香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-26 22:03 發表

壞孩子先有前途~~

抖4日啦,做下其他野先,星期六約左跑山,唔想sai 左日~~

可能小弟太乖了..沒有什麼前途,因此跑極都唔夠你地快....,,嗯....要學下點壞啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

DEE兄,想話你知果隻五顏六色既照片碟read到呀,
麻煩你話俾Bfing哥聽,一個完整既男人是可以完成讀取正常的.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-5-26 22:00 發表

佢係一個唔乖的孩子,你不應該學佢呀~~

賴平, 你唔好又響度誤導他人呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-5-26 22:20 發表

賴平, 你唔好又響度誤導他人呀

仇家你真係無處不在喎...想lee埋係處靜雞雞講句壞話都俾你知道..

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-5-26 22:25 發表

仇家你真係無處不在喎...想lee埋係處靜雞雞講句壞話都俾你知道..

車, 唔使lee埋啦, 你咁大件, 走得去邊呢, 仲要講我壞話, 唔出聲, 點得呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-5-26 22:29 發表

車, 唔使lee埋啦, 你咁大件, 走得去邊呢, 仲要講我壞話, 唔出聲, 點得呀

既然你係度,就唔講你壞話啦,Dee兄個地盤都唔安全既....

點呀仇家,你D痛症消失未呀?

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-5-26 22:35 發表

既然你係度,就唔講你壞話啦,Dee兄個地盤都唔安全既....

點呀仇家,你D痛症消失未呀?

唔係呀, Dee兄依度太過寧靜, 先唔安全o者, 嘻嘻
    痛症, 邊忽先, 頭?眼?肩?心?肝?脾?肺?腎?背?手?腹?腳?  太多痛症, 唔知你講邊忽喎.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-5-26 23:24 發表

痛症, 邊忽先, 頭?眼?肩?心?肝?脾?肺?腎?背?手?腹?腳?  太多痛症, 唔知你講邊忽喎.

通常係咁既情況之下,醫生都費事傷腦筋..小弟就會問佢有冇野講低,請佢安心去...............................旅行!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-26 21:50 發表

結果睇左William Hung~~

佢叫我抖兩星期唔好跑...

william hung ....

登錄/註冊後可看大圖

我諗你起碼休息一個week 先啦, 又要開始操山, 如果keep 住痛都幾煩呀
    william hung 有無比藥你食./搽哩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-5-26 23:24 發表

係囉,幾時得黎100頁~~

升級   0%

該用戶從未簽到

似乎只剩餘此處較為寧靜,沒有火藥味....在你未出現之前.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-26 23:30 發表

係囉,幾時得黎100頁~~

Dee兄如果你唔趕我走....相信好快!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-5-26 23:29 發表

william hung ....

我諗你起碼休息一個week 先啦, 又要開始操山, 如果keep 住痛都幾煩呀
    william hung 有無比藥你食./搽哩?

大夫叫孔慶x,唔駛錢,睇邊個都好啦~~
    希望唔駛睇你地果d 專業大夫啦...
    星期六玩麥徑678,慢慢黎囉,如果痛就晌城門走,今年如果真係玩希望18-9hr,要早d 開操啦~~
    食消炎藥囉,同埋叫我敷冰,無野搽,佢唔叫我都日日敷啦~~
    Schnix 妳又點呢? 乜都停晒??

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-26 23:35 發表

希望唔駛睇你地果d 專業大夫啦...
    星期六玩麥徑678,慢慢黎囉,如果痛就晌城門走,今年如果真係玩希望18-9hr,要早d 開操啦~~
    食消炎藥囉,同埋叫我 ...

消炎藥試下啦, 我見wing ctse 都係腳板痛, 食左消炎藥有好轉. 如果都仲未得既話, 要休多d 架啦, 唔好拖到要睇專科呀

我電左兩次, 好左好多啦, 之前既筋無力+行路怪怪地既感覺... 終於消失啦, 不過現在只係好左8成倒, 同埋肌肉力量好差, 要慢慢訓練番, 哩幾日日日都去gym 練, 今日慢jog 左2k

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-26 23:35 發表

唔係佢掛
    William Hung(1983年1月13日-),中文原名孔慶翔

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-5-26 23:45 發表

唔係佢掛
    William Hung(1983年1月13日-),中文原名孔慶翔

登錄/註冊後可看大圖

哈哈~~dee兄搵到個名醫...有救啦~~哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-5-26 23:43 發表

消炎藥試下啦, 我見wing ctse 都係腳板痛, 食左消炎藥有好轉. 如果都仲未得既話, 要休多d 架啦, 唔好拖到要睇專科呀

我電左兩次, 好左好多啦, 之前既筋無力+行路怪怪地既感覺... 終於消失啦, 不過現在 ...

知道~~

有好轉就好啦,仲可以jog 下添,希望快D 見到妳跑~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-5-26 23:50 發表

哈哈~~dee兄搵到個名醫...有救啦~~哈哈

SHE BANGS!! SHE BANGS~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-5-26 23:31 發表

似乎只剩餘此處較為寧靜,沒有火藥味....在你未出現之前.

依樣係響你出現之前
    我出現之後只會更熱鬧