香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-6 13:45 發表
山山....其實我可唔可以幫你報埋ka...咁就唔洗你咁趕la...
丫...你都幾堅wor....上sat.你至camp 完....下星期又camp~~~屋企張床仲認唔認得你ka???" />" />" />" />

可以幫我請槍報名當然最好啦(奸笑)
但好似要我一張貓樣相ka...點俾你好呢∼∼

哎呀...呢排又係排到密質質,所以星期一二我已經放工返屋企抖,都唔係好認得張書枱啦
不過今個星期日係入一日(如無意外唔會改期),唔係camp來的...但阿娘話想唱k慶祝母親節,我真係俾埋個半條命佢...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-6 13:47 發表

快la.....慢吞吞~"

加左啦~~~
好期待見到新ctse samsam出場~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-6 13:51 發表

可以幫我請槍報名當然最好啦(奸笑)
但好似要我一張貓樣相ka...點俾你好呢∼∼

哎呀...呢排又係排到密質質,所以星期一二我已經放工返屋企抖,都唔係好認得張書枱啦
不過今個星期日係入一日 ...

山山:
你媽咪好in wor~~~唱k慶祝mothers day~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-6 13:54 發表

山山:
你媽咪好in wor~~~唱k慶祝mothers day~~

佢成日都想去唱ka,前排同d朋友唱過,就心思思想再去玩

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-6 13:57 發表

佢成日都想去唱ka,前排同d朋友唱過,就心思思想再去玩

查實我媽咪都間唔中同朋友外出唱k~~
佢地d c9仔,最中意係平日既無人時段俾少少錢任唱....

升級   52%

該用戶從未簽到

CAT CAT
今晚swimming 會吾會冬ar

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-5-6 14:02 發表
CAT CAT
今晚swimming 會吾會冬ar

黎啦~~~~~~~~~bonbon~~我加埋你..
有我既熱情陪住你,你唔會凍架~~

升級   100%

該用戶從未簽到

6/5 SSP 游水

日期: 2009年5月6日
時間: 7:30pm
地點: SSP李鄭屋泳池中池,游住等

出席者:
1. catcat
2. cat細佬
3. 13
4. bonbon

仲有無街坊落黎游下..?

升級   100%

該用戶從未簽到

Catcat, Fung Sir 28/5個當期調唔到, 佢嚟唔到kayak啦, 可以update p.1個list~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-6 13:37 發表
山山...點ar? 我地個course 係唔係去馬ka la???

妳地講緊邊個course呀?

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-6 14:31 發表

妳地講緊邊個course呀?

大圍,呢個呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-6 14:33 發表

大圍,呢個呀

哦~ 好型wor...不過catcat都話我對眼有問題,睇來我玩唔到啦~
vv: 咁妳果日話邊個山藝course呀? 要幾時報呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-6 14:36 發表

哦~ 好型wor...不過catcat都話我對眼有問題,睇來我玩唔到啦~

幾時有話你呀?我話"除非"咋嘛....
圍圍你甘英俊蕭晒洒.....點敢話你...呵呵
...

打槍個d活動,甘暴戾...你地都係唔好玩啦~~
我怕vv同山山..佢地學左幾招,引發佢地既潛藏暴力,遲d逐個殺我地d ssp人...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-5-6 14:27 發表
Catcat, Fung Sir 28/5個當期調唔到, 佢嚟唔到kayak啦, 可以update p.1個list~~

fung sir唔黎~~~~
甘....大浪時..我無靠山架喎...嗚嗚...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-6 14:58 發表

fung sir唔黎~~~~
甘....大浪時..我無靠山架喎...嗚嗚...
hgjD092" />" />hj

個度係內海嚟架, 最多只有快艇車過嘅浪咋, 邊樹有大浪呀~~
無靠山咪靠海咯, 咁大個海比你靠, 你驚乜嘢~~
個內海連小島+內灣我唔用艇, 淨係fin都fin過兩個圈啦, 比你之前出trip易十倍~~

升級   0%

該用戶從未簽到

山山: photo~~~~~~1 係..........................
你fax 來比我la~~~黑就黑d~~不過唔比人黑ka 咩∼∼

aunt 果然夠潮~愛唱k~~~~~~~下次我地ssp 開會...要預你2位la

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍...有info 時比你la.~~~同埋..我都有近視..mud 唔可以開槍ka ma?
講開又講~我記得有個奧運選手~有次比賽~盲雞到打左去隔離個 "把"~仲係打到好高分tim...笑死我~~~

catcat...你咪咁la~你已經係大c 姐~~~要帶大家出去行走ka la~~無左fung sir...要靠你ka la~~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-6 16:42 發表
山山: photo~~~~~~1 係..........................
fax 來比我la~~~黑就黑d~~不過唔比人黑ka 咩∼∼" />" />

aunt 果然夠潮~愛唱k~~~~~~~下次我地ssp 開會...要預你2位la" />" />" />" />" />jhk

唔好反啦...怕且都係唔得...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-6 16:50 發表
圍圍...有info 時比你la.~~~同埋..我都有近視..mud 唔可以開槍ka ma?
講開又講~我記得有個奧運選手~有次比賽~盲雞到打左去隔離個 "把"~仲係打到好高分tim...笑死我~~~
" />" />
catcat...你咪咁la~你已經係大 ...

咁麻煩妳啦vv,有info話我知啦~
同埋...近視梗係開得槍,不過catcat係話我對眼有問題,可能驚我唔係射把走去射人呱~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-6 17:01 發表

咁麻煩妳啦vv,有info話我知啦~
同埋...近視梗係開得槍,不過catcat係話我對眼有問題,可能驚我唔係射把走去射人呱~

我成百幾度散光都去啦~~~