香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

Cat, 講到勤力我梗係唔及妳la, 咁係唔係腳仔痛ar, 不過我估係落大雨, 仲係行晒雷果隻攞 , 我哋尋晚, 開始前都有落雨, 我行走運動場果陣都無傘, 不過開始後就無mud雨la

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 15-7-2011 13:10 發表

Cat, 講到勤力我梗係唔及妳la, 咁係唔係腳仔痛ar, 不過我估係落大雨, 仲係行晒雷果隻攞" />" /> , 我哋尋晚, 開始前都有落雨, 我行走運動場果陣都無傘, 不過開始後就無mud雨la
    唔係呀,我初時都想落街跑架,涼京地應該會好好跑,但係食完飯夜得滯,驚太夜瞓今日無精神做野呀。咁聽日加唔加操呀?

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-7-15 13:32 發表
    唔係呀,我初時都想落街跑架,涼京地應該會好好跑,但係食完飯夜得滯,驚太夜瞓今日無精神做野呀。咁聽日加唔加操呀?

唔好la, 趕埋數邊有心情ar, 妳跑 + 跑埋我果份, 加油~, 小心腳仔ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-7-15 13:32 發表

等我賴醒咁tim

升級   100%

奮鬥

18/07/2011大西北〈複習二〉第三課

改善步法〈複習二〉第三課
    今晚練緊步法突然滂沱大雨, 雷電交加, 還好一陣間la, 仲睇埋件靚靚衫tim" />" />

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 18-7-2011 23:24 發表
    改善步法〈複習二〉第三課
    今晚練緊步法突然滂沱大雨, 雷電交加, 還好一陣間la, 仲睇埋件靚靚衫tim" />" />" />" />
    乜野靚衫呀?我又睇。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-7-19 07:22 發表
    乜野靚衫呀?我又睇。

好, 著俾妳睇

升級   100%

奮鬥

21/07/2011城門河大勇隊

嘩廿幾人一齊跑, 好氣勢 歡迎Joggin_cat, Lorena, 及一眾 ching/ ctse一齊跑, 仲有..........仲有, 夢璃ching, 開始時一齊影咗一張相, 跑完後又影一張睇吓邊個窄流tan wor , 有相為證, 恭喜CC進步好快
    熱身 800m
    02'28/02'28 = 04'56
    交功課
    B餐 400m◎3.50 + 800m◎6.50  + 12m◎10  x 2 〈連休〉
    + 甜品2k = 6.8K
    1. 01'57/0'200/01'59/02'05/02'10/02'01/ = 11'32
    2. 01'56/02'03/02'03/02'07/02'10/02'04/ = 12'33
    3. 02'09/02'14/02'10/02'10/02'06/ = 10'52
    Total 6.8K 50'52〈連休〉

升級   100%

奮鬥

21/07/2011城門河大勇隊

補充, sorry漏咗非比tim, 好耐無見非比, 風采依然
    尋晚諗住跟貼Eva ctse, 佢狀態唔係幾好, 俾我介咗佢, Eva ctse加油ar,

升級   100%

奮鬥

25/07/2011大西北〈複習二〉第四課

改善步法〈複習二〉第四課
    順利完成複習一〈複習十堂〉
    複習二〈複習四堂〉
    今晚超級熱ar
    恭賀叮叮噹ctse學業有成
    歡迎叮叮噹ctse再次歸隊,

升級   100%

奮鬥

28/07/2011沙田城門河大勇隊

交功課
    熱身 800m 02'26/02'30 = 04'56
    Yasso 800
    800m x 8 = 6.4K
    1. 04’15
    2. 04’07
    3. 03’57
    4. 04’04
    5. 04’10
    6. 04’11
    7. 03’52
    8. 04’12
    Peacing 亂晒, 個錶d新format又亂晒, 搵唔返d分段時間無心機, 得一個字 “亂”
    尋晚跑完都無mud心機 , 應該係反省 + 檢討既時候la, 唉........真係無方向, 我搵唔到自己既peacing, 時間 and 自己既style既, 十分之唔滿意ar

