香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-5-1 10:40 發表
咁就決定7:00a.m.起跑, 8:00a.m. 再走一轉

起跑地點: 寶翠公園 (無貯物)
起跑時間: 7:00 a.m.
路線: 草原往回 (12K -- 平路)

人工智能報名
1. jc
2. left3
3. rockiec

Okay, 咁就準時7:00"起步", 路線方面, 不如跑TKO大圈+調景嶺果邊(上星期的後備路線), 咁你地咪唔駛全段路repeat囉.  明早我有一位朋友Chris一齊跑!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-1 10:45 發表

JC...聽朝跑完,唔好晏d又加操呀
tko 布滿線眼ka

知道喇...... 我應承左大家, 每次只跑10K嘛~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-5-1 14:14 發表 Okay, 咁就準時7:00"起步", 路線方面, 不如跑TKO大圈+調景嶺果邊(上星期的後備路線), 咁你地咪唔駛全段路repeat囉. 明早我有一位朋友Chris一齊跑!

都得, 甚至單車徑打8字(足10k)都可以

人工智能報名
1. jc
2. left3
3. rockiec
4. Chris

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 jc8866 於 2009-4-30 19:50 發表

Mill ctse, 乜你黎睇呀~ 唔一齊跑咩~?

當然要離跑啦, 上面個post唔知點解無左後面果三個字. (睇吓點先)

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 快活人 於 2009-4-30 18:10 發表

choi choi choi ~~~~" />" />
    只是依個5月咋 . 吾好SAY 到我好似以後吾來喇 " />" />

唔好介意呀! 都係我唔好, 啲字打啲又唔打啲, 比活活誤會tim,
    我又點會唔想見到活活呢! 緊係要次次都見到你離先啱啦

升級   61.95%

該用戶從未簽到

回復 1704# 的帖子

ching
    thank you!!!
    see you tomorrow 7am 寶翠公園!!!

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

1) ee_tpk
    2) 火仔
    3) JC
    4) Harry
    5) Gary ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎,因為我好like呢條路 )
    6) 活活  ( 今個月最後一次到.因打後的星期六日都有比賽 OR私務.最快6月頭歸隊)
    7) WinggniW (寶翠集合)
    8) kcchu ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    9) finewong (齌特訓,若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    10) rockiec (齋跑)
    11) 駿駿駿 (未必特訓)
    12)零下十度(唔特訓.跑完要帶d債主去筲簊灣睇飄色)
    13)jogging_cat
    14) 大力
    15)jshho
    16)angkso (I will join from 寶翠公園 to 東亞運動場地盤 then go to soccer)
    17) 車亞文 ( 齋特訓。小弟呢幾日做太多運動,想休息下 )
    18)駛乜理 (今朝跑咗大约十公里, 之後入咗長洲睇包山, 剛剛返家,對腳十分倦,希望明早來到)

升級   0%

該用戶從未簽到

1) ee_tpk
    2) 火仔
    3) JC
    4) Harry
    5) Gary ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎,因為我好like呢條路 )
    6) 活活  ( 今個月最後一次到.因打後的星期六日都有比賽 OR私務.最快6月頭歸隊)
    8) kcchu ( 今晚上完分享會,真係發覺自己係攰,聽日7:45 或之前見唔到我就代表我缺席啦...   )
    9) finewong (齌特訓,若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    14) 大力
    15)jshho
    16)angkso (I will join from 寶翠公園 to 東亞運動場地盤 then go to soccer)
    17) 車亞文 ( 齋特訓。小弟呢幾日做太多運動,想休息下 )
    18)駛乜理 (今朝跑咗大约十公里, 之後入咗長洲睇包山, 剛剛返家,對腳十分倦,希望明早來到)

升級   0%

該用戶從未簽到

1) ee_tpk
    2) 火仔
    3) JC
    4) Harry
    8) kcchu ( 今晚上完分享會,真係發覺自己係攰,聽日7:45 或之前見唔到我就代表我缺席啦...   )
    14) 大力
    15)jshho
    19) 迪迪仔

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-17 14:53 發表 因為上周下大雨未能成功攻陷草原...各團友今個星期可以再攻本周六之跑約跑詳情, 如有其他提議, 歡迎提出 ! 日期: 02 /05 / 2009 ( 六 )集合時間:7:45 am集合地點:寶林地鐵站路線 : 寶翠公園 -> 東亞運動 ...

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

今朝天氣唔錯, 清爽, 跑步一流!

