香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

7兄, 尋日已經發覺無咗signatures, 尋晚我已pm俾亮兄, 他已解釋和回覆了, 但今又進入我自己個blog, 發覺我的經文又無故被隱藏了, 不知是否電腦程式問題呢? 此刻! 我可作的就是祈禱.

聖經:參彼得前書三章九節
    不 以 惡 報 惡 、 以 辱 罵 還 辱 罵 、 倒 要 祝 福 . 因 我 們 是 為 此 蒙 召 、 好 叫我 們 承 受 福 氣 。

聖經:箴言十五章一節
    回 答 柔 和 、 使 怒 消 退 . 言 語 暴 戾 、 觸 動 怒 氣 。

聖經:參彼得前書三章九節
    不 以 惡 報 惡 、 以 辱 罵 還 辱 罵 、 倒 要 祝 福 . 因 我 們 是 為 此 蒙 召 、 好 叫我 們 承 受 福 氣 。

升級   100%

奮鬥

原帖由 Gunners 於 2011-8-16 21:17 發表
    Tarry, 好似係全部都唔見左喎,包括catcat同我

sorry~搵番個post la

升級   100%

奮鬥

聖經: 箴言十八12
    敗 壞 之 先 、 人 心 驕 傲 .

尊 榮 以 前 、 必 有 謙 卑 。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 17-8-2011 20:28 發表
    Tarry 點解你個頭像張相拉闊咗既。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-8-18 08:12 發表
    Tarry 點解你個頭像張相拉闊咗既。

再整過先

升級   100%

奮鬥

升級   100%

奮鬥

18/08/2011

歡迎7兄黎跟操 + kf ching
    今晚好高興認識到阿鳳ctse, 佢跑得好好, 有得跟好開心, 頭2sets大家都互界, 不過到甜品我落咗lu, Eva ctse好明顯不在狀態, 一下次加油ar~, 恭喜Ada雖然係第2次跟操, 交齊功課, 一大埋人, 有d ching都唔識得晒
    熱身 800m
    交功課
    B組:(800m 連休7' + 1200m 連休10') x 2 sets
    甜品:2K
    1. 800m/01'57/02'01/ 1200m/02'03/02'03/02'05/ = 10'09
    2. 800m/02'01/02'02/ 1200m/02'04/02'06/02'01/ = 10'14
    3. 2000m/02'08/02'13/02'10/02'11/02'04/            = 10'46
    Total 6K 44'46 ( 連休)
    郭ching話有d ching/ ctse上星期日跑完比賽  , 功課輕鬆d.

敗 壞 之 先 、 人 心 驕 傲 .尊 榮 以 前 、 必 有 謙 卑 。

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 18-8-2011 23:54 發表
    歡迎7兄黎跟操 + kf ching
    今晚好高興認識到阿鳳ctse, 佢跑得好好, 有得跟好開心, 頭2sets大家都互界, 不過到甜品我落咗lu, Eva ctse好明顯不在狀態, 一下次加油ar~, 恭喜Ada雖然 ...
    Tarry好勤力呀,我就一日都未跑過,哎!!!!!

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-8-19 08:05 發表
    Tarry好勤力呀,我就一日都未跑過,哎!!!!!

妳係唔係去咗操水ar

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 19-8-2011 13:12 發表

妳係唔係去咗操水ar" />" />
    我係去咗游水,唔係操水呀。

升級   100%

奮鬥

22/08/2011大西北

交功課
    2 x 300m(休2分鐘) + 3 x 600m (休2分鐘)
    1. 300m 01'27休02'01
    2. 300m 01'28休02'00
    3. 300m 01'25  休02'01 (唔留心聽書做多咗功課)
    4. 400m 01'56/ 200m 00'59休02'04
    5. 400m 01'59/ 200m 01'02休02'01
    6. 400m 01'55/ 200m 00'58
    Total 4.5K 23'22(連休)
    星期六跑完, 今晚對腳仔仲有d扯住, 又無人同組一齊跑tim

