香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-14 10:59 發表

其實當發覺前路有問題時, 前面的小隊可以等後面小隊都上來後才一齊睇清楚環境, 然後再作決定~~

條澗大家一直行都冇乜問題, 只是行到要開始打大佬嘅時間, 因我仲有兩位朋友係下面, 華華和我都覺得等埋佢 ...

其實我都係覺得應該等埋一齊行的, 都怪我自己第一次行冇經驗~~~
同埋都未望清楚就行上去, 所以下次有機會行的話一定會更加小心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-14 00:47 發表

witchycatcat 及各位師兄師姐好呀 !     

我叫 得得地, 自我介紹先.     

我跑步大約半年, 跑過三次 10km, 成績大約係 ~ 55分半 --> 53分半 --> 53分.
我有時會喺深水埗運動 ...

Hello 得得哋你好呀~~~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-14 11:09 發表
    得得地ching你好呀!!

隊長好呀 !
    各 ching / ctse 好呀 !     (恕不能盡錄...)

開心呀 !
    希望有機會一齊跑呀......

(我唔算快... [得得地] 啦 ?!)   

希望一齊努力呀 ! 會開心啲呀 !

(不過, 我真人好怕醜架......)     

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 得得地 於 2009-4-14 13:04 發表

隊長好呀 !
    各 ching / ctse 好呀 !     (恕不能盡錄...)

開心呀 !

希望一齊努力呀 ! 會開心

HELLO 得得(你己經有新名la~~~hohoho)
    你好ar~你跑開咩邊度ka?
    53分...都叫快la~~你真係ar..未見過慢人ar...um..有時間出席下我地d 活動~ 等你見識下...ssp 個vv 跑得有幾慢la~~~

期望下次活動有機會見面la...唔洗怕醜la..我地個個隊員都係從怕怕醜中認識ka~
    回想起我同cat 隊長第一次約跑..佢又例唔帶mobile..又唔知係唔係佢, 又唔知叫唔叫佢~......唉..心情真有點忐忑不安ka..而且10 分 on 居
    不過你放心la..以上情況唔會再發生ka la..因為我地e+次次出遊一大班人~實無認錯~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-14 13:04 發表

不過, 我真人好怕醜架 ...

我通常將d跑步活動放在p.1,你可以間唔中留意下~~
    明晚15/4佢地係斧山練習呀~你黎唔黎..?

怕羞?...唔怕喎,我地個個都同你一樣,好內向好斯文架~~呵呵~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-14 13:04 發表

隊長好呀 !

開心呀 !

希望一齊努力呀 ! 會開心

得得地ching,我地星期三係斧山運動場有練習,會唔會黎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-14 13:33 發表

怕羞?...唔怕喎,我地個個都同你一樣,好內向好斯文架~~呵呵~~

" />" />

hohohohoo~~~~~~~~係ar 係ar...我同catcat 係最優雅大方同文靜ka~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

OH~~~VV 我第一次見你都吾覺你怕醜ge~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-14 13:33 發表

" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-4-14 13:39 發表
    OH~~~VV 我第一次見你都吾覺你怕醜ge~~~" />" />

oh no.....我扮唔怕之嘛~~~其實我本身係一個內向含蓄既人來ka~hohohohohoh
    活活~以我地e+既關係~~~你無埋由睇唔出ka wor..

升級   0%

該用戶從未簽到

就係e+關係先吾覺你係~~~hohoho

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-4-14 13:53 發表
    就係e+關係先吾覺你係~~~hohoho" />" />

好傷心~~~~分手ar!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

下個星期三(4月15日)來特訓啦~~~  隊長唔係到,用住智能報名先啦~~~
    地點:斧山運動場
    時間:7:00pm

1. batbat
    2.活活
    3.LULU
    4. Old Man
    5. takeaway(may be)
    6. Qoo(第一次參加,各師兄姐多多關照...)
    7. peter6565652003 (PP)
    8. 山比
    9. TarTar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-14 13:57 發表

" />" /> " />" /> " />" /> 好傷心~~~~分手ar!

你哋兩個, 當我同catcat死架, 居然响度~~~
    vv, 估唔到你咁花心, 而家我好傷心呀
    活活, 昨晚同你角力一輪, 我都知鏈唔贏你架啦......btw, 而家手腕仲有冇事呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-14 14:15 發表

公主..你唔好咁敏感LA..我同活活已經無可能KA LA~ 鳴鳴鳴~

你做咩咁勇AR~~~同活活CHING 角力? 手腕無事MA 你?
    UM...雖然你都係登山勇士姐...下次唔好LA~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-14 14:15 發表

你哋兩個, 當我同catcat死架, 居然响度~~~
    vv, 估唔到你咁花心, 而家我好傷心呀
    活活, 昨晚同你角力一輪, 我都知鏈唔贏你架啦......btw, 而家手腕仲有冇事呀?

佢地兩個想浸x籠呀嘛~~
    原來...vv..甘濫既~~~我地d良家婦女都係同佢保持距離好d,呵呵呵....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-14 15:01 發表

joejoe.....我都有同華華講.....點解無帶walker talker.....我諗有walker....應該會好d.....大家都有運動....體能上應該係無問題.....只是行山經驗不足....我覺得都好好玩吖~~下次再玩過~~

cc:
    估唔到你行山爬澗甘鬼勁....
    菲菲昨晚同我講番11/4經歷時,口都震埋呀,陰公~~
    點知你仲猛話好玩~~勁!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-14 13:38 發表

hohohohoo~~~~~~~~係ar 係ar...我同catcat 係最優雅大方同文靜ka~~~

係呀係呀.....
    vv,叫你好多次,我地做人呢,要"咸蓄"d嘛....
    我地優雅大方lee d優點,千其唔好周圍同人講呀!!