香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

1. JC
2. Nelson
3. Aprilia
4. 山比
5. Harry (星期五第一次跟邪神,睇下仲可唔可以跑到10+k)
6. Terence
7. angkso
8. auntie
9. 駿駿駿 (不特訓)
10. finewong(齋特訓)
11. Qoo(唔特訓)
12. miniwing
13. 大力 (慢+短腳,要留D力星期日跑 Shatin Mixed Terrain Race)
14. ee_tpk
15. 活活秘書

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dsfcheng 於 2009-4-23 14:14 發表
我10K最快都要00:51:08 ,係咪夠晒資格入慢腳組先 ?

我2009渣打10K跑54:xx, 咁咪要入跛腳組

點會係跛腳組呢? 大吉利是! 我想跟大家練跑係因為我真係想時間+里數上有D突破,同埋可以認下路,識多D鍾意跑步o既朋友,你地肯俾我參入我已經好開心啦~快慢腳組都唔好踢我走呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

25/4 天氣預測:

大致多雲,有幾陣雨,能見度較低。
風:微風2級,漸轉東北風4級。
氣溫:23至26度
相對濕度:70至95%

ee團長, 到時如果落大雨, 草原可能唔係咁適合跑..... 我唸用"大圈+調景嶺伸延路線"做後備route啦.

所有TKO原居民都請記下條路線, 有需要時幫手帶下路, 照顧新黎既團友, 唔該晒~!  

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

哈哈...... tko逍遙團既特色就係個個都鬥話自己慢, 可能因為我地個團名改得好, 志在"逍遙", 大家都驚跑得快會入唔到團......

其實大家都係想有一班共同興趣既朋友, 一齊跑, 一齊有講有笑,  以跑會友, 跑得快跑得慢並唔重要, 成班人既氣氛同埋友誼先至難得, 尤其是當比賽既時候, 身邊不時有長跑網既ching/ctse同你講"加油", 簡直快上電過食power gel 啦 !    我上次CCM受傷, 都係全靠網友旣鼓勵同加油聲, 先至可以跑10K, 拐左11K返到终點~

記住 "長跑長友" 喔~

唔好意思, D老人家長氣症狀又發作

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-4-23 13:17 發表

跑形22...........................................
係咪即係ssp呀?
你改個咁既名,我好想參加

唔係我改ga~
係隊長改ga,佢仲搵左啱啱復出嘅火柴人做呢期嘅代言人~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 14:20 發表

51分係PB o黎o架啦,我都唔知幾時可以突破到哩個關口 ,大家一齊努力啦~師兄!

10k 51分 我連尾燈都望唔到呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 14:25 發表

師兄你好~你誤會左啦...

活活需然有男子組嘅體能,不過佢係女子組黎ga

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 14:30 發表

點會係跛腳組呢? 大吉利是! 我想跟大家練跑係因為我真係想時間+里數上有D突破,同埋可以認下路,識多D鍾意跑步o既朋友,你地肯俾我參入我已經好開心啦~快慢腳組都唔好踢我走呀!

傻啦點會踢你走,我呢d慢到喊既朋友都未俾人趕走

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-23 15:54 發表

10k 51分 我連尾燈都望唔到呀" />" />

ctse
同你一齊跑的話,你到左終點淥埋個杯麵,食埋洗埋筷子...我先到ja
你係咪想跑半馬jei~~一齊努力啦~~

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-23 16:00 發表

ctse
同你一齊跑的話,你到左終點淥埋個杯麵,食埋洗埋筷子...我先到ja

形容得好好...
我可能要你洗哂野飲埋茶沖埋個涼我先到
你地咁樣,本來我今晚仲心大心細跑唔跑...咁唔跑都對唔住自己啦...
唔記得歡迎wing wing ctse先!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-4-23 15:17 發表
哈哈...... tko逍遙團既特色就係個個都鬥話自己慢, 可能因為我地個團名改得好, 志在"逍遙", 大家都驚跑得快會入唔到團......

其實大家都係想有一班共同興趣既朋友, 一齊跑, 一齊有講有笑,  以跑會友, 跑得 ...

係啦~大家都話慢,希望星期六朝好天啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-23 15:58 發表

活活需然有男子組嘅體能,不過佢係女子組黎ga" />" />

唔好意思....又一個美麗的誤會,希望快活人師姐唔好介意

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 14:30 發表

點會踢你走喎~
但係你要記住我地逍遙軍,軍法嚴明~
你必須要遵守我地嘅三大軍法~
軍法1: 必須保持輕鬆步速,務求達到邊跑邊吹水嘅最高境界~
軍法2: 逍遙跑後須完成非常克苦嘅搶包山特訓,務求令到褲頭更加充實~
軍法3: 草擬中...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-4-23 16:00 發表

傻啦點會踢你走,我呢d慢到喊既朋友都未俾人趕走

原帖由 e.c. 於 2009-4-23 16:04 發表
形容得好好...
我可能要你洗哂野飲埋茶沖埋個涼我先到
你地咁樣,本來我今晚仲心大心細跑唔跑...咁唔跑都對唔住自己啦...
唔記得歡迎wing wing ctse先!

多謝你o既炮杖呀 !今晚好似有雨喎!!

原帖由 囧山比 於 2009-4-23 16:00 發表

ctse

我想參加半馬架,一齊努力啦~師姐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-23 16:11 發表

點會踢你走喎~
但係你要記住我地逍遙軍,軍法嚴明~
你必須要遵守我地嘅三大軍法~
軍法1: 必須保持輕鬆步速,務求達到邊跑邊吹水嘅最高境界~
軍法2: 逍遙跑後須完成非常克苦嘅搶包山特訓,務求 ...

軍法1應該無問題啦~我好多口水架 !
搶包山?? 體能訓練?

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 16:14 發表

搶包山?? 體能訓練?

無錯 唔搶唔知身體好!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 16:14 發表

搶包山?? 體能訓練?

ctse 你睇下#1 特訓地點就知有咩特訓啦

升級   0%

該用戶從未簽到

搶包山?? 體能訓練?

到時你就知
唔係咁容易ga
回想起第一次搶包山,連我地德高望重嘅 ee團長 都搶唔到呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-4-23 16:04 發表
本來我今晚仲心大心細跑唔跑...咁唔跑都對唔住自己啦...

依... 今晚我都打算跑喎, 因為今朝偷左懶~
(不過要呀仔肯早訓先得)

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-4-23 15:17 發表

其實大家都係想有一班共同興趣既朋友, 一齊跑, 一齊有講有笑,  以跑會友, 跑得 ...

還有個特色要吹水架 同埋享受跑步
不過個個都話慢腳,點知跑起上嚟,快到不得了...