香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

1) ee_tpk
    2) 火仔
    3) JC
    4) Harry
    5) Gary ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎,因為我好like呢條路 )
    6) 活活  ( 今個月最後一次到.因打後的星期六日都有比賽 OR私務.最快6月頭歸隊)
    7) WinggniW (寶翠集合)
    8) kcchu ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    9) finewong (齌特訓,若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    10) rockiec (齋跑)
    11) 駿駿駿 (未必特訓)
    12)零下十度(唔特訓.跑完要帶d債主去筲簊灣睇飄色)

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

1) ee_tpk
    2) 火仔
    3) JC
    4) Harry
    5) Gary ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎,因為我好like呢條路 )
    6) 活活  ( 今個月最後一次到.因打後的星期六日都有比賽 OR私務.最快6月頭歸隊)
    8) kcchu ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    9) finewong (齌特訓,若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    13)jogging_cat

活活加油

升級   94.3%

該用戶從未簽到

活活加油,活龍活現

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 33 天

1) ee_tpk
    2) 火仔
    3) JC
    4) Harry
    13)jogging_cat
    14) 大力

升級   100%

該用戶從未簽到

JC兄!
    有野問呀?你個間教會係宣基中學個到定係小學係會址呀?
    我有一個朋友仔想賞試返教會,你個到有無岩D五年級的團契?
    例如:Awana,基督少年軍等等......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-4-30 09:33 發表
    JC兄!
    有野問呀?你個間教會係宣基中學個到定係小學係會址呀?
    我有一個朋友仔想賞試返教會,你個到有無岩D五年級的團契?
    例如:Awana,基督少年軍等等......

我地係宣基中學既宣愛堂, 基督少年軍係有, 但係屬於學校而唔係教會, 而我地有一個青年團契叫 SO Teen, 等我問清楚個年齡組别先再覆番你!

升級   0%

該用戶從未簽到

巧感動呀~~~~
    多謝甘多位靚仔/靚女的支持 ~~~~~~

升級   32.33%

該用戶從未簽到

Please count me in on 2.5.2009.

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2009-4-30 13:39 發表
    Please count me in on 2.5.2009.

歡迎你呀
    你都報左ssp 的獨木舟wor~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2009-4-30 13:39 發表

新朋友...... TKO歡迎你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-4-30 12:43 發表
    巧感動呀~~~~
    多謝甘多位靚仔/靚女的支持 ~~~~~~

大家一場"兄弟", 咪咁客氣啦,
    俾心機攞多D盃番來喔~

升級   90%

該用戶從未簽到

歡迎!

升級   0%

該用戶從未簽到

ching,等左閣下一齊跑好耐了 ~~   歡迎歡迎

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2009-4-30 13:39 發表 Please count me in on 2.5.2009.

訓矮頸的第二日:「歡迎歡迎!熱烈歡迎!!」

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 快活人 於 2009-4-30 12:43 發表
    巧感動呀~~~~" />" />
    多謝甘多位靚仔/靚女的支持 ~~~~~~" />" />hkjhk

原來今個星期六活活同我地跑埋最後lee場, 咁我盡量睇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-4-30 17:55 發表

choi choi choi ~~~~
    只是依個5月咋 . 吾好SAY 到我好似以後吾來喇

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-4-30 18:10 發表

choi choi choi ~~~~" />" />
    只是依個5月咋 . 吾好SAY 到我好似以後吾來喇 " />" />

活活,....加油呀,....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-4-30 18:16 發表

活活,....加油呀,....

伏兄 ~~小有WOR 來TKO 留言

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-4-30 17:55 發表

Mill ctse, 乜你黎睇呀~ 唔一齊跑咩~?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 jshho 於 30-4-2009 13:39 發表
    jshho 歡迎你