙跑
    係咪兩個O呀?

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-5-19 14:07 發表

唔好意思, 寫得唔清楚, 我係講緊星期六逍遙跑
    係咪兩個O呀?

好呀.. 我想試多個O呀.......今次試下跑3個O....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-5-19 14:15 發表
    好呀.. 我想試多個O呀.......今次試下跑3個O....

咁要睇吓有冇ching/ctse同你3個O喎,
    我偷懶左咁耐, 應該去到士多要折返架喇∼

出post出2個O先啦, 如果post 3個O,
    分分鐘到時你地掘窿掘到通隧道都似

升級   0%

該用戶從未簽到

22.05.2010 TKO自殘戒毒團愈甘愈跑幾個窿 20.5k (短腳12.5k/15k)

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      22 / 05 / 2010 ( 六 )
    集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)

起跑時間:  8:15am (準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳至布袋澳來回 (短腳大清迴旋處士多折返12.5K / 大坳門折返15K)

(沿途沒有水站, 記得帶水)

里數:       約 20.5K (短腳12.5k/15k)

預計完成時間:2小時15分鐘

難度: *** (70%上落斜路) 逍遙慢慢跑

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
    reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

(參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

22/5 報名:
    1. JC (大家估吓, 我今次會唔會又放飛機呢........ )
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    ...........................

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

22.05.2010 TKO自殘戒毒團愈甘愈跑幾個窿 20.5k (短腳12.5k/15k)

集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)
    起跑時間:  8:15am (準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳至布袋澳來回 (短腳大清迴旋處士多折返12.5K / 大坳門折返15K)
                         (沿途沒有水站, 記得帶水)

里數:       約 20.5K (短腳12.5k/15k)

預計完成時間:2小時15分鐘

難度: *** (70% 上落斜路) 逍遙慢慢跑

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
    reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
    (參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

22/5 報名:
    1. JC (大家估吓, 我今次會唔會又放飛機呢........ )
    2. iceberg99 (JC, 俾十個信心你今次唔會放飛機。不過今舖要睇天做人   )
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    ...........................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2010-5-19 22:29 發表
    2. iceberg99 (JC, 俾十個信心你今次唔會放飛機。不過今舖要睇天做人   )
    ...

落雨打水戰

升級   70.4%

該用戶從未簽到

我已經開始腳痕

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 st5c08 於 2010-5-19 23:45 發表
    我已經開始腳痕

你係咪想我地重新啟動TKO天眼系統啊............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-5-19 23:44 發表

上星期六校長帶我地行左條short cut上山
    不過係山路. 有少少樓梯要行.
    由醫院隔離停車場穿過村屋上到去已經係孟公屋路口
    到時可以再決定走唔走short cut

btw,上次其實我係偷雞PTO. 我係唔會當自己有進步的. ...

唔使狡辯喇........ 進步神速既烏拉ching
    到時我士多折返果陣, 唔好片我咁大力啊

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 JC 於 2010-5-19 23:56 發表

你係咪想我地重新啟動TKO天眼系統啊............j" />" />jk

TKO天眼系統??? 乜你地咁"專業"既?

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-5-19 22:15 發表

集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, ...

我應該嚟唔到,仲係長洲未出嚟,大家跑得開心啲喇。我自己朝早會係長洲環島跑。