香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

升級   0%

該用戶從未簽到

3PS 吹雞D人走晒去衛徑,唔怪得麥徑靜英英~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-8-1 15:56 發表

又"未完待續"....喂喂....咁樣會越欠越多喎....

有拖冇欠~~我好有信用的...今星期內就會清晒債項的~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-1 23:46 發表
    我想我已經準備好了...<<<<我都準備好啦....

非常好的..那麼我們就上吧~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-8-2 00:47 發表

之前果D 佢吾還嫁啦. 好彩今次吾係爛尾文來

"未完待續"他的真正解讀是 "The end" 你明白未?

不是啦..是暫時性完結..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-2 08:59 發表
    尋日有件快腳又話想試下, 但係我已經發出宗告, 希望佢唔好唸太多喇

竟然還有人找死?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-8-2 10:00 發表
    3PS 吹雞D人走晒去衛徑,唔怪得麥徑靜英英~~

花子&OSCAR..欠你地二位來3PS作耐性測試..

升級   100%

該用戶從未簽到

平平, 有冇計過飲咗幾多飲品呢? 隊咗幾多POWERGEL呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-8-2 12:00 發表
    平平, 有冇計過飲咗幾多飲品呢? 隊咗幾多POWERGEL呢?

計唔到呀~~我果日試左包新野..好正..power gel double咖啡因..即時有料到..又易入口..
    不過好貴..成$15..成碗餐蛋麵既價錢~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-2 12:40 發表

計唔到呀~~我果日試左包新野..好正..power gel double咖啡因..即時有料到..又易入口..

有冇覺得TAKE嘢OVER咗呢?

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-2 12:40 發表

真係比普通的 強嗎?

另外, 你留下間鞋店係吾係有新鞋, 我想買多對呀! 你可否拍下照片? 謝

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-8-2 12:45 發表
    咁我情願食碗餐蛋面.......加味精湯
    另外上次比咗sue兄個幾包嘢最好快啲食晒用晒佢,放得唔耐架!

餐蛋面同GEL一齊食仲正~~

升級   0%

該用戶從未簽到

OVER左好多啦~~咁你地壞人同盟有冇俾我地悶爆左呀?查實你地最後走到邊?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-8-2 14:06 發表

真係比普通的 強嗎?

另外, 你留下間鞋店係吾係有新鞋, 我想買多對呀! 你可否拍下照片? 謝

易入口好多....稀釋左..好味左...試下啦
    明天去幫你LOOKLOOK..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-2 14:26 發表

易入口好多....稀釋左..好味左...試下啦
    明天去幫你LOOKLOOK..

好味左冇用嫁, 最緊要有冇power 勁左天. 要好味我駛咩食佢, 留返d錢据扒好過啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-8-2 14:32 發表

好味左冇用嫁, 最緊要有冇power 勁左天. 要好味我駛咩食佢, 留返d錢据扒好過啦

有料到架~~身髒..特別是下肢即時有反應架...不過...好似冇以前咁持久有效..等我下次再試真D...

升級   0%

該用戶從未簽到

2010.08.02 19:00 屯門鄧兆堅運動場(73)

屯門公路交通意外,令到8式只做最後2-3式,沒有點熱身便接今晚主菜,1KX7,本來男子組是要跑8組,因為操後要開工作小組會議,時間關係全人類得以捱少一組。是最高指示自己是要跑4'00"-4'10,但以今日的狀態就真係為難了我,有個好好既藉口可以不按本子辦事,前日操山長課腳底起了二個勁大個水泡,穿了個還有一個好完整,雖貼上膠布但仍隱隱作痛,本來諗住都係跑慢D,甚至跑少幾組,無奈殺出個卡樂B,陪跑兼領速,沒有機會俾我偷雞,唯有同佢死撐下去,講真,今晚若然沒有卡樂B,我一定跑唔晒。多謝晒卡樂B,下次請你飲水特

1K X 7
    01'35"57 / 01'38"09 / 00'48"10 = 4'01"76
    01'37'27 / 01'41"24 / 00'47"30 = 4'05"81
    01'41"11 / 01'41"24 / 00'48"93 = 4'11"28
    01'42"56 / 01'42"36 / 00'50"90 = 4'15"82
    01'41"31 / 01'42"35 / 00'50"77 = 4'14"43
    01'44"19 / 01'45"55 / 00'51"25 = 4'20"99
    01'40"79 / 01'42"65 / 00'49"99 = 4'13"43

是日共跑 7K 本月累積 7K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-3 15:59 發表
    2010.07.26 19:00 屯門鄧兆堅運動場(73)

屯門公路交通意外,令到8式只做最後2-3式,沒有點熱身便接今晚主菜,1KX7,本來男子組是要跑8組,因為操後要開工作小組會議,時間關係全人類得以捱少一組。是最高指示自己 ...
    ...
    是日共跑 7K 本月累積 241.7K

勁喎平兄...
    8月只係過咗幾日就有二百幾k...呢個月閒閒地可以跑2千k...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2010-8-3 16:05 發表

勁喎平兄...
    8月只係過咗幾日就有二百幾k...呢個月閒閒地可以跑2千k...

駛咩講..仲未計昨晚夢遊時跑了個超馬..