香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-5-20 15:28 發表
沙田, 仲有其他人都去架, 你又離咩? 收pm

有興趣,  不過要睇吓攞吾攞到permit先^^

升級   31.95%

該用戶從未簽到

回復 4774# 的帖子

23/5 補堂報名:

1. -R- (JC 唔好意思, 星期六未能出席但又唔夠k, 惜個位用一用星期日補堂)
起跑時間15:30 TKO 運動場出發, 1 - 4 o 自己睇吓食幾多)
2. mill (星期6晚踩完單車, 仲有力就來跑兩個0)
3. stephen .......食得幾多得幾多....

升級   11.35%

該用戶從未簽到

唔制呀.. 星期日咁多人玩嫁.. 我又要揍仔..... 兄弟姊妹們撐下我(其實係JC) 好呀....唔係下次佢唔出post 嫁啦..

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 swtcheng 於 2010-5-20 17:09 發表
    唔制呀.. 星期日咁多人玩嫁.. 我又要揍仔..... 兄弟姊妹們撐下我(其實係JC) 好呀....唔係下次佢唔出post 嫁啦..

星期日跑正合我意,但呢個星期可能唔得閒跑住,可能跟皇上佢地上江門跑半馬!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-5-20 00:34 發表
    我Ok 呀大雄,抽中的話我會玩,用TKO之名出戰好有歸屬感。

一於預埋你呀, 有你起度就掂晒喇, 你咁fit, 當我哋謝晒既時候可以幫我哋揹晒d水!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 馬拉友 於 2010-5-20 21:00 發表

星期日跑正合我意,但呢個星期可能唔得閒跑住,可能跟皇上佢地上江門跑半馬!

你睇下今個星期六是否得閒嘞?
    得既話我可以入TKO 同你跑.....

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 阿聰 於 2010-5-20 22:33 發表

你睇下今個星期六是否得閒嘞?
    得既話我可以入TKO 同你跑.....

本星期六要出發北上跑馬,
    星期六你可入來跟TKO自殘戒毒團愈甘愈跑幾個窿跑啊!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 馬拉友 於 2010-5-20 22:38 發表

本星期六要出發北上跑馬,
    星期六你可入來跟TKO自殘戒毒團愈甘愈跑幾個窿跑啊!

嘩...佢地咁"專業"
    我都有排未跟得上住喎?!

如果你今個星期唔得 , 咁下星期先至再找你吧?!

升級   28.85%

該用戶從未簽到

請問星期六有幾多人呀

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 烏拉 於 2010-5-21 00:00 發表

大雄 iceberg99 wty 哈利
    雖然我外行. 我都覺得呢個組合好似幾好咁

行山嚟講我只屬於慢腳,
    真係要就就我

升級   100%

該用戶從未簽到

22.05.2010 TKO自殘戒毒團愈甘愈跑幾個窿 20.5k (短腳12.5k/15k)

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      22 / 05 / 2010 ( 六 )
    集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)
    起跑時間:  8:15am (準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳至布袋澳來回 (短腳大清迴旋處士多折返12.5K / 大坳門折返15K)
                         (沿途沒有水站, 記得帶水)

里數:       約 20.5K (短腳12.5k/15k)

預計完成時間:2小時15分鐘

難度: *** (70%上落斜路) 逍遙慢慢跑

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
    reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
    (參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊

升級   100%

該用戶從未簽到

佢亞爺呀! 又登出唔到喎,我會出席22.05.2010 TKO自殘戒毒團,
    [但要睇天做人].

升級   100%

該用戶從未簽到

22.05.2010 TKO自殘戒毒團愈甘愈跑幾個窿 20.5k (短腳12.5k/15k)

集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)

集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳至布袋澳來回 (短腳大清迴旋處士多折返12.5K / 大坳門折返15K)

里數:       約 20.5K (短腳12.5k/15k)

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
    reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

(參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

22/5 報名:
    1. JC (大家估吓, 我今次會唔會又放飛機呢........ )
    2. iceberg99 (JC, 俾十個信心你今次唔會放飛機。不過今舖要睇天做人   )
    3. 通利 (希望唔好落雨啦)
    4. AH LI
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    ...........................

23/5 補堂報名:

1. -R- (JC 唔好意思, 星期六未能出席但又唔夠k, 惜個位用一用星期日補堂)
             (15:30 TKO 運動場出發, 1 - 4 o 自己睇吓食幾多)

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 烏拉 於 2010-5-21 12:28 發表
    " />" />" />" />" />hjk " />" />" />" />" />hjk
    如無意外. 當日應該黎唔到
    因為我同阿cat當日要去完成未了的心願" />" />
    各位索O索得開心d" />" />" />" />

PTO等我吧!! 總有一天要把你切底KO的!" />" />

我宜家已經比你切底左啦......今時今日嘅烏拉, 係得ge.

升級   100%

該用戶從未簽到

哈哈 ....  多謝昌哥幫我報名.

升級   12.4%

該用戶從未簽到

報名辦法:

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

22/5 報名:
    1. JC (大家估吓, 我今次會唔會又放飛機呢........ )
    2. iceberg99 (JC, 俾十個信心你今次唔會放飛機。不過今舖要睇天做人   )
    3. 通利 (希望唔好落雨啦)
    4. AH LI
    5. 新手中坑 (第一次join你地,唔識點去運毒場,可以留電話比邊位師兄呢?)
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    ...........................

23/5 補堂報名:

(15:30 TKO 運動場出發, 1 - 4 o 自己睇吓食幾多)

升級   12.4%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-5-21 12:28 發表
    " />" />" />" />" />hjk " />" />" />" />" />hjk
    如無意外. 當日應該黎唔到
    因為我同阿cat當日要去完成未了的心願" />" />
    各位索O索得開心d" />" />" />" />

PTO等我吧!! 總有一天要把你切底KO的!" />" />

烏拉,點解我放倒假,你就唔o唔通你唔鐘意見倒??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 2010-5-21 14:05 發表
    哈哈 ....  多謝昌哥幫我報名.  

升級   31.05%

該用戶從未簽到

偷懶一次先。
    啱啱先做左次facial,唔想咁快就成面油汗,同埋曬黑!