先同 left3, jc 及 chris ching 7:00 出發, 先嚟 10K,
    响單車徑跑 8 字, 時間 56'

第二轉 8:15 出發, 18個人向草原出發, 中途 大力 ching 趕到!
    19 人以極輕鬆步速前進, 約5:30~6:00/km

轉折後, 先頭部隊開始發力啦! 尤其是 花花 ctse, 一馬當先,
    首先衝出清出灣半島, 跟住尾燈都見唔到, 
    昌 ching、火 ching 同我三個人試下加速, 
    去到 4:30/km 都見唔到 花花 ctse 身影, 真係犀利!

差唔多去到寶翠公園, 竟然見到 花花 ctse 迎面跑來,
    原來已經到咗終點, 唔夠喉, 再跑多一圈...

因為 花花 ctse 領跑關係, 今次時間又快咗, 1:02...
    回程時候, 又响彩明苑附近再碰到 花花 ctse,
    好輕鬆咁繼續腳程... 犀利! 以佢 ge 步速及耐力, 
    相信係高手, 唔知佢真身係邊個呢?

花花 ctse 下次不如 7:00 起步, 跑兩轉喇!

今次真係夠皮啦, 一共 28km, 用咗 2:28:xx  

升級   32.33%

該用戶從未簽到

Nice to meet you guys today :> I am living in Tseung Kwan O ...

To Rockiec :
    我回程自己走的路同去程一樣, 你們回程走外面, 路程應該長一點, 所以才遇不到.  (我家陣當然跑唔到 4'30"/KM 啦 )
    你今天跑了 28KM, 很多呢 ! 我加加埋埋都係 20KM 左右 (i.e. 跑多一個大圈再加埋跑番屋企).
    今日聽講你跑全馬 3:1x, 很快呢 ~~
    我以前係有玩開山同埋跑路賽 ... 不過已經係歷史了.

遲 D 再跑過啦 ~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2009-5-2 11:33 發表 Nice to meet you guys today :> I am living in Tseung Kwan O ... To Rockiec : 我回程自己走的路同去程一樣, 你們回程走外面, 路程應該長一點, 所以才遇不到.  (我家陣當然跑唔到 4'30"/KM 啦 ) 你今天跑 ...

jshho ctse, 今日係咁倚就可以跑 20km, 真係唔簡單!
    玩開山同埋跑路賽 係咪即係越野賽呢? 抑或野外定向呢?

下次不如試下比賽吖, 大有機會攞獎喎!

3:1x 係舊年响澳門做 ge, 可能首項賽事準備好啲、狀態好啲, 
    但今年渣馬就跑唔番, 仲跌咗 15 分鐘添!

升級   0%

該用戶從未簽到

對不起各位,今朝起身對腳真係好酸同埋真係好攰,所以最後都係訓番.... 希望下星期可以黎同大家逍遙特訓一番吧....

升級   94.3%

該用戶從未簽到

今日跑到近醫院之後,比你地放甩晒,一個人跑好孤獨,後尾近寶琳先見到昌師兄行近...

原帖由 rockiec 於 2009-5-2 11:10 發表
    ...
    轉折後, 先頭部隊開始發力啦! 尤其是 花花 ctse, 一馬當先,
    首先衝出清出灣半島, 跟住尾燈都見唔到,
    昌 ching、火 ching 同我三個人試下加速,
    去到 4:30/km 都見唔到 花花 ctse 身影, 真係犀利!
    ...

升級   0%

該用戶從未簽到

花花CTSE 你好勁呀。 ROCKY CHING一返來已即SAY有多位勁人。
    希望下次可以一齊跑後特訓練分享下你跑步的經驗呀~~~
    ROCKY 及LEFT 3 ,大力 CHING都係呀。
    搵次一定要同我地跑後特訓~~~~

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-5-2 11:10 發表
    今朝天氣唔錯, 清爽, 跑步一流!

先同 left3, jc 及 chris ching 7:00 出發, 先嚟 10K,
    响單車徑跑 8 字, 時間 56'

第二轉 8:15 出發, 18個人向草原出發, 中途 大力 ching 趕到!
    19 人以極輕鬆步 ...

rockie ching 唔好意思
    今朝發覺唔夠狀態 無來跑
    下晝一課可能要減量

希望下次可以好返d, 再來同你地跑

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

好熱了~~~
    我淨系知我自己比個太陽燒返轉頭~~