香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 17:01 發表

拿拿拿..我都唔想提個ck so + 松記ka la..
唔知冰個又話自己係有靠得住…

其實我禽日都記得ka..不過睇下你地點甩我底之嘛…估唔到你地一個2個~甩得面不改容..當無件事之嘛..." />" />
如果等你地..我諗我e ...

松記邊有咁早開

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-1-10 17:16 發表

松記邊有咁早開

狡辯! 你你你...仲借尿x !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-10 15:22 發表

碼頭到青龍頭 return trip 16KM already~~~
u should U turn at 7-11 then return trip equal 14KM." />" />

好la...咁我就去到7仔回頭la~

升級   0%

該用戶從未簽到

cc 想問大家有無興趣搞到 農曆年 團年約跑 兼 團年飯wor..
大家有無interest + idea ???

升級   0%

該用戶從未簽到

yeah...閃la 各位!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2011-1-10 13:21 發表
菲菲:

唉~~我都唔想架....
套卡通片我努力左甘耐,禽晚................終於大左結局啦.....
我禽晚睇到金精火眼呀...

睇遲1兩日套卡通唔會走左下話. . . . . .

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 18:00 發表
    cc 想問大家有無興趣搞到 農曆年 團年約跑 兼 團年飯wor..
    大家有無interest + idea ???" />" />

已經有2個啦
    看看合不合玩

長跑網非定期活動一覽表非定期特別約跑活動:

1月26日北區跑友兔年團年飯+約跑

2011.01.28 港區年尾流流口水型男索女:強身健體慶團年 (第二年啦~~)

^^2010年度賽後投票總選^^ <== 請踴躍投票

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 13:45 發表

WOWO..我覺得馬飛同我地 (龍龍 + 我 +法法)影果張相呢...好靚AR!" />" />" />" />

vv, 一睇就知我未訓醒,眼"種種"咁~ , 真係要多謝馬飛...
    billy, 我著網衫跑呀, 不過比賽緊d 相唔係得好多~成日都比人"姐"左~

琴日我帶左個護腳腕, 可能整大左對鞋, 而個鞋頭又有d空位, 所以又出左個水泡~
    最後個k已經感覺到有水泡不過忍住跑返去~

估下今晚隻貓有冇跑~,~  我估9成無跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 14:56 發表

你唔可以自暴自棄ka...你今年要sub 4 ka ma" />" />
    你放心la..我會生性ka la...淨係水站休la..你信我la..我唔會渣流灘既!j" />" />jk

我幾時講過我要sub 4架...我第一大目標係全程跑, 第二先係 sub 430...其實430你都有機會架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 17:01 發表

拿拿拿..我都唔想提個ck so + 松記ka la..
    唔知冰個又話自己係有靠得住…

其實我禽日都記得ka..不過睇下你地點甩我底之嘛…估唔到你地一個2個~甩得面不改容..當無件事之嘛..." />" />
    如果等你地..我諗我e ...

你都無提過要食, 個個都話要趕住返屋企訓覺, 又話夜晚有下場, 全程都無人講過要去, 你提出我地實陪你去架....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2011-1-10 20:47 發表
    vv, 一睇就知我未訓醒,眼"種種"咁~ , 真係要多謝馬飛...
    billy, 我著網衫跑呀, 不過比賽緊d 相唔係得好多~成日都比人"姐"左~

琴日我帶左個護腳腕, 可能整大左對鞋, 而個鞋頭又有d空位, 所以又出左個水泡~
    最後個k已經感覺到有水泡不過忍住跑返去~

估下今晚隻貓有冇跑~,~  我估9成無跑

我估九成九無跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 17:58 發表

" />" /> 狡辯! 你你你...仲借尿x !

估唔到rico靚靚仔仔咁...佢佢佢...竟然北上尋歡呀....佢比我地响廁所撞到....跟住一齊坐火車北上呀佢.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2011-1-10 13:01 發表

死 圍 圍
    一唔入黎,入黎就講d甘既野

catcat,
    我而家返工比較忙冇留言啫, 唔有間都會追返d post留意下SSP既動向~
    妳咁懶...真係好難令人有信心wor...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

搵下搵下, 又搵到好多相喎~
    原來咁多師兄師姐影相, 真係多謝晒咁多位

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-10 10:06 發表 下….我覺得..佢唔講心事比姐姐聽ka….不如你又叫個靚仔去啜佢一啖la..  
    你地唔好咁啦!其實我冇講到je,我已經皈依架啦,法號比因!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-10 22:52 發表

我幾時講過我要sub 4架...我第一大目標係全程跑, 第二先係 sub 430...其實430你都有機會架

車..美記前一日..你都仲講1:4x 唔得ka la...最後咪又得~~
    我我我....得ka la! 你放心上路la...
    我會跟住我既target..一路到終點ka la .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-10 22:55 發表

你都無提過要食, 個個都話要趕住返屋企訓覺, 又話夜晚有下場, 全程都無人講過要去, 你提出我地實陪你去架....

..................................狡辯!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-10 23:00 發表

估唔到rico靚靚仔仔咁...佢佢佢...竟然北上尋歡呀....佢比我地响廁所撞到....跟住一齊坐火車北上呀佢.....

oh~~my god...原來佢...........咁ka?!

不過呢..我唔會歧視佢既!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2011-1-10 23:19 發表

catcat,
    我而家返工比較忙冇留言啫, 唔有間都會追返d post留意下SSP既動向~
    妳咁懶...真係好難令人有信心wor...

你c ar 你圍圍...cat 今日lunch call 我....話你好咁串佢要上車...仲即時問我今個week training 個schedule....佢話一定唔可以衰比你睇!
    睇黎你激發起佢小宇宙!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2011-1-10 23:52 發表
    搵下搵下, 又搵到好多相喎~
    原來咁多師兄師姐影相, 真係多謝晒咁多位

e...我搵搵好眼訓..無搵la!
    我張張相....都好似影到...號碼布都拎埋一邊好似怪怪咁
    丫..仲有..我跑唔夠2k~條3鐵帶都爛埋..gel 又跌左..好在後尾個ching 好人..叫住我..仲幫我執番包gel!
    真係多謝晒!