香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

wood, wood, add oil......

1) ee_tpk
    2) 火仔
    3) JC
    4) Harry
    5) Gary ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎,因為我好like呢條路 )
    6) 活活  ( 今個月最後一次到.因打後的星期六日都有比賽 OR私務.最快6月頭歸隊)
    7) WinggniW (寶翠集合)
    8) kcchu ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    9) finewong (齌特訓,若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    10) rockiec (齋跑)
    11) 駿駿駿 (未必特訓)
    12)零下十度(唔特訓.跑完要帶d債主去筲簊灣睇飄色)
    13)jogging_cat
    14) 大力
    15)jshho
    16)angkso (I will join from 寶翠公園 to 東亞運動場地盤 then go to soccer)

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-4-30 18:20 發表

伏兄 ~~小有WOR 來TKO 留言 " />" />

撐你呀ma,....哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

活活,我地會唔會同塲比拼ga?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-30 22:45 發表

我地男子好似報左工商,如入頭幾名會係挑戰杯比拼。。。
    而我玩女子+MIX。你果隊無MIX WOR~~~
    516、517及524,530 、31你果隊有無報呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-30 22:45 發表

係喎..... 火兄. 你都要努力加油呀

升級   0%

該用戶從未簽到

火兄.加油加油

升級   0%

該用戶從未簽到

1) ee_tpk
    2) 火仔
    3) JC
    4) Harry
    5) Gary ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎,因為我好like呢條路 )
    6) 活活  ( 今個月最後一次到.因打後的星期六日都有比賽 OR私務.最快6月頭歸隊)
    8) kcchu ( 若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    9) finewong (齌特訓,若果4.30青公+跑馬地分享會後對腳唔跛就黎 )
    14) 大力
    15)jshho
    16)angkso (I will join from 寶翠公園 to 東亞運動場地盤 then go to soccer)
    17) 車亞文 ( 齋特訓。小弟呢幾日做太多運動,想休息下 )

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

火仔加油,你係咪好似活活敢好耐都黎唔到消遙跑阿?

升級   61.95%

該用戶從未簽到

1) ee_tpk
    2) 火仔
    3) JC
    4) Harry
    14) 大力
    15)jshho
    16)angkso (I will join from 寶翠公園 to 東亞運動場地盤 then go to soccer)
    17) 車亞文 ( 齋特訓。小弟呢幾日做太多運動,想休息下 )
    18) Left3

升級   61.95%

該用戶從未簽到

ching ctze
    我又跨區學嘢啦!
    今日天氣好正。今個禮拜充滿跑步能量!!!!

有冇人想加碼呀?
    約半馬距離? 7AM出發?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Left3 於 2009-5-1 08:53 發表 ching ctze 我又跨區學嘢啦! 今日天氣好正。今個禮拜充滿跑步能量!!!! 有冇人想加碼呀? 約半馬距離? 7AM出發?

Left3 ching, 想走草原兩轉? 抑或先試下一趟山路? 再走草原?

山路資料:
    寶翠公園 -> 維景 (4k -- 平路 -- 單車徑)
    維景 -> 衞奕信徑 (1.5k -- 上斜 -- 馬路)
    衞奕信徑 -> pccw (3k -- 上落 -- 山路 + 石屎路 + 馬路)
    pccw -> 寶翠公園 (1K 平路 -- 單車徑)

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

清水灣半島後山大草原 snapshot

清水灣半島後山大草原 snapshot

升級   0%

該用戶從未簽到

各位, 小弟明早因為家庭節目調動關係, 黎唔到逍遙跑, 反而如果有人加碼, 8:00前跑完既話, 我可以凈跑加碼.
    另外, Left3兄請留意行李寄存問题, 因為寶翠要8:00後才有locker供應.

升級   20.75%

該用戶從未簽到

wooo...今日仍然要返工呀~~~

升級   61.95%

該用戶從未簽到

回復 1691# 的帖子

rockiec JC師兄

我今個禮拜已經上咗一次山,屋企付近個畢架山,上一次3.5K,全斜,太金啦。所平跑平好d。我唔用locker, 有腰包,水樽就ok。

8:00前跑完ok wor, 應該有地铁從太古到TKO ge!
    630am 開波???
    or 700am開始,然後參加逍遙團???

兩樣我都ok!

You Go, I Go!!

升級   100%

該用戶從未簽到

咁就決定7:00a.m.起跑, 8:00a.m. 再走一轉

起跑地點: 寶翠公園 (無貯物)
    起跑時間: 7:00 a.m.
    路線: 草原往回 (12K -- 平路)

人工智能報名
    1. jc
    2. left3
    3. rockiec

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-5-1 09:49 發表
    各位, 小弟明早因為家庭節目調動關係, 黎唔到逍遙跑, 反而如果有人加碼, 8:00前跑完既話, 我可以凈跑加碼.
    另外, Left3兄請留意行李寄存問题, 因為寶翠要8:00後才有locker供應.

JC...聽朝跑完,唔好晏d又加操呀
    tko 布滿線眼ka

升級   20.75%

該用戶從未簽到

活活 火仔 加油呀~~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

1) ee_tpk
    2) 火仔
    3) JC
    4) Harry
    14) 大力
    15)jshho
    18) Left3
    19) Kin (7:45)

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝大家
    我會出盡力ga啦