香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 燉奶佬
打印 上一主題 下一主題

獨跑樂

升級   0%

該用戶從未簽到

鬼叫之前太懶,家下唔勒力就俾人拋離太遠,另外報左比賽就有動力!
重陽見到你地小學生咁好力操,好開心呀,上斜時一d都唔輕鬆,不過成班人跑就幾盞鬼!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-10-21 22:22 發表

鬼叫之前太懶,家下唔勒力就俾人拋離太遠,另外報左比賽就有動力!
重陽見到你地小學生咁好力操,好開心呀,上斜時一d都唔輕鬆,不過成班人跑就幾盞鬼!

你報左咩比賽呀

升級   0%

該用戶從未簽到

19/12 台馬!其實練唔切,不過都唔想太難睇!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-10-21 22:22 發表

有時俾人拋下都幾好架,唔好成日都追住同一班人…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-10-21 23:32 發表
去一轉台馬又要洗幾銀﹖

去六日,早機去晚機返,跑完又浸溫泉之後去踩單車!已交左2600,好似仲有住宿費未俾!我估埋單四千幾五千掛!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2010-10-22 10:38 發表

有時俾人拋下都幾好架,唔好成日都追住同一班人…

即係叫我唔好再同奧兄跑啦!收到!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

星期六早上八點幾,好多人趕緊返工既時間...有兩條茂利晌青公寫意地走~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   5.05%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-10-22 23:20 發表

去六日,早機去晚機返,跑完又浸溫泉之後去踩單車!已交左2600,好似仲有住宿費未俾!我估埋單四千幾五千掛!

去玩6日,睇黎你D薄東話,勁乜乜,真係去跑完步,再去浸溫泉,之後去踩單車,你鬼馬啦!
好似平西早幾個月都話去,吾...吾

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2010-10-23 16:20 發表

去玩6日,睇黎你D薄東話,勁乜乜,真係去跑完步,再去浸溫泉,之後去踩單車,你鬼馬啦!
好似平西早幾個月都話去,吾...吾hgjD115" />" />hj  

一團18人,好似係15件仔!有排玩呀師傅!
亞平得把口,仲未諗點喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

22/10
14:30
城門谷
9k 變速
4'42"; 4'17"; 4'11"
4'52"; 4'29"; 4'18"
5'25"; 4'27"; 4'06"
(40'48")
經過連續幾天的練習,身心都有些受不住!故此跑少些算了!速度也加不上去!

23/10
8:45
屯門三聖-汀九橋來回
27k
1:04'42 深井7仔
12'50"  汀九橋
12'51" 回深井7仔
1:04'16 三聖
2:34'39"

不想跑時,但又要練長課,最好就找人一同跑!找來找去都係鐵膽,奧兄,多謝你又陪我跑!約了八點,當然我又遲到!原來他星期三才跑了長課,真要再多謝他捨命相陪!
帶備cu及八達通以備不時之需
跑不了多久,一架銀色的車從後加速駛至又響鞍又煞停!咁啱呀花子!
由於目標只是完成,故此全程都是漫遊,跑至深井感覺還好,便決定跑多條斜路至觀景台,去到觀景台,怎知奧兄說再跑至汀九橋底,當然好啦!回程沒有加速,至小欖上完一段小斜之後,開始散散地!跑多一段至黃金才回到氣,不是很費力地完成了今天的長課!

本星期已跑82k

升級   0%

該用戶從未簽到

24/10
11:00
城門谷-城門水塘引水道
恢復跑
11k
1'16'03"
135/154
跑跑下見到卜哥就同佢吹下水繼續漫遊!去到小食亭飲左支10蚊豆漿,真係好貴!

本星期已跑93k

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-10-23 14:19 發表
錯了,係星期六大約九點,有個短毛車手好無禮貎咁樣係啲路人後面係咁响安同吼叫,真係.......

嚇親兩位真係唔好意C...人地見到你地開心丫馬,仲有條友著我心愛既隊衫天~~

升級   0%

該用戶從未簽到

見橙衫真係有好多美麗的回憶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-10-25 11:21 發表
見橙衫真係有好多美麗的回憶

我第一個長跑比賽就係著呢件戰衣,記載左好多喜與樂,所以件衫霉霉地我都唔捨得掉~~

升級   0%

該用戶從未簽到

25/10
屯門鄧記
19:30
2k x 3 (休4分鐘)
1'35"; 1'38"; 1'36"; 1'37"; 1'34" (8'00")
1'32"; 1'33"; 1'32"; 1'36"; 1'35" (7'48")
1'33"; 1'33"; 1'33"; 1'36"; 1'30" (7'45")
161/185
昨晚踢完波,腰酸背痛,決定唔做體能啦,正好Terry黎到,當然捉住佢學下野啦,跑3組2K,因1線人多,結果跑3線算了。雖然昨天才操完山,但衝刺力仍十分強橫,次次都係臨尾俾佢爆贏。跑完見花子同JIMMY CHING 用瑜珈拉筋,好似幾好玩,不恥下問,JIMMY 教了幾招,做完條腰立時有番力,早啲搵佢就唔駛痛咁耐啦!
是日將軍澳區拉隊踩場,跑完在虹橋宴開4席,好不熱鬧,MAY 竟然要幫壞人頂酒,哎咩世界呢,我左面坐的正視面左左的花子,又會咁既?TERRY, 壞人,R 席間不斷影相,多謝晒!
食完又同ET,城城同埋一個無咩朋友既快腳同車吹水,好快就回到家,時間可不可以流慢些呢!

本星期已跑6K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-25 11:29 發表

我第一個長跑比賽就係著呢件戰衣,記載左好多喜與樂,所以件衫霉霉地我都唔捨得掉~~

咁長情呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-10-26 00:27 發表
25/10
屯門鄧記
19:30
2k x 3 (休4分鐘)
1'35"; 1'38"; 1'36"; 1'37"; 1'34" (8'00")
1'32"; 1'33"; 1'32"; 1'36"; 1'35" (7'48")
1'33"; 1'33"; 1'33"; 1'36"; 1'30" (7'45")
161/185
昨晚踢完波,腰酸背痛 ...

你中段好快.....每圈的時間好平均,
我就頭,尾快,中段慢,......所以中段跟到我死死下.