香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 16:28 發表
將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
路線圖 ...

好清楚呀!團長不愧為團長!!!

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

路線圖請參照:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1
里數: 6k / 10k
預計完成時間:1小時10分鐘
難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

早餐特訓地點: 視乎人數而定

18/7 逍遙名單:

6K組:

1. 活活 (暫定5K)
2. 駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
3. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
4. paulsiu (6k)

10k組:

1. WinggniW (10k)
2. JC (10k, 有要事不特訓)
3. chairman (10k , 希望黎到 )
4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
5. 猿球 (唔知ching/ctse打算跑幾多, 入住10k組先, 到時再算)
6. Harry (10k)
7. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
8. finewong (上次6k話唔夠, 今次自動撥入10k組)
9. 昌 (打風就係我出場既時候)
10. mill (知醒就黎)

特訓組:
1. 火仔 (收工黎特訓......)  <=== 阿四聽日唔特訓, 其他團友幫手聯絡特訓地點啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-17 16:46 發表

好清楚呀!團長不愧為團長!!!

集合時間:8:00am (8:15am 起 ...

我都係跟你地孖屐亭學返黎既gei ~  

升級   100%

該用戶從未簽到

你估團長易做嫁,我成日同我個囡講,要努力讀書,將來做一個有用既人,要好似JC叔叔咁。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-7-17 17:28 發表
你估團長易做嫁,我成日同我個囡講,要努力讀書,將來做一個有用既人,要好似JC叔叔咁。

呀昌不如帶埋你個囡黎逍遙跑 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

希望大家聽朝就算唔跑都黎特訓。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-17 17:38 發表 呀昌不如帶埋你個囡黎逍遙跑 ??

真係唔識回應你.......簡單一句係佢係一個可以靠個人時間去拖慢整個將軍澳區的整體PB既人。所以都係唔好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-7-17 17:28 發表

咪咁誇啦...... 昌哥哥~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-7-17 17:50 發表

真係唔識回應你.......簡單一句係佢係一個可以靠個人時間去拖慢整個將軍澳區的整體PB既人。所以都係唔好

黎啦~黎啦~ 逍遙跑唔同O King of the Road, 唔駛pb架  

升級   0%

該用戶從未簽到

路線圖請參照:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&amp;extra=page%3D1&page=1

18/7 逍遙名單:

6K組:

10k組:

5. 猿球 (唔知ching/ctse打算跑幾多, 入住10k組先, 到時再算)
7. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
8. finewong (上次6k話唔夠, 今次自動撥入10k組)

特訓組:
1. 火仔 (收工黎特訓......)  <=== 阿四聽日唔特訓, 其他團友幫手聯絡特訓地點啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

jeff,聽朝你要幾多點走

升級   0%

該用戶從未簽到

我大個左又要好似jc叔叔咁, 做個有用既人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 19:37 發表

x2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-17 19:36 發表
jeff,聽朝你要幾多點走

多數跑完直接返屋企, 有咩事呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 19:37 發表

兩位小朋友真係乖喇 ~~~

升級   81.05%

該用戶從未簽到

我想問你地乜野時間有人係到!~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 776# 的帖子

猿球 ching
你係問聽日運動場?
0800集合

升級   0%

該用戶從未簽到

猿球 ching, 可以留意 post#1 既附圖, 明天應該係副場跑道側(近玻璃門)集合,
見成班人warm up緊就黎雙認啦......
(我會穿黃色背心, 背後"CityU"字樣, 聽朝見

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚呀女坐住架車仔, 玩緊個電話玩具, 記起呀仔以前有張差唔多既相,
即刻影低佢對比吓, 兩兄妹真係幾似樣, 唔怪得呀女咁似男仔.........

登錄/註冊後可看大圖

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

路線圖請參照:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&amp;extra=page%3D1&page=1

18/7 逍遙名單:

6K組:

5. 駛乜理 (今個星期比較 tired, 只跑6K, 唔特訓)

10k組:

特訓組: