香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   61.95%

該用戶從未簽到

hi all
promise will run long with JC ching tim, but.....
have to go to guangzhou punyu ar
will come next time la!!!

sorry ar

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Left3 於 2009-4-23 21:36 發表
hi all
promise will run long with JC ching tim, but.....
have to go to guangzhou punyu ar
will come next time la!!!
sorry ar

Hi Left3 ching, nevermind and let join us to run together next time ~

升級   0%

該用戶從未簽到

調景嶺後備路線(紅色)的放大圖, 如果因落大雨而不入大草原時採用,
俾大家睇清楚DD..........
藍色是舊路線, 大家都跑過架喇,
而紅色係伸延既路線~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

如果好天就跑番大草原:

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 rockiec 於 2009-4-22 22:24 發表

火仔 ching, 真係謙虛, 對上一次, 由清水灣花園跑出嚟,
    都係你同 昌 ching 兩個帶頭!
    我同 finewong 係後面跟住噃

X2啦... 火仔幾時變得咁謙虛呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-4-23 22:26 發表

火仔一向都咁謙厚架啦......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-4-23 22:26 發表

原帖由 jc8866 於 2009-4-23 22:29 發表

火仔一向都咁謙厚架啦......

無變到呀~我一直都係自大狂

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-4-23 19:20 發表
    1. JC
    2. Nelson
    3. Aprilia
    4. 山比
    5. Harry (星期五第一次跟邪神,睇下仲可唔可以跑到10+k)
    6. Terence
    7. angkso
    8. auntie
    9. 駿駿駿 (不特訓)
    10. finewong(齋特訓)
    11. Qoo(唔特訓)
    12. miniwing
    ...

車亞文.. welcome back...

本星期六個包山為你而擺... 麻煩你果日....

升級   56%

該用戶從未簽到

車亞文考完AL
    可以盡情跑個夠啦

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 angkso 於 2009-4-20 10:03 發表
    我都是臨時決定跑入去咋,唔知道全長有幾多K。跑長命斜愈跑愈驚,唔知跑唔跑得番轉頭,自己又沒帶錢和身份證.......
    請問各位,點可以避免抽根?

平時及跑步之前可以多食啲香蕉,
    又或者在超過20公里長課時,
    以半隻香蕉作為途中的補充物品,
    香蕉含有相當多的
    能防止血壓上升及肌肉痙攣
    則具有消除疲勞的效果

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-4-23 22:57 發表
    車亞文考完AL
    可以盡情跑個夠啦

佢一定腳痕左好耐...........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-4-23 23:00 發表

香蕉含有相當多的鉀和鎂。
    鉀能防止血壓上升及肌肉痙攣;
    而鎂則具有消除疲勞的效果。

多謝皇上指點, 聽日買定d蕉先

升級   56%

該用戶從未簽到

趁熱鬧

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 17:22 發表

食完點心,跑幾多十K都前功盡廢

WinggniW ctse
    跑得咁辛苦 梗係要食飽d 獎勵下自己啦
    同成班跑友搶包山 好有氣氛ga 我就算唔跑 都會黎特訓

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 14:19 發表

唔會啦...我o既比賽時間同練跑時間係有一段好大o既距離o架

最近黎返逍遙團, 跟住其他ching ctse跑
    逍遙得黎 又跑得幾快

升級   0%

該用戶從未簽到

finewong 通常只會去特訓

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 leefs 於 23-4-2009 23:00 發表

師兄,但我是比較奇怪的,食親香蕉都會好易抽筋,最多可以食一隻,如果連續兩日或以上都食一隻,就即刻黎架啦。點解呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-4-23 23:12 發表

WinggniW ctse
    跑得咁辛苦 梗係要食飽d 獎勵下自己啦
    同成班跑友搶包山 好有氣氛ga 我就算唔跑 都會黎特訓" />" />hiuijhkj

最近黎返逍遙團, 跟住其他ching ctse跑
    逍遙得黎 又跑得幾快

早晨呀~ching! 但係我平日跑完會唔想食o野,只係好想飲水,要過1-2hrs先有胃口o架 ...下次淨係參加特訓

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-4-23 23:00 發表

我都會跑前食香蕉 食左有氣有力d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-24 09:19 發表

早晨呀~ching! 但係我平日跑完會唔想食o野,只係好想飲水,要過1-2hrs先有胃口o架 ...下次淨係參加特訓

你到時先至再決定訓唔訓啦....
    你跑得咁 happy... 咁就會忍唔住....

p.s. 食前飲杯茶..包你胃口大開...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-24 09:47 發表

你到時先至再決定訓唔訓啦....
    你跑得咁 happy... 咁就會忍唔住....

p.s. 食前飲杯茶..包你胃口大開...

魔鬼...

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-24 09:19 發表

咁又幾好喎........我唔係既
    我尋日又俾朋友笑我食唔停...好想減肥呀....