香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 神童威威
打印 上一主題 下一主題

神童多謝大家支持!再見~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1143# 的帖子

加油, 加油, 走勢好好, 加多三K 就最好

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1147# 的帖子

kakaka

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

湖山公園
今日工作極不開心 ...
晚飯後太太竟然話想跑步,我當然冇問題啦!反正都想發洩一下怨氣...
落到湖山公園先同百厭星同太太慢跑1K後,
自己就走去喪跑,見人就過,跑呀跑呀...終於跑左2K腳仔就軟晒
決定收工算吧!反正明晚仲要跑...
雖然跑得好少,不過心情就舒服晒

今晚跑了3K     本月累積36K

升級   0%

該用戶從未簽到

即係28K?會點嫁 ?有冇海市蜃樓出現?等我下星期試下先...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-11-9 23:58 發表
我講笑咋!隻腳可能會跛架.......小心

咁恐怖 ...不過跛都要一試...始終都要面對這一天的來臨 ...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

屯門鄧記tempo run
到場跑了3個大圈熱身+拉筋就開始今晚主菜(600慢+1k快)X10組...
可惜跑到第8組腳仔右膝蓋又投訴 ,唯有放棄餘下兩組 ,慢跑3個大圈就收工。

8組時間如下:目標時間:慢2'00"/圈   快1'50"/圈
2'00"  1'00" / 1'51"  1'52"  55"
2'00"  1'00" / 1'52"  1'51"  54"
1'58"  1'00" / 1'50"  1'51"  56"
2'00"  1'00" / 1'51"  1'50"  56"
1'56"  1'00" / 1'50"  1'50"  54"
2'02"  1'03" / 1'48"  1'51"  54"
1'56"  1'00" / 1'51"  1'52"  55"
2'01"  1'01" / 1'50"  1'49"  56"

今晚跑了15.3K     本月累積51.3K

升級   13.33%

該用戶從未簽到

神童兄, 星期日有比賽, 仲跑得咁甘.. 好好休息一下, 到時做個好成績啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大B 於 2010-11-11 23:12 發表
神童兄, 星期日有比賽, 仲跑得咁甘.. 好好休息一下, 到時做個好成績啦!

大B兄,
星期日比賽我未必做到好成績喇
因為那天比賽會有一個非常任務要去處理...
所以等月尾迪迪仔10K先再來過吧!
你加油 !你一定可以sub42嫁!

升級   0%

該用戶從未簽到

1111長跑網3週年約跑(11/11)
今晚第一次來到蒲崗村道公園跑步徑跑步,個場好新好正...
來到當然要鬆下對腳仔啦!結果同車主席邊吹邊慢跑,跑下跑下竟然跑左15個圈,
而且越跑越快,最後100大家爆返終點 ,結果當然輸比個後生仔啦
時間如下:(每圈約670米)
3'39"  3'46"  3'55"  3'52"  3'55"
3'40"  3'32"  3'38"  3'40"  3'38"
3'35"  3'29"  3'14"  2'53"  2'33"
跑完後沖左個靚涼就去附近餐廳一齊慶祝一下...
今晚好高興見到平時很少見面的ching ctse ,希望日後跑道上再見大家!
還有多謝晒今晚有份籌辦的ching ctse!更加多謝蔡兄又載大西北回家!

今晚跑了約10K     本月累積61.3K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-11-12 23:23 發表
1111長跑網3週年約跑(11/11)
今晚第一次來到蒲崗村道公園跑步徑跑步,個場好新好正...
來到當然要鬆下對腳仔啦!結果同車主席邊吹邊慢跑,跑下跑下竟然跑左15個圈,
而且越跑越快,最後100大家爆返終點 ,結 ...

有時間多D出來玩下啦...同一大班人一齊跑下吹下..好爽架

升級   0%

該用戶從未簽到

香港仔運動場
今晚同三位聰明仔進行了第五課操練,上星期落雨冇跑關係,

所以今次唔咁同佢地跑得太多,
結果跑了3個圈+休息5分鐘+4個圈就收工,大家都算交到功課
時間如下:2'25"  2'22"  2'24"=7'11"
             休息5分鐘
             2'09"  2'14"  2'21"  2'22"=9'06"

今晚跑了約3K     本月累積64.3K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-12 23:26 發表

有時間多D出來玩下啦...同一大班人一齊跑下吹下..好爽架

你估我唔想吖 !睇你平時咁爽就知啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

威威...相信你好難同人解釋今日老虎賽事何以跑個54分的時間...送你一幅靚相可釋眾人疑團..

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-14 15:41 發表 威威...相信你好難同人解釋今日老虎賽事何以跑個54分的時間...送你一幅靚相可釋眾人疑團..

登錄/註冊後可看大圖
嘩, 威威真係十分陽光燦爛的笑容來, 與三日前相比, 真是煥然一新呀 !!

登錄/註冊後可看大圖

升級   68.6%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-11-14 16:04 發表 嘩, 威威真係十分陽光燦爛的笑容來, 與三日前相比, 真是煥然一新呀 !!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-14 15:41 發表
威威...相信你好難同人解釋今日老虎賽事何以跑個54分的時間...送你一幅靚相可釋眾人疑團..

小弟開頭見威威慢跑都覺得奇了,跟字見到佢隔離的身影終於知道典解了...

諗字過去做吓電燈膽,神童用"卡樂b係前面,你去追佢啦!"打發咗我走...

升級   0%

該用戶從未簽到

Asics香港十公里挑戰賽2010
今日做帶跑員,所以跑得好輕鬆...
哈哈!跑完好似冇跑過咁!恭喜小師妹pb成功
時間如下:
5'07"08  5'20"12  5'21"76  5'40"05  5'40"56
5'33"91  5'35"86  5'29"97  5'15"75  5'14"07
總時間:54'18"13(自己計)

今日跑了10K   本月累積74.3K