香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

出post都無所謂, 但我諗住跑到黃金海岸來回.....希望得啦, 應該要3:20以上先得.
你諗住跑几長呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

但我昨日跑完比賽今日腳仔itb都仲有反應......我都怕長課跑唔晒呢.....
我會帶定錢同8仔.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2011-1-10 13:15 發表

大家聽住先~哈哈
我隻腳出左水泡~吾跑住啦~
今晚係屋企搵下自己d相先~好多都影吾到我@.@

wow...咁慘ar 龍龍..係唔係鞋太鬆..or 對襪問題呢??
..我今日對腳又無樹wor..只係有傷口果隻可能就住佢~反而大比有d 累!
好在jack! 咁明天我就可以去跑la!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-10 13:17 發表
" />" /> catcat連噚晚話去食飯都放飛機......電話都唔聽" />" />" />" />" />

菲菲...今日膝頭仲有無feelingar??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 13:38 發表

菲菲...今日膝頭仲有無feelingar??

有呀, 不過都好好多了, 呢几日最多輕鬆跑下, 希望sat跑到長課~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-10 13:36 發表
" />" />hj" />" /> 但我昨日跑完比賽今日腳仔itb都仲有反應......我都怕長課跑唔晒呢.....
我會帶定錢同8仔." />" />

OH NO~ 有FEELING AR!
我今日至同CC 傾過....我覺得新鞋仔既吸震幾好...
之前我D 鞋.....落長斜之後, 膝頭會好累..有DD FEELING ...
但今次..我都咁落斜..但比賽完到E+..都無E 個FEEL WOR~
所以我諗我會同新鞋仔一齊去渣馬KA LA!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-10 13:26 發表
catcat今個sat俾個機會你出動,
8am青公長課, 不見即散架啦, 唔好再放飛機please" />" />

菲菲..你信多佢1次咁多LA...
佢晨早就打來同我SAY..已經煲完套卡通...
仲問我有咩約跑要叫佢~~~
佢今次應該唔會飛機....掛!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2011-1-10 13:15 發表

大家聽住先~哈哈
我隻腳出左水泡~吾跑住啦~
今晚係屋企搵下自己d相先~好多都影吾到我@.@

WOWO..我覺得馬飛同我地 (龍龍 + 我 +法法)影果張相呢...好靚AR!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-10 13:06 發表

HOHOHO~~~" />" /> " />" /> " />" /> ....終於知我好 ........g" />" />jhlkj

係AR...我知你好LA 我抽根..你都只係話我 "抽你個頭"之嘛!

BTW..你對腳好似唔多好WOR!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 13:41 發表

OH NO~" />" /> 有FEELING AR!
我今日至同CC 傾過....我覺得新鞋仔既吸震幾好...
之前我D 鞋.....落長斜之後, 膝頭會好累..有DD FEELING ...
但今次..我都咁落斜..但比賽完到E+..都無E 個FEEL WOR~
所以我諗 ...

我覺得對鞋ok, 但我今次有feeling應該唔關鞋事,
因為之前長課都係著ds trainer, 應該係上個week走錯路去左精神病院後, 果條大斜路, 有几下落得急拉親囉.....
下次會小心d.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-10 13:54 發表

我覺得對鞋ok, 但我今次有feeling應該唔關鞋事,
因為之前長課都係著ds trainer, 應該係上個week走錯路去左精神病院後, 果條大斜路, 有几下落得急拉親囉....." />" />
下次會小心d.

UM..咁你下次小心d la

我sat 想跑28咋...30 好似好多咁~都係一步步來la...

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 12:20 發表

唔得ka…
1來..我都唔想你5hrs 至完成ka ma~~~" />" />
2來…若然我真係42k 都全跑…我必死無疑ka….
如果唔係3-4k 位比rico 發現….我一定會呢..休息多少少….由其上到個碼頭前個山仔…見到人人都行..我真 ...

vv
你尋日跑得好好
你落斜已經夠快,練多d上斜同平路應該就可以再快d

你諗下上斜時我急行都可以快過你,我又點會比你停呢

仲有,其實尋日上左霸之後,你介過左好多人,只係你唔為意je

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 13:34 發表

好驚ar.......我我我...........會唔會死在賽道上ka????

唔會的

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-1-10 14:01 發表

vv你尋日跑得好好呀
你落斜已經夠快,練多d上斜同平路應該就可以再快d喇

你諗下上斜時我急行都可以快過你,我又點會比你停呢

仲有,其實尋日上左霸之後,你介過左好多人,只係你唔 ...

kekke..ar.我真係出晒力跑ka la.. 我上次沙田半馬對腳都無痛今日真係累ka..

證明我無hea la…

但我條腳比你短丫ma…….所以你咪行都快過我跑law………hohoh

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-10 14:06 發表

唔會的

你唔可以自暴自棄ka...你今年要sub 4 ka ma
你放心la..我會生性ka la...淨係水站休la..你信我la..我唔會渣流灘既!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-10 14:28 發表

sat我想跑20咋喎..........." />" />

為免迷路.....我有打算來回來回....碼頭到青龍頭....
咁14 x 2 = 28 law!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 14:58 發表

為免迷路.....我有打算來回來回....碼頭到青龍頭....
咁14 x 2 = 28 law!

碼頭到青龍頭 return trip 16KM already~~~
u should U turn at 7-11 then return trip equal 14KM.

升級   17.15%

該用戶從未簽到

VV
when do you want to have your CK so?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-4 15:08 發表
vv~菲菲講得岩, 首先要睇左你腳仔係未真係可以跑得先(所以呢幾日你點都要去郁下, 要試下有無d咩暗地裡既痛)........

致於賽后松記, 我地唔會呃你既, 我地係靠得住商戶黎架....

拿拿拿..我都唔想提個ck so + 松記ka la..
唔知冰個又話自己係有靠得住

其實我禽日都記得ka..不過睇下你地點甩我底之嘛…估唔到你地一個2個~甩得面不改容..當無件事之嘛...
如果等你地..我諗我e世都唔洗食糖水la…連龍龍都唔同我食la…

禽日我比賽之後突登留定肚....只係食左半個仔丁公梗係返ssp 即時補個紅豆沙補補la…