香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

23/06/2011減肥第十七課

熱身 + 拉筋
    1200m
    02'23/02'34/02'36/ = 07'02
    交功課
    2set
    400@03'30 X 6 + 800m◎06.30 + (甜品 800m)
    今晚都好涼快,
    嘩今好人ar
    原班人馬: 郭ching, Simon ching, Daniel, 大圍兄, 小叻, Eva ctse, 豬兜Ching, Tarry.
    歡迎: 傑仔, Winner1, Uhomeuhome, NN, Slowerunner, runrun ctse, lulu ctse, 堅少, 好熱鬧, 十幾人一齊跑好壯觀ar, 未試過咁多人, 我哋仲一齊去食飯, 11點先走, 所以e+要交功課, 聽日返工開始忙著埋數, 無mud時間寫gala.
    1. 01'53/01'55/01'54/01'55/01'54/01'55/02'02/02'08
    = 13'36
    2. 01'58/02'02/02'01/02'01/02'02/02'02/02'07/02'10
    = 16'23
    3. 02'13/02'07 = 04'20
    Total = 7.2K 55'00連休
    好眼瞓ar

升級   85.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-6-24 00:51 發表
    熱身 + 拉筋
    1200m
    交功課
    2set
    400@03'30 X 6 + 800m◎06.30 + (甜品 800m)
    今晚都好涼快,
    嘩今好人ar
    原班人馬: 郭ching, Simon ching, Daniel, 大圍兄, 小叻, Eva ctse, 豬 ...
    Eva姐話你意志力好強,另外17/7真係要男女跑.

升級   100%

奮鬥

原帖由 豬兜1 於 2011-6-24 01:03 發表
    Eva姐話你意志力好強,另外17/7真係要男女跑.

1.  豬兜ching, 唔好笑我le,
    2.  我要check吓先
    3.  Eva ctse身輕佢跑我好快, 尋晚我食咗個全包宴,就係......................................包尾law, 尋晚跑到第2set (400m)我就係好想放棄ga , 不過死跟 Eva ctse law

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 24-6-2011 00:51 發表
    熱身 + 拉筋
    1200m
    交功課
    2set
    今晚都好涼快,
    嘩今好人ar
    原班人馬: 郭ching, Simon ching, Daniel, 大圍兄, 小叻, Eva ctse, 豬 ...
    Tarry 好野

升級   85.6%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 Tarry 於 2011-6-24 13:18 發表

1.  豬兜ching, 唔好笑我le,
    2.  我要check

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-6-24 13:56 發表
    Tarry 好野

我學到妳少少嘢la

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 24-6-2011 15:17 發表

我學到妳少少嘢la
    你又講笑喇。哈

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-6-24 18:21 發表
    你又講笑喇。哈

大家都好謙, 咁一齊加油ar

升級   100%

奮鬥

27/06/2011大西北

熱身 + 拉筋
    400m x 3 慢 + 400m 快
    02'37/02'29/02'27/02'02
    交功課
    5K 測試
    1. 01'02/02'05/02'10 = 05'17
    2. 01'05/02'11/02'10 = 05'26
    3. 01'07/02'10/1.04/01'06 = 05'27 〈按到亂咗tim〉
    4. 01'05/02'08/02'06 = 05'19
    5. 01'03/02'09/02'06 = 05'18
    Total 26'07
    尋晚謝謝黃sr + Nancy + 天鬼ching 幫手數圈, 若果唔係我哋跑到暈陀陀la
    非常焗ar, 頭果3,4K俾ar King ctse lead住, 最後1K先放膽過佢去盡