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 29-7-2011 23:24 發表
    交功課
    熱身 800m 02'26/02'30 = 04'56
    Yasso 800
    800m x 8 = 6.4K
    1. 04’15
    2. 04’07
    3. 03’57
    4. 04’04
    5. 04’10
    6. 04’11
    7. 03’52
    8. 04’12
    Peacing 亂晒, 個錶d新format又亂晒, 搵唔返d分段 ...
    Tarry 唔好凡亂呀,慢慢調整返就得架喇,架油呀。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-7-31 09:02 發表
    Tarry 唔好凡亂呀,慢慢調整返就得架喇,架油呀

都係自己唔好沉唔住氣, 我覺得le個係大忌黎ga, 希望下次預備我好d la, 我會ga la

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 31-7-2011 17:56 發表

都係自己唔好沉唔住氣, 我覺得le個係大忌黎ga, 希望下次預備我好d la, 我會ga la
    我又打錯字,你都好似打錯字喎,講乜野呀?

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-7-31 20:45 發表
    我又打錯字,你都好似打錯字喎,講乜野呀?

希望我預備得好d la , 打錯字唔緊要, 明ga la

升級   100%

奮鬥

01/08/2011大西北

熱身 1600m 不過跑少400m 06'32
    交功課
    1200m x 4 〈休03'00〉
    1. 02'12/02'12/02'10 = 06'34
    2. 02'02/02'09/02'09/02'02 = 08'22
    3. 02'13/02'09/02'08 = 06'30
    4. 02'09/02'09/02'05 = 06'23
    Total 5.2K 36'09連休
    濛查查有時跑多, 有時跑少

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 2-8-2011 22:57 發表
    熱身 1600m 不過跑少400m 06'32
    交功課
    1200m x 4 〈休03'00〉
    1. 02'12/02'12/02'10 = 06'34
    2. 02'02/02'09/02'09/02'02 = 08'22
    3. 02'13/02'09/02'08 = 06'30
    4. 02'09/02'09/02'05 = 06'23
    Total 5.2K  ...
    好似無跑少到喎,靜係跑多咗400m姐。

升級   100%

奮鬥

04/08/2011沙田城門河大勇隊

今既9哥 + 豬兜ching + 根ching + Benson ching, 嘩佢哋係A+組,
    4大皇牌響跑道上互片, 好精彩ar
    兩位Angel ctse好高興認識妳哋ar
    今晚超級多人, 好多ching都唔識既, 30人都有ar
    謝謝郭ching成日提醒我要提腿......提腿......提腿, 今晚發夢都係提腿
    謝謝大圍兄領B組, 成為人肉報時器, 領我哋可以專心跑 + 按錶 + 休息, 今晚d peacing好滿意, 無亂好開心ar
    交功課
    B組:(400m 連休3.5' + 800m 連休6.5' + 1200m 連休10') x 2 sets
    甜品:2K測試
    1. 400m / 01'53 / 800m / 03'57 / 1200m / 05'22 = 10'32
    2. 400m / 01'51 / 800m / 03'57/ 1200m / 06'16  = 11'24
    2K test 400m x 5
    02'06/02'11/02'15/02'13/02'06 = 10'51
    Total 6.8K 50' 51〈連休〉
    好攰la

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 5-8-2011 00:20 發表
    今既9哥 + 豬兜ching + 根ching + Benson ching, 嘩佢哋係A+組,
    4大皇牌響跑道上互片, 好精彩ar" />" />
    兩位Angel ctse好高興認識妳哋ar
    今晚超級多人, 好多ching都唔識既, 30人都有 ...
    琴晚咁熱D時間都咁好,要比個你先。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-8-5 08:20 發表
    琴晚咁熱D時間都咁好,要比個叻你先。" />" />

嘩! 謝謝妳個叻字咁ar, 尋晚個場仲熱鬧ar, 所以唔覺得好熱, 間隔班成40人 + 我哋30人, 響一線密麻麻好壯觀ar, 不過le個場好少街坊, 我哋大家都知要守規矩, 所以大家跑得好安全又順暢, 俾個好字俾沙田跑手