香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

睇情況 . 如吾發作會係運動場jog 下
因 我 來更2個sunday 都有比賽 . sat 盡可能都吾會跑要休息 .

升級   56%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
路線圖請參照: https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1

里數: 6k / 10k
預計完成時間:1小時10分鐘
難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

早餐特訓地點: 視乎人數而定

18/7 逍遙名單:

1. WinggniW (10k)
2. JC (10k, 有要事不特訓)
3. chairman (10k , 希望黎到 )
4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
5. 猿球
6. 活活 (暫定5K)
7. Harry (10k)
8. 火仔 (收工黎特訓......)
9. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
10. finewong

升級   56.85%

該用戶從未簽到

快wong! 琴日澳景衝斜好健啊! 祗係輸咗條鼻毛俾馬同學咋!
下次記得出埋嗰小小飲奶力就掂架喇! 加油! 加油! 跑多兩轉都唔使唞!

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-7-16 17:08 發表
快wong! 琴日澳景衝斜好健啊! 祗係輸咗條鼻毛俾馬同學咋!
下次記得出埋嗰小小飲奶力就掂架喇! 加油! 加油! 跑多兩轉都唔使唞!

唉~最近跑步 後段成日都無力 又無鬥志

如果尋晚你有黎打氣, 我實出埋個 少到無得再少既奶力

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-7-16 12:37 發表
今星期6 可能只來特訓 . 因對腳有d 痛 . 明晚再cfm......

活活...... 你無事呀ma??
呀腳痕仔成日話:"好掛住上次黃色衫果個活活姐姐啊"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-16 20:18 發表

唉~最近跑步 後段成日都無力 又無鬥志

下次搵定啦啦隊打氣

升級   0%

該用戶從未簽到

尋晚無得跑澳景, 開緊工都一路望住錶, 大家跑緊既時候, 對腳痕到不得了  

結果..................................................... 今朝跑左轉TKO運動場至清水灣來回,
啱啱15k, 第一次跑哩條路, 又熱又多斜, 跑到幾乎"種蕃薯"(中暑), 所以全程慢jog, 返到屋企變左隻燒豬   
256 ching, 火將軍, 想問下哩段路你大約跑咩時間??  雖然我跑唔到你地既成績, 但都想有個目標ma  

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-16 20:18 發表

唉~最近跑步 後段成日都無力 又

唔好無鬥志! 因為你係我地既目標黎

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-16 20:48 發表
今朝跑左轉TKO運動場至清水灣來回,
啱啱15k, 第一次跑哩條路, 又熱又多斜, 跑到幾乎"種蕃薯"(中暑), 所以全程慢jog, 返到屋企變左隻燒豬     

我第一次跑到抽哂筋添, 迫住要行

jc你自己一個 跑得哂呢條路已經好勁, 時間只係其次

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-7-16 20:51 發表

唔好無鬥志! 因為你係我地既目標黎

多謝昌ching鼓勵! 同咁睇得起我

其實我好懶ga
跑步好難次次狀態都達頂峰, 同時又充滿鬥志
我會間閒中偷下懶, hea跑或者休息下, 輕一輕鬆

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

路線圖請參照: https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1

18/7 逍遙名單:

5. 猿球
9. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
11.駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-16 20:48 發表
尋晚無得跑澳景, 開緊工都一路望住錶, 大家跑緊既時候, 對腳痕到不得了  " />" />

結果..................................................... 今朝跑左轉TKO運動場至清水灣來回,
啱啱15k, 第一次 ...

我上次跑大清
去程:    40'37"
回程:    39'22"
總時間: 1:19'59"

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO 各ching/ctse 早晨~

升級   100%

該用戶從未簽到

火火,早晨呀!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

各位早晨呀!今個星期日好大機會打風,已經安排晒活動嘅,可能要做啲預備。
http://www.weather.gov.hk/wxinfo/currwx/tc_posc.htm

升級   100%

該用戶從未簽到

路線圖請參照: https://www.longrun.hk/forum/vie ... page%3D1&page=1

18/7 逍遙名單:

5. 猿球
11.駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
12.昌(打風就係我出場既時候)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-16 22:43 發表
我第一次跑到抽哂筋添, 迫住要行

jc你自己一個 跑得哂呢條路已經好勁, 時間只係其次

回程上斜有間士多果個位, 幾乎冇電.......
又係同自己講, 快慢唔緊要, 點都要"跑"晒全程,
不過話時話, 又晒又熱, 真係幾辛苦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 01:05 發表
我上次跑大清
去程:    40'37"
回程:    39'22"
總時間: 1:19'59"

多謝火兄俾我既目標,
我冇計去程回程既時間, 由運動場出發,
去到大清個洗手間方便一下, 跟住回程,
跑左1:32'35"

不過10點幾鐘太熱, 搵日知醒既話, 6點幾起跑再試過 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-7-17 09:28 發表 火火,早晨呀!

昌昌 早晨~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WPHo 於 2009-7-17 09:40 發表 各位早晨呀!今個星期日好大機會打風,已經安排晒活動嘅,可能要做啲預備。 http://www.weather.gov.hk/wxinfo/currwx/tc_posc.htm

星期日唔好打風啦, 留番星期一先打得唔得呀~