香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

溫馨提示 ~~~
7月1日( 星期三) TKO 澳景上斜特訓會暫休一次.
如當日有時間可去藍田 晒草場 練習 後join7月之星生日party.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-6-25 13:21 發表
消遙跑要到九月先黎到,不過七月四日阿sir請假,無特別事應該可以黎到。wing 姐你黎唔黎到阿?
至於上斜訓練我有時間都會黎跑架,不過要等我星期四放到假先會好 d,因為攪到咁夜第朝一早要起身返工,我怕頂唔順阿!

我都要7月尾先歸隊  到時肯定包尾....

升級   0%

該用戶從未簽到

可以去呢度報名~
大家快d去睇睇啦  

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5275&extra=page%3D1&page=14

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-6-25 13:27 發表
唔該 wing 姐,好清楚阿。不過女子組紀錄保持者,活活個 pb record 係咪都要 highlight 埋佢呢?

原帖由 火仔11 於 2009-6-25 13:56 發表
原來已經highlight左
wing姐真係快手

我梗係即時UPDATE啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-25 14:02 發表

好呀...我都好耐冇練衝斜路啦,下星期睇下join唔join到先~

下星期三好似無上斜訓練呀~唔好意思呀大圍CHING

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-25 14:05 發表

圍圍 ~~下星期 暫休一次 ...

原帖由 火仔11 於 2009-6-25 14:07 發表

大圍ching,
下星期衝斜路會暫停一次~
因為星期三有哂草之夜,你報左名未呀?

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5275&extra=page%3D1&page=13

係wor...果日開party我都報左名,咁再下星期衝過啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-25 14:15 發表

我都要7月尾先歸隊  到時肯定包尾....

我唔信你會包尾

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-25 14:12 發表
溫馨提示 ~~~
7月1日( 星期三) TKO 澳景上斜特訓會暫休一次.
如當日有時間可去藍田 晒草場 練習 後join7月之星生日party.

洗唔洗咁溫馨呀~活活!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-25 14:17 發表

係wor...果日開party我都報左名,咁再下星期衝過啦~

原來CHING你報左名..........7.1晒草見啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-25 14:17 發表

我唔信你會包尾

等我自己練習下先~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-25 14:14 發表

車 ~~同d 勁人一齊跑自己都會有進步la.
使咩驚wor ~~~

尾燈都望唔到,點進步呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-25 14:17 發表

下星期三好似無上斜訓練呀~唔好意思呀大圍CHING

我唔好意思先真,差d唔記得果日係妳大好日子~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-25 14:20 發表

我唔好意思先真,差d唔記得果日係妳大好日子~

唔係乜野大日子 ...晒草之夜跑步+食飯之o麻!下下個星期三你夾到時間再O黎TKO上斜訓練界佢地啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-25 14:17 發表

洗唔洗咁溫馨呀~活活!

哈~~~學國內同胞 say ....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-25 14:16 發表

我梗係即時UPDATE啦~

~~~~~~~陸嬸 .作死你ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-25 14:27 發表

哈~~~學國內同胞 say ....

你又唔來晒草!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-25 14:28 發表

~~~~~~~陸嬸 .作死你ar

你哩個紀錄,應該無其他人破到 ,等你繼續PB架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-25 14:18 發表

尾燈都望唔到,點進步呀

車 ~~~我夠尾燈都望吾到你地班8字及9字頭la.
就係望吾到 先有動力要自己跑快d 希望有一日可以望到你地尾燈

升級   0%

該用戶從未簽到

DatePB03-Jun-0910-Jun-0917-Jun-0924-Jun-09
參加名單1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間
火仔8'079'129'31------8'478'508'078'19
-R-8'22------------------8'228'29
runner_2568'409'208'40------------8'478'48
chairman8'529'128'529'229'288'529'04------
batbat8'5810'169'379'599'299'398'58------
bolo9'1610'019'4510'099'4810'049'259'169'25
Ah Li9'20------------------9'209'35
Harry9'4111'0110'4910'1910'4210'039'4110'0010'06
筷子JC9'46------------nil10'109'469'57
uncle9'47------------14'459'4714'5214'43
活活10'2810'4210'5410'3011'2710'3510'4010'5010'28
迪迪仔11'1111'1111'2011'1511'2311'5411'21------
Wing11'1411'2311'14------------------
駿駿駿11'4211'42nil------------------
山比12'3013'14nil12'3013'2313'57nil13'0613'28
sealion12'4812'5512'48------------------
catcat12'5113'15nil------12'5112'51------
jonathanmok13'00------------------13'0013'23
阿mo13'30------------13'30nil
auntie14'40------------14'4514'4014'5214'43
steven ------------no recordnil

UPDATED:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

阿mo ching~記得交功課啊!