香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   70.4%

該用戶從未簽到

大埔ja..冇北區咁遠..
搵次同你地影下相先..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Terence86 於 2010-5-20 00:20 發表
我應該嚟唔到,仲係長洲未出嚟,大家跑得開心啲喇。我自己朝早會係長洲環島跑。

長洲環島跑...... 好正喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 st5c08 於 2010-5-20 00:21 發表
大埔ja..冇北區咁遠..
搵次同你地影下相先..

我地係其他區都有同盟衛星架........

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-5-19 22:15 發表
22.05.2010 TKO自殘戒毒團愈甘愈跑幾個窿 20.5k (短腳12.5k/15k)

22/5 報名:
1. JC (大家估吓, 我今次會唔會又放飛機呢........ )

JC再唔嚟就會做咗TKO既飛機王。
不過真係好似成個月冇見喇!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

我Ok 呀大雄,抽中的話我會玩,用TKO之名出戰好有歸屬感。

原帖由 大雄2009 於 2010-5-19 00:29 發表
聽警民關係組話,8月11號有個少年警訊禁毒夏令日營, 好似話連D老年警訊會員都參加得, 仲可以即時入會添, 地點係烏溪沙青年中心,有意戒毒既PTO友可自行報名參加。
毒癮深既四個O隊員可以跟壞人同盟跑麥徑1,2段, 因會途經浪茄福音戒毒中心,到時可順便入去........

毒癮已經深到冇得救既TKO隊員,橫掂都死緊,可考慮跟「初哥唔知掟TKO大雄同盟毅行自殺式追龍A隊」一齊報名吸夠佢100K。現時報名情況如下:
1. 大雄 (已報名,暫時只有能力跑到四分一個毅行)
2. iceberg99 (已報名,舊年用咗30個鐘完成吸食100K既壯舉,之後就無法自拔,  
                變賣晒D財產,偷埋呀媽、呀爺、呀嫲D錢去買跑衫、跑褲、跑鞋去上
                山吸毒)
3. wty (正在考慮參加)
4. 哈利 (正在考慮參加) ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Terence86 於 2010-5-20 00:25 發表
JC再唔嚟就會做咗TKO既飛機王。
不過真係好似成個月冇見喇!

唉....... 我就黎唔識跑步喇, 大家就一就我, 唔好拋離我咁遠, 我會氣餒架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-5-20 00:34 發表
我Ok 呀大雄,抽中的話我會玩,用TKO之名出戰好有歸屬感。

GOOD LUCK

升級   0%

該用戶從未簽到

Good Morning Everybody 早晨啊各位

升級   0%

該用戶從未簽到

下雨天的早上, 大家 good morning

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 JC 於 2010-5-20 07:51 發表
    下雨天的早上, 大家 good morning hgj088" />" />hj

JC早晨...迪迪仔早晨....各位同學早晨~~~

升級   11.35%

該用戶從未簽到

22.05.2010 TKO自殘戒毒團愈甘愈跑幾個窿 20.5k (短腳12.5k/15k)

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      22 / 05 / 2010 ( 六 )
    集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)
    起跑時間:  8:15am (準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳至布袋澳來回 (短腳大清迴旋處士多折返12.5K / 大坳門折返15K)
                         (沿途沒有水站, 記得帶水)

里數:       約 20.5K (短腳12.5k/15k)

預計完成時間:2小時15分鐘

難度: *** (70% 上落斜路) 逍遙慢慢跑

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
    reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
    (參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊

升級   11.35%

該用戶從未簽到

集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)
    集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳至布袋澳來回 (短腳大清迴旋處士多折返12.5K / 大坳門折返15K)

里數:       約 20.5K (短腳12.5k/15k)

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
    reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
    (參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊逍遙跑, 實行以跑會友啦!

22/5 報名:
    1. JC (大家估

升級   11.35%

該用戶從未簽到

報名辦法:

歡迎任何區域的跑友一齊逍遙跑, 實行以跑會友啦!

22/5 報名:
    1. JC (大家估, 我今次會唔會又放飛機呢........ )
    2. iceberg99 (JC, 俾十個信心你今次唔會放飛機。不過今舖要睇天做人   )
    3. 通利 (希望唔好落雨啦)
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

升級   78.3%

該用戶從未簽到

難度: *** (70%上落斜路) 逍遙慢慢跑

報名辦法:

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

22/5 報名:
    1. JC (大家估吓, 我今次會唔會又放飛機呢........ )
    2. iceberg99 (JC, 俾十個信心你今次唔會放飛機。不過今舖要睇天做人   )
    3. 通利 (希望唔好落雨啦)
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    ...........................

23/5 補堂報名:

1. -R- (JC 唔好意思, 星期六未能出席但又唔夠k, 惜個位用一用星期日補堂)
             (15:30 TKO 運動場出發, 1 - 4 o 自己睇吓食幾多)
    2.

升級   100%

慵懶

23/5 補堂報名:

1. -R- (JC 唔好意思, 星期六未能出席但又唔夠k, 惜個位用一用星期日補堂)

起跑時間:(15:30 TKO 運動場出發, 1 - 4 o 自己睇吓食幾多)
    2. mill (星期6晚踩完單車, 仲有力就來跑兩個0)

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-5-20 12:34 AM 發表

ching 要去試1試腳先好辣...

升級   0%

該用戶從未簽到

校長, 唔該晒你加班補課就真啦

升級   0%

該用戶從未簽到

mill姐, 去邊度踩車啊?

升級   100%

慵懶

原帖由 JC 於 2010-5-20 15:24 發表
    mill姐, 去邊度踩車啊?

沙田, 仲有其他人都去架, 你又離咩? 收pm

升級   11.35%

該用戶從未簽到

依...場面好似好冷清咁既.. 熱情冷卻了?