香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

夜跑荃灣西 - 祝各位青公跑友, 渣馬成功, 備戰中, 歡迎出post約跑

升級   97.1%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-10-19 13:40 發表

hgj" />" />ghj hgj" />" />ghj hgj" />" />ghj

...你的病人只有晶晶一個啊~~

我學的是照顧女病人, 男的還未學, 亦學不懂的

升級   0%

該用戶從未簽到

引用:
原帖由 GRACE@ 於 2010-10-19 13:40 發表

hgj" />" />ghj hgj" />" />ghj hgj" />" />ghj

原帖由 clerkb 於 2010-10-19 14:31 發表

我學的是照顧女病人, 男的還未學, 亦學不懂的

好彩!!!!!!  嚇死我..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-10-19 14:45 發表
引用:原帖由 GRACE@ 於 2010-10-19 13:40 發表

登錄/註冊後可看大圖

hgj" />" />" />" />ghj hgj" />" />" />" />ghj hgj" />" />" />" />ghj

好 ...

請放心, 小c好指的是郭晶晶呢

升級   44.21%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-10-19 12:23 發表

借門更衣室  , 5分鐘寫下少少資料便行

唔該哂 b ching呀

升級   44.21%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-10-19 13:42 發表

早一點到, 其他ching 可以幫忙你的~~" />" />hjkhbnmj

咁我就盡量早到啦,將軍澳去荃灣都幾遠

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 batistuta 於 2010-10-19 19:30 發表

咁我就盡量早到啦,將軍澳去荃灣都幾遠

Ching , 今晚見~~

升級   14.4%

• 簽到天數: 9 天

各位 ching, ctse 今晚見  ~ ''  

街坊 -- Tarry 今晚唔o黎 跑呀?

升級   100%

慵懶

原帖由 大力方位 於 2010-10-20 15:28 發表
    各位 ching, ctse 今晚見  ~ ''  

街坊 -- Tarry 今晚唔o黎 跑呀?

大力方位和各位今晚見

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

今日見老平跑得好辛苦........好少可見佢咁盡力.........戒左煙係唔同d
    小師妹依然係咁精靈~~成百米遠已經開始同我打招呼~~唔怪得吸引咁多人同鬼黎跑青公啦
    至於其他快腳好似一早跑完係碼頭休息.........好喇~~~我食晚飯先

升級   44.21%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2010-10-20 23:00 發表
    今日見老平跑得好辛苦........好少可見佢咁盡力.........戒左煙係唔同d
    小師妹依然係咁精靈~~成百米遠已經開始同我打招呼~~唔怪得吸引咁多人同鬼黎跑青公啦
    至於其他快腳好似一早跑完係碼頭休息.........好喇 ...

阿平真係好利害,原本想跟住個速度跑,不過對腳唔聽洗,自己又懶放棄了

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2010-10-20 23:00 發表
    至於其他快腳好似一早跑完係碼頭休息.........好喇 ...

哈哈, 梁哥, 你都依然係咁厲害呢, 黎遠見到你我就不自覺地跑快幾步了~~

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 batistuta 於 2010-10-20 23:34 發表

阿平真係好利害,原本想跟住個速度跑,不過對腳唔聽洗,自己又懶放棄了" />" />hj" />" />

哈哈, 無煙平現在是非常厲害的~~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

做下宣傳先

長跑網非定期活動一覽表
    非定期活動:

10.24 城門河王者戰預賽 I 迎新hea跑 第十二回
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=12397

10.30 約跑玩食:跑網嘩鬼玩轉星光大道
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=12925

1111 長跑網3週年約跑--蒲崗村道公園
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=12994

特別留意:
    12月5日長跑網大型半馬BBQ活動--半馬"撥"火

2月27日長跑網祝捷會

升級   0%

該用戶從未簽到

昨晚都算是近期比較認真小小的一次青公跑...執左轉小欖來回..回程先見到你..就到終點係有少少辛苦既啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batistuta 於 2010-10-20 23:34 發表

阿平真係好利害,原本想跟住個速度跑,不過對腳唔聽洗,自己又懶放棄了" />" />hj" />" />

講笑啦...我慢腳來架..你來跑多幾次就快過我既啦...

升級   5.3%

該用戶從未簽到

你地就好啦..有得跑青公...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-10-21 10:00 發表

哈哈, 無煙平現在是非常厲害的~~~" />" />

你呀..努力D呀~唔好吞POP呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

好多謝昨晚 IVY 既晚飯及晚餐小組既飯後糖水..好感動呀..我會繼續堅持戒煙的..
    成成...唔好意思..雙Q奶又要等下次啦~~

升級   100%

慵懶

原帖由 麥麥 於 2010-10-21 14:35 發表
    你地就好啦..有得跑青公...  

麥麥你要爭氣