香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

渣打馬拉松2011

交功課
    1K            06'16
    2-3K         13'05
    4K            06'25
    5K            06'25
    6-7K         20'21
    8K             06'15
    9K             06'15
    10-11K      13'27
    12K           06'51
    13K           06'39
    14K           06'14
    15K           06'56
    16K           06'39
    17K           06'39
    18K           06'30
    19K           07'01
    20K           07'02
    21K           06'44
    22K            06'55
    23-24K      22"00
    25K            07'29
    26K            07"52
    27K            07'32
    28K            07"29
    29K            07'46
    30K             07'37
    31K             07'29
    32K             07'16
    33-37          24'42
    38K             08'00
    39K             07'58
    40-41K       16'15
    42-42.195K 08'51
    大會時間 5:02'09 個人時間 5:01'11
    待續

升級   0%

該用戶從未簽到

Tartar 淨係睇時間都進步好多~~~
    等埋待續既分享先~~~

升級   85.79%

該用戶從未簽到

tarry .....我都 成功了
    我最長一課都係 將軍澳去到 鑽石山 .不知有無 15 KM

當跑入 西隧 .......d 眼淚真係湧出來
    因為仲有 10 km 到 完成了
    個時好感動 !

升級   15.45%

該用戶從未簽到

叻叻, Sorry 個日見唔到妳, 無同妳打氣
    唔知B22跑成點,有無腳痛呢?!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1539# 的帖子

tarry,我未跑過全馬,唔識睇妳個pacing好定唔好,
    不過見妳再一次食晒成隻馬,已經令我好羨慕架啦,繼續努力,要更上一層樓呀,加油x42.195 !

升級   0%

該用戶從未簽到

TarTar,

我星期日早走左影唔到你.
    唔好意思呀..恭喜你完成左全馬..真係叻叻呀
    我都宜家都未完成到一個
    希望今年會跑到一個啦

升級   100%

奮鬥

原帖由 SEA 於 2011-2-23 16:39 發表
    tarry .....我都 成功了, Yeah you did " />" />
    我最長一課都係 將軍澳去到 鑽石山 .不知有無 15 KM
    Seasea, 應該唔止wor, 15K?
    當跑入 西隧 .......d 眼淚真係湧出來
    我相信le d 係喜悅既眼淚ar

因為仲有 10 km 到 完成了
    個時好感動 !

首先恭賀你順利完成渣馬2011
    幸好 itb無發作, 我更開心, 因為計埋2/1/2011廈馬, 已經完成我自己既目標, 連食2隻馬仔, 好感恩ar
    我哋明年再食過, 加油~  

升級   100%

奮鬥

原帖由 @Rebecca@ 於 2011-2-23 17:08 發表
    叻叻, Sorry 個日見唔到妳, 無同妳打氣
    唔知B22跑成點,有無腳痛呢?!

Rebecca, 我會捉佢出黎, 同我哋一齊食嘢ga la, 我都唔知, PM問吓佢先

升級   100%

奮鬥

原帖由 Simon So 於 2011-2-23 17:47 發表
    tarry,我未跑過全馬,唔識睇妳個pacing好定唔好,
    不過見妳再一次食晒成隻馬,已經令我好羨慕架啦,繼續努力,要更上一層樓呀,加油x42.195 !

Simon, 你隻腳仔傷咗啫, 今年好好計劃一下, 明年一齊食馬仔, 唔好俾隻馬仔蝦到我哋, 不過...............你都要聽吓人勸先得ga, 腳仔唔聽你話, 你就要聽吓我哋勸你, 休息下, 你就搵對腳仔黎出氣, 越勸越跑得多, Oh.............. , 乖乖哋先得ga, 加油~ , 星期五放學一齊食嘢

升級   100%

奮鬥

原帖由 法蘭 於 2011-2-23 21:07 發表
    TarTar,

我星期日早走左影唔到你.
    唔好意思呀..恭喜你完成左全馬..真係叻叻呀
    我都宜家都未完成到一個
    希望今年會跑到一個啦

法法, 謝謝你ar, 唔好咁講, 咁凍你都一早起身, 同我哋影相, 好難得好有心ga la, 其實有幫其他跑友影ar, 你工作咁忙, 如果可以一齊約跑, 加油~加油

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-23 14:07 發表
    " />" />fvhfgj Tartar 淨係睇時間都進步好多~~~
    等埋待續既分享先~~~" />" />

菲菲, 唔好意思, 因為公司埋數, le兩日好忙 , 我會盡快update ga la, he~he

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-2-24 14:06 發表

法法, 謝謝你ar, 唔好咁講, 咁凍你都一早起身, 同我哋影相, 好難得好有心ga la, 其實有幫其他跑友影ar, 你工作咁忙, 如果可以一齊約跑, 加油~加油  

我遲0的都上k class 呀

一齊努力呀...TarTar

你早上走得咁快...想幫你影張相架....

