香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

AH LI 交功課時間  12/8

1st  round: 9'01
2nd round:10'24

升級   78.4%

該用戶從未簽到

我冇跑澳景,喺運動場見到 -R-,bolo, Jonathan, ahLi, Uncle & auntie。 活活,paulsiu同我就喺運動場入面跑。至於跑成點就要由佢哋嚟講啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Terence86 於 2009-8-12 22:33 發表
我冇跑澳景,喺運動場見到 -R-,bolo, Jonathan, ahLi, Uncle & auntie。 活活,paulsiu同我就喺運動場入面跑。至於跑成點就要由佢哋嚟講啦。

Terence好勤力喎, 尋日放工見你落街跑, 今晚又跑.......
我就懶喇, 今個月到宜家至跑左20.5K~

升級   29%

開心
  • 簽到天數: 3 天

點解見唔到-R-佢地既,仲諗住可以同你地特訓添....
    請問今晚穿紅衫既係唔係活活呀?因為我唔係好Sure,唔敢叫你,唔好意思呢!!
    如果其他師兄師姐下次再撞見我既話,而我又無同你地打招呼既話,請你地唔好怪我,
    因為我係超無記性唔認得大家!!多多見諒!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 2009-8-12 22:33 發表
    AH LI 交功課時間  12/8

1st  round: 9'01
    2nd round:10'24

呀 Li ching 勁呀, 下次應該升班去8字派 ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tomde 於 2009-8-12 22:43 發表
    請問今晚穿紅衫既係唔係活活呀?因為我唔係好Sure,唔敢叫你,唔好意思呢!!
    如果其他師兄師姐下次再撞見我既話,而我又無同你地打招呼既話,請你地唔好怪我,
    因為我係 ...

下次見到就叫你啦......
    不過我地好似未見過面 ~  

升級   100%

該用戶從未簽到

我項磅了 , 係咁多咋, 跑緊仲落雨.

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

auntie, 1st  round: 13'22 (PB I think)
    2nd round:14'36

升級   94.3%

該用戶從未簽到

我都有跑運動場喎,不過好似見唔到Terence 喎,淨係同活活傾左幾句。

原帖由 Terence86 於 2009-8-12 22:33 發表

升級   73.33%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-8-12 19:27 發表
    要向大家講聲對唔住,小弟想暫別一排,唔跑步住,希得望閒的話來到特訓。

chairman ching
    你一定係有D更加重要o既事情要做,
    所以想暫別一排, 唔跑步住.
    得閒的話一定要黎特訓呀
    我希望自己都多D黎...

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-8-12 23:09 發表
    我都有跑運動場喎,不過好似見唔到Terence 喎,淨係同活活傾左幾句。

早咗落去跑,跑完先食飯。其實佢哋出發去澳景時我已經跑完啦。另外早啲跑個場喺冇咩人,跑得舒服啲,又唔駛比啲阿姐趕。

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-12 22:41 發表

Terence好勤力喎, 尋日放工見你落街跑, 今晚又跑.......
    我就懶喇, 今個月到宜家至跑左20.5K~

冇發,諗著天氣冇咁熱眯跑多啲,夜晚都成30度時我又跑翻少啲。你跑嘅次數少但係每次都成10K以上呀。

升級   94.3%

該用戶從未簽到

都係車仔之過,群雄無首,哈哈...

原帖由 tomde 於 2009-8-12 22:43 發表
    因為我係 ...

升級   22.45%

該用戶從未簽到

報到1)...10'00
           (2)...9'50

X       X       X
    今晚約七時到達TKO新地標TKO運動場
    一部瘋狂86己经在跑道上風馳電掣到達不能收油地步,只用甩尾過彎,最後只有用減速傘停下.
    paulsiu兄一身與太陽親吻後古銅色肌膚,上面流着汗水,何等MAN呀!
    有香港先生冠軍影子 Jonathan露出俊美笑容,全場廿二歲以下在尤女性都行以注目禮.
    以太極內家心法見稱Ah Li氣定神閒等待出發.
    -R-輕輕鬆鬆出現,令人說不出舒懷.
    auntie&uncle又以無敵姿態,因為雙劍合碧
        X       X        X
    又係打鐘時間,
    第一目的地:TKO運動場西南面約2.2Km
    一出到埸外見到青春活活同波仔(一個手瓜谷起有20吋靚仔)佢地會在場內jog着等,
    黃黃街燈催趕着一行人背影,不用一刻鐘就了澳景路灰色電箱旁,
    在灰色電箱旁..............

夜己深要去覺覺

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 =chairman= 於 2009-8-12 19:27 發表
    要向大家講聲對唔住,小弟想暫別一排,唔跑步住,希望得閒的話來到特訓。

車亞文, 冇乜事呀麻

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

要向大家講聲對唔住,小弟想暫別一排,唔跑步住,希望得閒的話來到特訓。

車仔~唔跑唔緊要,想跑時記得通知大家,我地歡迎你隨時歸隊! 星期六o黎唔o黎特訓呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

有無同學仔未交功課呀

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 boloup 於 2009-8-13 00:55 發表
    報到1)...10'00
           (2)...9'50

X       X       X
    今晚約七時到達TKO新地標TKO運動場
    一部瘋狂86己经在跑道上風馳電掣到達不能收油地步,只用甩尾過彎,最後只有用減速傘停下.
    paulsiu兄一身與 ...

BOLO 兄  謝謝你的誇獎  很有文采啊

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-12 08:12 發表
    唔該晒暫代校長 -R- 兄  ^^

唔駛客氣, 最緊要多 d  撐場