升級   100%

奮鬥

30/06/2011減肥第十八課

熱身 + 拉筋
    1200m
    02'26/02'28/02'29 = 07'23
    交功課
    YASSO's 800 Training / Testing (Modified version)
    A餐 800@06'30 X 8
    B餐 800@07'30 X 8
    1. 02'10/02'09  = 04'19
    2. 02'02/02'07  = 04'09
    3. 02'07/02'02  = 04'09
    4. 02'01/02'07 = 04'08
    5. 02'02/02'06 = 04'08
    6. 02'06/02'07 = 04'13
    7. 02'06/02'05 = 04'11
    8. 02'10'02'00 = 04'10
    Total 6.4K 60'00連休
    哎跑到第6set〈小奄又開始痛la〉
    今晚既Eva ctse好勁ar, 第2set已經俾佢扯快咗成10秒, 沿途快放, 最遠拋開我成100m , 嘩佢對摩打腳, 叫我點追ar, 決定唔追, 咁早俾佢扯爆, 後面點算, Eva ctse最後2set, 俾我介咗佢, 少少la, 各位下星期四再跑過, 一定追貼Eva ctse., 好彩今晚唔洗食全包宴.
    今晚都好涼快, 有d雨
    嘩今晚好人ar, 好熱鬧ar, 成廿幾三十人wor
    郭ching, Simon ching, Daniel, 大圍兄, Eva ctse, Tarry.
    歡迎咁多位, NN, lulu ctse, CC〈聽日行山, 擺明留力〉,馬王, 狗哥, 金金, Uhome ching, 堅少, Slowrunner ching, runrun ctse, 民 ching, Raymond ching, Lawrence ching, Stanwong ching 仲有兩三位唔識既ching, 〈豬兜ching 養傷中〉,人太多分咗A, B組
    cooldown, 我唔去食飯lu, 聽日一早起身行山ar, 你哋食得開心d ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-6-21 17:42 發表
    Tarry時間好靚呀,均速又夠快,就黎可以1k穿5分鐘啦

Gunners ching, 上次提到你腳傷咗wor, e+情況如何呢? 未好番就唔好跑住la, 免得傷及舊患ar ma, 祝你早日康復.

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-7-2 21:33 發表 Gunners ching, 上次提到你腳傷咗wor, e+情況如何呢? 未好番就唔好跑住la, 免得傷及舊患ar ma, 祝你早日康復.

多謝Tarry 師姐關心,我隻腳仔仲未好番晒呀,不過可以慢慢行,而家開始游水,keep住練心肺先,好番會落沙田一齊玩^^

仲有呀Tarry,我都開左blog啦,不過而家未有乜嘢寫住,得閒入黎坐吓啦,招呼唔到喎

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-7-2 22:06 發表

多謝Tarry 師姐關心,我隻腳仔仲未好番晒呀,不過可以慢慢行,而家開始游水,keep住練心肺先,好番會落沙田一齊玩^^

仲有呀Tarry,我都開左blog啦,不過而家未有乜嘢寫住,得閒入黎坐吓啦,招呼唔到喎ng48hg ...

Gunners ching, 千祈唔好急, 一定要有耐性ar, 咁你都好勤力ar.
    咁我一定會入去坐下, 分享多d, 歡迎你一齊跟操ar

升級   85.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-7-2 22:06 發表

仲有呀Tarry,我都開左blog啦,不過而家未有乜嘢寫住,得閒入黎坐吓啦,招呼唔到喎ng48hg ...
    GUNNERS師兄我都傷左呀,呢排
    都吾敢跑,同病相連..........

升級   0%

開心

原帖由 豬兜1 於 5-7-2011 01:03 發表
    GUNNERS師兄我都傷左呀,呢排
    都吾敢跑,同病相連..........
    豬兜師你乜野事受傷呀?祝你早日康復,長跑長有。

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 豬兜1 於 2011-7-5 01:03 發表 GUNNERS師兄我都傷左呀,呢排都吾敢跑,同病相連..........

豬兜兄係咪傷左隻腳趾公呀,你係醫院做,有無著數嫁

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-7-5 08:11 發表
    豬兜師你乜野事受傷呀?祝你早日康復,長跑長有。

Cat, 佢間醫院有d人比較忌諱ga,

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-7-5 12:22 發表

豬兜兄係咪傷左隻腳趾公呀,你係醫院做,有無著數嫁

豬兜 + Gunners ching 祝你哋既腳仔早日康復, 暫時食住海鮮la" />" />

升級   100%

奮鬥

豬兜ching, 換咗個靚look wor

升級   100%

奮鬥

04/07/2011大西北〈複習二〉第一課

改善步法〈複習二〉第一課
    今晚無功課做, 不過一d都唔自在, 好辛苦ar, e+ d 乳酸仲無散, 大腿 + 小腿好攰ar.
    尋晚感冒未清 , 黃sir一眼已經睇得出la, 犀利ar