回 答 柔 和 、 使 怒 消 退 . 言 語 暴 戾 、 觸 動 怒 氣 。

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 24-8-2011 00:30 發表
    交功課
    2 x 300m(休2分鐘) + 3 x 600m (休2分鐘)
    1. 300m 01'27休02'01
    2. 300m 01'28休02'00
    3. 300m 01'25  休02'01 (唔留心聽書做多咗功課)
    4. 400m 01'56/ 200m 00'59休02'04
    5. 400m 01'59/ 200m  ...
    Tarry 好野。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-8-24 08:12 發表
    Tarry 好野。

Cat, 誠意邀請妳入黎再跑過" />" />

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 24-8-2011 13:06 發表

Cat, 誠意邀請妳入黎再跑過" />" />" />" />

遲D啦。倚,你有返節經文LAW喎。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-8-24 13:18 發表
    遲D啦。倚,你有返節經文LAW喎。

唔係ar~, 無咗signatures, 我每次自己 + ga, 雖然唔係咁方便, 算la, 用黎提醒自己 + 希望別人到留意到la

升級   100%

奮鬥

25/08/2011

今晚郭ching要返大陸, 歡迎Gunners ching一齊
    操, 仲有阿鳳ctse, 今晚我搭咗David + 阿鳳 ctse既車, 好彩無搭錯車jack, 多謝兩位帶住我跑, wow~wow~, 我哋3個互界, 仲界得好開心tim, , 下星期四再玩過

交功課
    B組  800m @7'連休 x 8
    1. 800m/02'00/02'01 = 04'01
    2. 800m/01'59/01'59 = 03'58
    3. 800m/01'58/01'58 = 03'56
    4. 800m/02'01/01'57 = 03'58
    5. 800m/02'00/01'59 = 03'59
    6. 800m/02'00/01'58 = 03'58
    7. 800m/02'02/01'58 = 04'00
    8. 800m/02'01/01'59 = 04'00
    Total 6.4K 56'00〈連休〉
    食嘢lu~食嘢lu~
    好肚餓ar

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 25-8-2011 23:35 發表
    今晚郭ching要返大陸, 歡迎Gunners ching一齊
    操, 仲有阿鳳ctse, 今晚我搭咗David + 阿鳳 ctse既車, 好彩無搭錯車jack, 多謝兩位帶住我跑, wow~wow~, 我哋3個互界, 仲界得好開心tim,trtl ...
    Tarry 你真係越黎越快喇,800M跑8組係3:5X-4:0X,好犀利呀,我跑800M X 6 TARGET都係4:08咋,下次黎一定比你拋離媿條街LU。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 12 天

Tarry ctse步速跑得好平均,速度進步不小,下過不小苦功。
    繼續努力加油………

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-8-26 08:25 發表
    Tarry 你真係越黎越快喇,800M跑8組係3:5X-4:0X,好犀利呀,我跑800M X 6 TARGET都係4:08咋,下次黎一定比你拋離媿條街LU。

Cat, 妳唔好玩la, 我尋晚跑既休息時間係07'00連休, 平時係06'30連休ga, 妳係唔係入黎先 , 咁睇吓邊個拋離邊個?
    不過兩位新跑友, 佢哋d pacing同我差唔多, 有得跟好玩好多, 下次入黎介紹妳識ar, 其他就住塵咁跟, 點跟ar , 有d ching/ctse連車尾燈都睇唔到lu~

升級   100%

奮鬥

原帖由 chuen3182 於 2011-8-26 10:18 發表
    Tarry ctse步速跑得好平均,速度進步不小,下過不小苦功。
    繼續努力加油……… " />" /> " />" />

chun3182 ching, 你既鼓勵, 有下苦功ga, le個世界無免費午餐ga ma~
    不過我連你既車尾燈都睇唔到wor~