升級   53.45%

該用戶從未簽到

tarry, 恭喜係第一個渣打全馬咁成功, 一路見你進步, 我都好開心!
    多謝你讓條tight 比我, 比賽時著住黎跑真係好有用. 之前長課小腿都有d 緊, 著左tight 之後無問題了.
    星期日你都去嗎? 到時再傾啦

升級   100%

奮鬥

原帖由 法蘭 於 2011-2-24 23:18 發表

我遲0的都上k class 呀
    好ar

一齊努力呀...TarTar

一定, 不過你個placing 都我唔一樣, 不過盡力死跟la
    你早上走得咁快...想幫你影張相架....

知道~知道, 我去咗上線拿, ha~ha

升級   100%

奮鬥

原帖由 schnix 於 2011-2-24 23:25 發表
    tarry, 恭喜係第一個渣打全馬咁成功, 一路見你進步, 我都好開心!
    多謝你讓條tight 比我, 比賽時著住黎跑真係好有用. 之前長課小腿都有d 緊, 著左tight 之後無問題了.
    星期日你都去嗎? 到時再傾啦

Schnix, 唔好客氣, 大家用得著就ok la, 相信妳腳仔無扭計, 順利完成, 一定好開心la, 跑得時間好固然係好, 不過跑過程掌握到比賽節奏 + 經驗 + 一路上都有各ching / ctse互相講聲加油, 好窩心ga, he~he, le d 係我既得著, 我itb無發作, 其實一路上我都好擔心, 幸好能順利完成 哈利路亞~, 我哋星期日再分享ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 烏拉 於 2011-2-25 12:41 發表
    " />" /> " />" /> 真係替你開心.
    今季呢張成績表我相信你都好滿意啦
    tarry. 繼續努力吧!! 十卜你啊!!

ps. 下季要靠你同阿cat帶我啦. 我全馬新手黎. 乜都唔識架" />" />hk

鳥拉, 謝謝你ar, 相信你食半隻成績都好好wor, 我比廈馬快咗10幾分鐘真係意料之外, 因為渣馬第一次食同埋難咁多, 幸好有catcat幫我咋, 你應該搵佢之岩wor, 你哋唔介意我跟你哋後面跑, 希望跟到la, 我會努力ga la, 多謝支持

升級   100%

奮鬥

原帖由 烏拉 於 2011-2-25 12:42 發表
    btw. 430已開始接受報名.
    係到左真正報仇既時候啦!!! 一齊去打場勝仗吧!!" />" />

加油~加油~, 支持你各青公宣戰成功, 我未報, 可能有事, 我check番個schedule先

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Tarry 於 2011-2-24 13:51 發表

首先恭賀你順利完成渣馬2011
    幸好 itb無發作, 我更開心, 因為計埋2/1/2011廈馬, 已經完成我自己既目標, 連食2隻馬仔, 好感恩ar " />" />" />" />" />hjk
    我哋明年再食過, 加油~" />" />" />" />   

恭喜你呀Tarry !
    你嘅努力絕對沒有白費的!來年大家都一齊努力啦!長跑長友!

升級   17.67%

該用戶從未簽到

恭喜晒tarry!!
    你pace control得好wor
    我今年唔洗上車完成左. 5:35....  頭30k 都7.5min/k, 尾12k就好差~

升級   100%

奮鬥

原帖由 WalkBreaks 於 2011-2-26 13:02 發表
    恭喜晒tarry!!
    你pace control得好wor
    我今年唔洗上車完成左. 5:35....  頭30k 都7.5min/k, 尾12k就好差~

Walkbreaks, 好耐無見la, 有時間入黎坐吓, 分享吓la, 你pace control得好wor
    見笑la, le樣嘢有排學ar, 雖然第一次響香港食全隻, 時間就認真唔見得人la, 有d ctse跑3個幾鐘-4個鐘鬆, 果d先勁ar, , 不過我個pacing自己收貨, 不過可能對某d人黎講不勘入目, anyway最緊自己接納到自己ar ma, 你都係ar, 其實你跑畢全程好叻叻ga la, 恭賀你 跑畢全程有cert.攞 , 你第一次食全隻之wor, 我廈馬跑咗兩次, 計埋今庚3次ga la, 明年再跑過一定會有好成績既, "你點知明年會有好成績ga, 希望在明天ar ma" le句說話成日響TV都聽到ga la, 加油~, don't look back