香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 boloup 於 2009-6-27 15:54 發表
嘩!!幾日前D嘢,己經冇咗一半記憶.....
嗰晚一去到TKO運動場已經見到火兄係度踢緊腳,真係FIT得有道理
就嚟打鐘個陣,各ctse同ching先至出現
        *       *      *
今次有新登場ching- ...

雖然我冇去道,但係睇完boloup精彩萬分,繪聲繪影既形容之後,我都感覺到當晚既氣紛。

升級   0%

該用戶從未簽到

boloup簡直係執筆成文........

升級   0%

該用戶從未簽到

寫得真係好好 ~~ 大家多謝呀 bolo 啦 ~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

車主:
阿mo 已經註冊左成為長跑網會員,等佢自己交數~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

阿mo 快d出黎亮相先啦

升級   0%

該用戶從未簽到

阿mo..... 大家等緊你

升級   78.3%

該用戶從未簽到

多謝 bolo 現場報道

升級   0%

該用戶從未簽到

DatePB03-Jun-0910-Jun-0917-Jun-0924-Jun-09
參加名單 1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間
火仔8'079'129'31------8'478'508'078'19
-R-8'22------------------8'228'29
runner_2568'409'208'40------------8'478'48
chairman8'529'128'529'229'288'529'04------
batbat8'5810'169'379'599'299'398'58------
bolo9'1610'019'4510'099'4810'049'259'169'25
Ah Li9'20------------------9'209'35
Harry9'4111'0110'4910'1910'4210'039'4110'0010'06
筷子JC9'46------------nil10'109'469'57
uncle9'47------------14'459'4714'5214'43
活活10'2810'4210'5410'3011'2710'3510'4010'5010'28
迪迪仔11'1111'1111'2011'1511'2311'5411'21------
Wing11'1411'2311'14------------------
駿駿駿11'4211'42nil------------------
山比12'3013'14nil12'3013'2313'57nil13'0613'28
sealion12'4812'5512'48------------------
catcat12'5113'15nil------12'5112'51------
jonathanmok13'00------------------13'0013'23
阿mo13'30------------13'30nil  
auntie14'40------------14'4514'4014'5214'43
steven ------------no recordnil  

UPDATED:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

阿mo ching~記得交功課啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-29 07:40 發表
阿mo ching~記得交功課啊!...

Wing主任追功課喇~
阿mo同學, 小心罸留堂(跑多一轉)啊  

升級   94.3%

該用戶從未簽到

之後同Wing 主任一齊練仙

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-6-29 16:33 發表

嘩....... 咁重辛苦過跑多一圈~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-6-29 09:33 發表

Wing主任追功課喇~
阿mo同學, 小心罸留堂(跑多一轉)啊  
原帖由 哈利330 於 2009-6-29 16:33 發表
原帖由 jc8866 於 2009-6-29 17:13 發表

嘩....... 咁重辛苦過跑多一圈~

你地出動埋練仙哩一招~相信阿mo ching一定記得交功課o既 !

升級   0%

該用戶從未簽到

8/7 參加名單

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

8/7 參加名單:

1.
2.
3.
4.
5.
......

升級   0%

該用戶從未簽到

車校長, 你自己都未報, 我地點敢報先呀, 我做開阿四, 報番第四先

8/7 參加名單
報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]
8/7 參加名單:
1.
2.
3.
4. JC
5.

升級   77.37%

該用戶從未簽到

我下個禮拜黎唔到啦,
最快要再下多個禮拜

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jonathanmok 於 2009-7-2 23:15 發表
我下個禮拜黎唔到啦,
最快要再下多個禮拜uihji" />" />hj

等你

升級   0%

該用戶從未簽到

8/7 參加名單報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

8/7 參加名單:

1.
2.
3.
4. JC
5.

衝斜時間record (UPDATED):
http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

阿mo ching~記得交功課啊!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

八號番工,不能出席~

大家俾心機呀~

跑快D~

升級   0%

該用戶從未簽到

冇乜人報名既!
唔會得我自己跑下話?

升級   0%

該用戶從未簽到

車校長, 你自己都未報, 我地點敢報先呀, 我做開阿四, 報番第四先

8/7 參加名單
8/7 參加名單:
1.
2.
3.
4. JC
5. 活活 ( 更係係團長後面la)