香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

大清加碼晨光團: 特別通告

今朝同活活, 文ching, rockiec兄商量過, 行程有些少修改, 請收到既ching/ctse係自己個名後面註明 "收到"

星期日阿四團長大清加碼晨光團:

日期: 20/9/2009 (sun)
時間: 6:30am 運動場外停車場集合 (因為沿途都係上落斜, 所以請自己預時間做足熱身)
路線: 運動場→大清迴旋處→大坳門→大清迴旋處→布袋澳→大清巴士站
        (全程約15K, 於大清巴士站乘小巴返TKO  *** 記住帶八達通 ***,
         如果唔夠喉既ching/ctse可以跑多7.5K返TKO)

注意: 記住... 記住... 要帶水呀 (因為沿途冇補水站)

1. Wing (6:00am後起跑無問題)  <--- 待覆, 有冇ching/ctse幫手通知呀?
2. 活活 ( 跟住 wing 嬸後面 ) <---今朝一齊傾行程, 即係收到啦
3. Harry <--- 收到
4. rockiec (本周第6課只可操13k, 所以會响清水灣游埋水, 再搭小巴番黎) <--- 收到
5. bolo (知醒一定到,唔知醒就.......) <--- 已電聯, 明早隨緣相見
6. JC <--- 收到
7. Chris <--- 收到
8. 256 <--- 收到
9. kan0902 <--- 收到
10. 文ching <---今朝一齊傾行程, 即係收到啦

路線圖:

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

活活今朝有份一齊傾, 所以已經知道6:30集合,
但係Wing仲未回覆, 有冇ching/ctse可以幫手通知呀??
唔該~

升級   22.45%

該用戶從未簽到

今朝同活活, 文ching, rockiec兄商量過, 行程有些少修改, 請收到既ching/ctse係自己個名後面註明 "收到"

時間: 6:30am 運動場外停車場集合 (因為沿途都係上落斜, 所以請自己預時間做足熱身)
路線: 運動場→大清迴旋處→大坳門→大清迴旋處→布袋澳→大清巴士站
        (全程約15K, 於大清巴士站乘小巴返TKO  *** 記住帶八達通 ***,

注意: 記住... 記住... 要帶水呀 (因為沿途冇補水站)

1. Wing (6:00am後起跑無問題)  <--- 待覆, 有冇ching/ctse幫手通知呀?
2. 活活 ( 跟住 wing 嬸後面 ) <---今朝一齊傾行程, 即係收到啦
4. rockiec (本周第6課只可操13k, 所以會响清水灣游埋水, 再搭小巴番黎) <--- 收到
5. bolo (知醒一定到,唔知醒就.......) <--- 已電聯, 明早隨緣相見<--- 收到

路線圖:

升級   0%

該用戶從未簽到

1. Wing (6:00am後起跑無問題)  <--- 活活幫手電聯, 收到
2. 活活 ( 跟住 wing 嬸後面 ) <--- 已電聯, 收到
5. bolo (知醒一定到,唔知醒就.......) <--- 已電聯, 明早隨緣相見, 收到
11. R <--- 活活通知, 話知醒就到

路線圖:

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

大清晨光團既團友已全部通知, 聽朝 6:30am 運動場外停車場見

Good night

升級   9.35%

該用戶從未簽到

1. Wing (6:00am後起跑無問題)  <--- 活活幫手電聯, 收到
2. 活活 ( 跟住 wing 嬸後面 ) <--- 已電聯, 收到
5. bolo (知醒一定到,唔知醒就.......) <--- 已電聯, 明早隨緣相見, 收到
12. wty16 <--- 收到

升級   0%

該用戶從未簽到

1. Wing (6:00am後起跑無問題)  <--- 收到
12. wty16 <--- 收到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-9-19 21:19 發表
活活今朝有份一齊傾, 所以已經知道6:30集合,
但係Wing仲未回覆, 有冇ching/ctse可以幫手通知呀??
唔該~

我知道ga~不過學校覆唔到post之o麻
聽朝 6:30am 運動場外停車場見

升級   56%

該用戶從未簽到

聽朝好熱鬧呀~
雖然我好鍾意大清, 但係係要忍下
今朝跑完最辛苦既一次逍遙跑(斜, 長, 曬), 元氣大傷, 要抖一抖

下次先同大家跑大清

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚係斧山跑都熱到第一次除3露出豬腩肉跑,
大家聽朝跑大清要小心d同帶夠水補水呀~

同今朝放左飛機...所以今晚去補返星期一miss左既interval
steady run @ 2.48k @ 09'47"70 @ 03'57/km
6sets x 400m with 2mins. rest
01'17 / 01'19 / 01'19 / 01'22 / 01'25 / 01'22
跑快左...所以越跑越慢 =.="
之後cool down 2.48k @ 16'07 鬆人...聽日終於可以休息一day啦...

