香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 20:05 發表

多數跑完直接返屋企, 有咩事呀?

聽日好多野傾wo

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-17 21:33 發表
聽日好多野傾wo

聽朝再決定, 因為天氣唔穩定, 原本既活動亦可能有變.......
聽日好多野傾??? 公事定私事喔 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

有咩傾呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 21:58 發表
有咩傾呀?

我都未知喎 ~~

升級   9.35%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
路線圖請參照:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1
里數: 6k / 10k
預計完成時間:1小時10分鐘
難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

早餐特訓地點: 視乎人數而定

18/7 逍遙名單:

6K組:

1. 活活 (暫定5K)
2. 駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
3. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
4. paulsiu (6k)
5. 駛乜理 (今個星期比較 tired, 只跑6K, 唔特訓)

10k組:

1. WinggniW (10k)
2. JC (10k, 有要事不特訓)
3. chairman (10k , 希望黎到 )
4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
5. 猿球 (唔知ching/ctse打算跑幾多, 入住10k組先, 到時再算)
6. Harry (10k)
7. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
8. finewong (上次6k話唔夠, 今次自動撥入10k組)
9. 昌 (打風就係我出場既時候)
10. mill (知醒就黎)
11.wty16 (hope so~~ )

特訓組:
1. 火仔 (收工黎特訓......)  <=== 阿四聽日唔特訓, 其他團友幫手聯絡特訓地點啦~

升級   81.05%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 21:16 發表
猿球 ching
你係問聽日運動場?
0800集合

明白

升級   81.05%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 21:26 發表
猿球 ching, 可以留意 post#1 既附圖, 明天應該係副場跑道側(近玻璃門)集合,
見成班人warm up緊就黎雙認啦......
(我會穿黃色背心, 背後"CityU"字樣, 聽朝見 " />" />

收到

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

路線圖請參照:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1

18/7 逍遙名單:

6K組:

5. 駛乜理 (今個星期比較 tired, 只跑6K, 唔特訓)
6. Tinson

10k組:

5. 猿球 (唔知ching/ctse打算跑幾多, 入住10k組先, 到時再算)
7. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
8. finewong (上次6k話唔夠, 今次自動撥入10k組)
11. wty16 (hope so~~ )

特訓組:
1. 火仔 (收工黎特訓......)  <=== 阿四聽日唔特訓, 其他團友幫手聯絡特訓地點啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-17 21:33 發表

聽日好多野傾wo

係咪都係晶苑特訓呀? 唔知活活明天齋特訓還是跑呀~不如決定左邊處特訓先好嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-17 22:50 發表

係咪都係晶苑特訓呀? 唔知活活明天齋特訓還是跑呀~不如決定左邊處特訓先好嗎?

人數雖然未定, 照約係晶苑先啦, 照睇都起碼10個8個團友會特訓, 如有變再電聯啦

升級   100%

該用戶從未簽到

可能傾下大家點樣以jc叔叔為榜樣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 23:00 發表

人數雖然未定, 照約係晶苑先啦, 照睇都起碼10個8個團友會特訓, 如有變再電聯啦

好的~~~~~~~~麻煩團長寫埋o向post,等齋特訓o既團友知道!

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 21:30 發表
今晚呀女坐住架車仔, 玩緊個電話玩具, 記起呀仔以前有張差唔多既相,
即刻影低佢對比吓, 兩兄妹真係幾似樣, 唔怪得呀女咁似男仔......... " />" />

http://images1.fotop.net/albums/JC/0000/HalfYear.jp ...

腳痕仔個樣無咩變到
見到張相, 唔講都知係佢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-17 23:02 發表

腳痕仔個樣無咩變到
見到張相, 唔講都知係佢

x2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-7-17 23:00 發表
可能傾下大家點樣以jc叔叔為榜樣

升級   0%

該用戶從未簽到

18/7 逍遙名單:

6K組:

6. Tinson

10k組:

11. wty16 (hope so~~ )

特訓組 (晶苑):

升級   56%

該用戶從未簽到

今晚跑科大來回清水灣回
少人少狗少車, 有風, 好好走
返到黎 赤腳係草地jog, 又軟又厚, 好舒服
臨走前, 躺臥觀星, 滿載而歸

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-17 23:15 發表
今晚跑科大來回清水灣回
少人少狗少車, 有風, 好好走
返到黎 赤腳係草地jog, 又軟又厚, 好舒服
臨走前, 躺臥觀星, 滿載而歸
" />" />

詩人.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-17 23:01 發表
好的~~~~~~~~麻煩團長寫埋o向post,等齋特訓o既團友知道!

唔該晒WinggniW