香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

升級   100%

奮鬥

原帖由 711MF 於 2011-4-8 11:48 發表
    quote]原帖由 Tarry 於 2011-4-6 13:19 發表

登錄/註冊後可看大圖

引用:
    原帖由 711MF 於 2011-4-6 11:44 發表 http://images/common/back.gif
    其實已經有好多人改到...止不過未 ...

所以我咪唔敢出聲囉..

唸住可以呃下Tarry!!!點知連佢都唔信!!!!

下次都係避開下啦...

7兄, 你避得去邊ar, 避來避去咪係大西北 , 你唔可以避ga, 你仲要做示範ga ha~ha~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 8-4-2011 13:28 發表

頭果set11:05 / 2k 都唔洗5:30 / k 好快吓喎
    catcat, 妳唔好笑我la, 有排到追唔到妳ar
    第2 set 仲勁18:xx / 4k 4:30 / k 跑死人喇
    妳講得一d都無錯, 係跑死人咩, 收買人命ar, 果個領跑員lor , 佢 ...
    都要跑到先得架,比著我一早死咗啦。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-4-8 17:15 發表
    都要跑到先得架,比著我一早死咗啦。" />" />" />" />

catcat, 咪講笑la, 妳以能吃得苦見稱ga wor, 我............... 一d苦都唔吃得苦, 希望音大齋期能攻克己la身,

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 8-4-2011 23:03 發表

catcat, 咪講笑la, 妳以能吃得苦見稱ga wor, 我............... 一d苦都唔吃得苦, 希望音大齋期能攻克己la身,
    我唔係講笑架,4k我未試過跑到18:xx咁快架,你好利害呀。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-4-9 20:54 發表
    我唔係講笑架,4k我未試過跑到18:xx咁快架,你好利害呀。

catcat, 妳唔洗5'00/K, 我e+仲音響5'50左右, 妳咁謙既, 妳跑唔到似乎無mud可能wor. 但我400m x 10 (3分鐘連休)wor, 唔好睇錯wor, 4k我未試過跑到18:xx咁快架 呢個係我淨跑既時間黎ga

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 11-4-2011 13:12 發表

catcat, 妳唔洗5'00/K, 我e+仲音響5'50左右, 妳咁謙既, 妳跑唔到似乎無mud可能wor. 但我400m x 10 (3分鐘連休)wor, 唔好睇錯wor, 4k我未試過跑到18:xx咁快架 呢個係我淨跑既時間黎ga  
    唔明呀,你唔係4k用18:xx完成咩,即唔洗五分鐘k,因為4k 5mins都要20mins先完成啦,咁你唔係4:xx / k咩。我連跑4k要19:5x過喎。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-4-11 20:52 發表
    唔明呀,你唔係4k用18:xx完成咩,即唔洗五分鐘k,因為4k 5mins都要20mins先完成啦,咁你唔係4:xx / k咩。我連跑4k要19:5x過喎。

Cat, 我諗係我表達得唔好ar, 應該係400m 〈3分鐘連休〉x 10 若果淨係count 我跑既時間18'xx ,
    但我每400m都有休息ga wor, 咁我咪30分鐘跑咗4K 〈連休〉lor

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 11-4-2011 23:19 發表

Cat, 我諗係我表達得唔好ar, 應該係400m 〈3分鐘連休〉x 10 若果淨係count 我跑既時間18'xx ,
    但我每400m都有休息ga wor, 咁我咪30分鐘跑咗4K 〈連休〉lor
    哦,咁我明喇,咁即係同我差唔多啦,即跑一個休一分左右,再跑下一組。都跑得唔錯丫,唔好喊啦。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-4-12 08:08 發表
    哦,咁我明喇,咁即係同我差唔多啦,即跑一個休一分左右,再跑下一組。都跑得唔錯丫,唔好喊啦。

好啦, 咁我唔哭la , 我哋一齊加油啦

升級   100%

奮鬥

14/42011 減肥自動波第六課

尋既小叻ctse一齊跑, 小叻ctse跑得好快, 我連塵都食唔到ar
    交功課
    熱身 + 踢腿
    400m x 4 〈休15分鐘〉2400m x 6〈連休18分鐘〉+ 400 x 4 (lane 8)
    1. 02'01/02'08/02'07/02'06 = 8.22
    2. 02'03/02'10/02'11/02'16/02'17/02'10 = 12'67
    3. 02'17/02'20/02'19/02'22/02'18/02'08 = 13'04
    4. 02'55/03'00/03'29/無咗一個圈既時間tim跑完, 我就係咁既樣
    今既無領跑員, 睇吓我幾hea ar, , Simon ching 跑完仲話我無鬥志 ..........我.........我.......唉........, 算啦, 咁我真係無鬥志既

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜Tarry師姐今朝Panasonic飛達復活慈善跑得獎,
    比個叻妳先~
    冇記錯妳應該係第一個跟我地河畔大勇隊一齊操既ctse攞獎,我都鄧妳開心~

升級   50.45%

該用戶從未簽到

恭喜Tarry師姐得獎

升級   0%

開心

恭喜Tarry師姐攞獎

升級   100%

奮鬥

原帖由 大圍新跑手 於 2011-4-18 00:16 發表
    恭喜Tarry師姐今朝Panasonic飛達復活慈善跑得獎,
    比個叻妳先~
    冇記錯妳應該係第一個跟我地河畔大勇隊一齊操既ctse攞獎,我都鄧妳開心~

圍圍, 謝謝你ar, 今次個獎都係要多謝你俾d progree我練啫, 咁一齊努力, 期望下一次有更多河畔大勇隊隊員繼續有攞獎, 加油~

升級   100%

奮鬥

原帖由 Daniel 於 2011-4-18 00:33 發表
    恭喜Tarry師姐得獎

嘻嘻! Daniel ching, 謝謝你既鼓勵, 你幫我哋影靚靚相 , 辛苦你喇!

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-4-18 08:03 發表
    恭喜Tarry師姐攞獎

catcat, 謝謝妳, 妳都一樣有攞獎wor, 我都恭喜妳ar

升級   100%

奮鬥

17/4/2011沙田Panasonic慈善跑

尋日響Panasonic竟然呃咗個獎番黎, 真係喜出望外喇!
    上午05:30起身, 06:15去搭車, 拿拿聲食咗個蛋糕到咗運動場07:20
    熱身, 好快就上線, 嘩好濕呀! 回程沿途見到幾個ching趺到 /扭到, 希望佢哋無mud事, 祝佢哋早日康復!

1-2K/ 3K/4K/5K/6-7K/8K/9K/10K
    10’53/06’00/06’10/05’29/12’05/06’43/06’15/0610 = 59’49

謝謝曲奇 + lorena + Daniel ching + 馬王 + 山貓ching + 夢璃 ching 及各位攝記, 幫我哋影靚靚相 , 辛苦晒各位!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

恭喜tarry 得獎. 睇d 相見到你身形又瘦左fit 左啦, 好鄧你開心!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-4-18 13:34 發表
    尋日響Panasonic竟然呃咗個獎番黎, 真係喜出望外喇!
    上午05:30起身, 06:15去搭車, 拿拿聲食咗個蛋糕到咗運動場07:20
    熱身, 好快就上線, 嘩好濕呀! 回程沿途見到幾個ching趺到 /扭到, 希望佢 ...

恭喜晒 Tarry ~   
    你的努力得到回報!為你高興呀~

小弟聽日至有時間放d相上網