香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   100%

該用戶從未簽到

圍圍+KK:
一定會有下次活動嘅, 放心啦, 香港有大把又正又靚又有得爬吓嘅山/澗/綑邊線, 你哋想玩我就會攪架啦~~
KK: 你D時間好似有D難就, 不過最好可以就到啦, 咁又可以一齊行~~
圍圍: 聽日你哋就可以完成三星啦, 我都好耐冇出艇同個海玩遊戲呀, 真係好想搵次出艇兼玩浮潛啊~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-12 18:41 發表

無錯....就係呢個位....見你地擾攘左好耐都無法上度去.....點知你地走左過左手邊.....就係果個位要落繩ge.....你地居然就咁徒手上左去.....可想而知你地心中個團火真係好旺~~

我都吾可以想像到:菲菲迪迪佢地系點上個段嫁!!!
團火攞黎跑10K一定做到45"喇^^
真系吾好開罪呢倆位囡仔……吾系佢地一爆左團火出黎……我都吾知到時你地點收科好了

升級   20.35%

該用戶從未簽到

是了·今天還代表了SSP出戰  (沙田梅子比腳大會)
^^

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.35%

該用戶從未簽到

CC `快D整埋你既相出黎!!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

睇你地都玩得好開心喎! 下次有機會都join吓你地先得.
    cc 睇你唔出會咁大胆, 爬到咁高, 好野~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-12 22:58 發表

整緊喇.....老人家.....手腳係慢d嘎啦......小伙子....唔使慌喎~~" />" />

cc 係喎, 你都有同我地影靚相...唔該晒...仲影到我地幾個唔上唔落~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-12 22:44 發表

等我黎補番幾張美女勇士ge相片先==>

嘩...真係要比個勁字菲菲同迪迪呀,所以我不嬲都唔敢睇小女仔。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-12 23:02 發表

cc 係喎, 你都有同我地影靚相...唔該晒...仲影到我地幾個唔上唔落~~~

你當CC流嫁··

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-12 19:32 發表
    圍圍+KK:
    一定會有下次活動嘅, 放心啦, 香港有大把又正又靚又有得爬吓嘅山/澗/綑邊線, 你哋想玩我就會攪架啦~~" />" />
    KK: 你D時間好似有D難就, 不過最好可以就到啦, 咁又可以一齊行~ ...

joejoe:
    我都希望聽日唔好行雷,可以順順利利考埋個3星,又可以跟你出來玩啦。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

WOWO...你地真係好強ar..比10 個叻係地~

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-12 19:32 發表
    圍圍+KK:
    一定會有下次活動嘅, 放心啦, 香港有大把又正又靚又有得爬吓嘅山/澗/綑邊線, 你哋想玩我就會攪架啦~~" />" />
    KK: 你D時間好似有D難就, 不過最好可以就到啦, 咁又可以一齊行~ ...

其實番工就到就最好..........

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-12 23:33 發表

龍龍....你就真係有男子氣慨喇....保護兩位美女~~" />" /> 我影個d....麻麻地咋......" />" />
    http://picasaweb.google.com/cc0620/vuPfrF#

我只可在傍支持佢地, 其他野我咩都做唔到...
    兩位美女都係要靠自己...
    又有相睇了...唔該晒cc...我都要比個一個字你...強...呀

升級   83%

該用戶從未簽到

估唔到大家睇完相咁興奮, 人人都想去~令我真的有點擔心,雖然已經好夜,都想講返幾句~~~

之前淨係講旅程好的,開心的,而没有提到當中的危險性~~

其實頭二段路,我覺得大家是可以一試的,但最後一段,那個崖是約有十多米高的~~之前未行過,唔知死,上到去可以見到有d大石其實已被風化及流水"參"食.........同埋你地見到果d靚風景都在頭二段

我不是懷疑大家的能力,只是因為大家都是長跑網的朋友,想提醒大家要注意安全......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-12 23:03 發表

查實落繩個位我都驚嘎hgj" />" />ghj .....所以小華叫我比隻手佢...我怕連累佢....死都唔肯....睇定d才伸出手.......

呢個情形我都遇過....當時都係行澗... 我過唔到去... 山友叫我捉住佢..俾佢一手攬我過去...
    之後佢同我提過... 呢個想法... 其實你唔係好信俾手你果個人...
    山友話... 佢確定0左自己既安危先至叫我俾手佢...

所以.. cc .. 你下次要相信小華之手丫...