香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍傷左.吾知跑吾跑到 BEER BEER 比賽 WOO
我好想多D 人一齊JOIN 玩呀 .
BEERBEER比賽幾時捷呀 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-9 12:57 發表

I confirm to go la~~~
I mean for the soya sauce trip.

醬油隊友....已經增至15位la~~~心動不如行動~有興趣既ctse/ching...唔好等la...快d報名la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-9 13:07 發表

i think it's 22/2, so can still confirm later~~~
it's just for fun, so okay gei

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-9 13:07 發表

活活:
我D傷其實小事來咋~
只要休息幾日,10K以內既比賽完全冇問題架~  
我聽大家話走去睇醫生,其實係唔想大家咁擔心。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 kandis 於 2009-2-9 00:05 發表

早抖喇~~

DiDi, 恭喜妳wor,  活活話俾我知, 妳尋日時間2hrs 07 嘛wor, 妳可做全馬既日明之星, 到時唔唔唔記得, 同妳一齊跑過步既跑友, 同我哋簽番個名, 影番幅相, 等我話俾人知, 呢個全馬冠軍係我既跑友呢既, 不過我怕俾人問, 點解人哋攞冠軍, 妳既成績差咁遠既, 個陣瘀爆啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-9 13:00 發表

同已經失聲既活活
    係喇星期六己經有D 沙架喇( 雖然平時都沙). 可能有小小感親掛.

活活:
    咁妳都要睇下醫生,唔使我地咁擔心。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-9 13:04 發表

Wood Wood, take care ar~~~
    btw, have you guys send out forms for the Beer Run on 7/3?

如果大家都決定報既,我今日send都得呀~

升級   100%

奮鬥

原帖由 vhtober 於 2009-2-9 13:08 發表

醬油隊友....已經增至15位la~~~心動不如行動~有興趣既ctse/ching...唔好等la...快d報名la~

VV, 估唔到, 我公司盤數差唔多完成啦, 咁吸引於是發力埋數 , 我又想參加wor, 不過我未申報回響證wor, 要幾耐架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-9 13:18 發表

VV, 估唔到, 我公司盤數差唔多完成啦, 咁吸引於是發力埋數hgjD141" />" />hj , 我又想參加wor, 不過我未申報回響證wor, 要幾耐架

TARTAR:
    普通證12個工作天,快證5個工作天,如果申請一定要快呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-9 13:18 發表

VV, 估唔到, 我公司盤數差唔多完成啦, 咁吸引於是發力埋數hgjD141" />" />hj , 我又想參加wor, 不過我未申報回響證wor, 要幾耐架

TARTAR...快d apply 左先la~~~有證,到時至決定去唔去la~~快行動

升級   100%

奮鬥

SSP各隊員,
    尋日我係名乎其實既發燒跑手, 不過唔係博名個隻, 都係就住跑啫, 其實多謝, 圍圍, BatBat, 魔鬼教練我哋沖圈呢一招, 我尋日林尾攞黎用, 最後400, 沖200, 100回氣,再沖100, 我係唔係好叻呀, 我時間2hrs 40, 我會再戰半馬, 長跑長友, 其實我成績咁差唔關魔鬼教練事, 係我懶啫

升級   0%

該用戶從未簽到

wow..~16個~~~人強馬壯~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-9 13:16 發表

活活:
    咁妳都要睇下醫生,唔使我地咁擔心。

吾睇喇. 最多D 兩日吾SAY 甘多野 . 食下普通約.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-9 13:27 發表
    SSP各隊員,
    尋日我係名乎其實既發燒跑手, 不過唔係博名個隻, 都係就住跑啫, 其實多謝, 圍圍, BatBat, 魔鬼教練我哋沖圈呢一招, 我尋日林尾攞黎用, 最後400, 沖200, 100回氣,再沖100, 我係唔係好叻 ...

tartar . 你有病都跑到甘GE成績己好好. 下年再接再勵. 一定好過今年.

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-9 13:32 發表

吾睇喇. 最多D 兩日吾SAY 甘多野 . 食下普通約.

妳份工可以唔講咁多野咩?哈~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-9 13:28 發表
    wow..~16個~~~人強馬壯~~~

男6, 女10 ...... ...勁多人...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-9 13:36 發表

妳份工可以唔講咁多野咩?哈~~~" />" />

可以. 出 E-MAIL 未得lo . 我又不是sales靠把口 ....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-9 13:39 發表

可以. 出 E-MAIL 未得lo . 我又不是sales靠把口 ....

如果只係喉沙沙....睇DR 都無用既..不如自己食D喉糖 OR DRINK D 京都念遲心 仲好LA

升級   100%

奮鬥

原帖由 cc 於 2009-2-6 23:27 發表

ctse~保重身體吖~

ee, 多謝妳黎幫我哋影靚相 , 妳小心養傷啦, 妳咁有毅力, 好快好番, 到時我哋可以練跑啦, 不過妳要有耐性wor, 謝謝

升級   0%

該用戶從未簽到

活活...唔記得同你講~我去永東拎INFO 時...個STAFF同我講∼E+買車票上其叔...買十送1∼