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 jc8866 於 2009-9-19 20:14 發表

睇番圖又真係11.5K喎......

我因為趕時間, 去到科大迴旋處折返, 當時我睇gps跑左4.7k, 對番圖既距離又吻合,
    會唔會係因為斜路多, 而令大家覺得距離遠左呢, 所以之前活活ctse都提議將難度升為 *** 級.
    不過今 ...

今日個 footpad 跑完度到 14.80km, 不過冇分段 check 到幾遠.
    用左 2:12 跑...... 拖慢晒大家, 攪到特訓遲左 tim.
    好開心可能同大家一齊"逍遙跑".

好多謝各位 ching ctse o係後面拍住, 超慢腳 x 2.
    esp thx 活活 & 文師兄.
    文師兄衝走時...... 嚇呆了...

升級   73.33%

該用戶從未簽到

大清加碼晨光團實在太.......吸引啦
    我都想見o下 256 ching ...
    不過唔啱我呢個夜鬼
    不如遲D凍小小跑下午團啦
    大家跑得開心D, 記住帶水壼呀.

升級   94.3%

該用戶從未簽到

各位早晨。
    終於做到早晨1號!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-9-20 06:00 發表
    各位早晨。
    終於做到早晨1號!

咁我做2號啦.
    早晨各位.

你地今日加碼特訓玩得開心d啦.

升級   6.55%

無聊

早呀~ 各位唔知跑完未呢~

升級   0%

該用戶從未簽到

跑完番屋企,食埋早餐嚕

多謝JC,R師兄,Rockie師兄,256大師兄前後照顧各團友!各團友都好犀利 活活,哈利,wty16師兄,Chris師兄,根根,bolo個個都落最後1K大上落斜, 我偷懶無入去
    入到大清仲見到paul師兄,今朝早起步,比想像中無咁曬~沿途有樹蔭,下次再有晨光團要再報名!!!

256師兄~祝你腳傷快D好番呀!!!!!!!!!同埋多謝你買水俾大家!

升級   6.55%

無聊

勁呀各位!!
    yeahyeahyeah!!

升級   59.05%

該用戶從未簽到

返黎lu
    256 ching 真係唔話得
    好多謝你支冰涼ge水
    係我地跑到最需要ge時候得到最需要ge野
    今次跑得好開心ar

升級   0%

該用戶從未簽到

今日跑得真開心.除比賽外都無咩幾可可以晨早起身
    琴晚無上綱.今日慢JOG去運動場時先知甘多CHING一齊跑..
    好多謝D快馬(R, ROCKIES,256 CHING) 包容我依D慢馬一齊跑.沿途照顧我地.
    我都特別嗚謝JC甘有心撹依個晨光團 , R CHING及ROCKIE哥沿途鼓勵, 256CHING 因腳痛而沒有跑入布袋澳.但佢係大清等我地回程買了冰凍ge水供應給我地.巧感動. 
    如日後再有晨光團一定報名參加

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-20 10:19 發表
    跑完番屋企,食埋早餐嚕

多謝JC,R師兄,Rockie師兄,256大師兄前後照顧各團友!各團友都好犀利 活活,哈利,wty16師兄,Chris師兄,根根,bolo個個都落最後1K大上落斜, 我偷懶無入去
    入到大清仲見到pa ...

wing 嬸因你下午有活動所以先偷懶者
    原身我都諗住吾入架. rockie哥見到 R 佢地跑入去.就SAY不如一齊跑埋佢喇" />" />" />" />" />" />" />" />yg
    CHING叫到更係要頂落去喇.... ( 其實見到R佢地入我都有小小心郁   )